Açıköğretim Sınavı

Açıköğretim Sınavı

Son dakika açıköğretim sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıköğretim sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıköğretim sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıköğretim Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıköğretim sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 782 açıköğretim sınavı haberi bulunmuştur. Tüm açıköğretim sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler...
MEB resmen duyurdu! Flaş karar, tarih belli oldu, temmuz ayında öğrenciler... MEB resmen duyurdu. Tarih belli oldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Temmuz ayında yapılacak. Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları için heyecan başladı. Öğrenciler ilk iki dönemin sınavlarını tamamladı. Açık liseden okuyan öğrenciler, AÖL 3. dönem sınav tarihleri hakkında araştırmalarını arttırdı. Peki AÖL 3. dönem sınavları ne zaman yapılacak, online mı olacak? İşte detaylar...
5.05.2022 Eğitim
Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi 2020? Online Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak?
Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi 2020? Online Açıköğretim (AUZEF ve AÖF) bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak? Açıköğretim üniversite sınavları ertelendi mi? Açıköğretim sınavları ertelendi mi 2020? Açıköğretim bahar dönemi ara sınavları nasıl yapılacak? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Corona virüsü salgını sebebiyle ÖSYM 2020 takviminde değişiklikler yaşanırken AUZEF ve AÖF sınav tarihleri de merak konusu oldu. Öğrenciler Açık Öğretim ve AUZEF sınavlarının ertelenip ertelenmediğini soruyor, ‘’ AUZEF ve AÖF sınavları ertelendi mi, ne zaman yapılacak?’’ sorularına yanıt aranıyor. 2019-2020 İÜ AUZEF Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu'na göre Bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerinde değişiklik yaşandı. Öte yandan Açıköğretim İktisat ve İşletme fakültelerinin bahar dönemi ara sınavları internet ortamında yapılacak. Peki AUZEF ve AÖF sınavları zaman yapılacak? Online Açıköğretim sınavı nasıl yapılır? 2020 Açık Öğretim Üniversitesi sınav tarihleri...
30.03.2020 Eğitim
AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı?
AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı? AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı? soruları hafta sonu yapılan Açıköğretim sınavı sonrası yoğun bir şekilde araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavı hakkında öğrenciler heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte AÖL sınavı hakkında son günlerde merak edilenler…
10.12.2019 Eğitim
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF final sınavı giriş belgesi sorgulama...
AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF final sınavı giriş belgesi sorgulama... AÖF sınav giriş yerleri açıklandı! Binlerce öğrencinin merakla beklediği haber geldi, ayrıca resmi bir duyuru da yapıldı. AÖF final sınavı giriş belgesi sorgulama işlemi nasıl yapılır? Tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor.
9.01.2018 Gündem
AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 AÖF sınavı...
AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 AÖF sınavı... 2017 AÖF sınavı 29-30 Nisan'da düzenlendi. Sınava giren öğrenciler AÖF sınav soru ve cevaplarına ulaştı ayrıca sonuçların da ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. İşte AÖF ile ilgili tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
AÖF sınav soruları ve sonuçlarını nereden öğrenebilirim?
AÖF sınav soruları ve sonuçlarını nereden öğrenebilirim? AÖF sınav soruları açıklandı. AÖF sınav sonuçları ise ÖSYM tarafından belirlenen tarihte açıklanır. AÖF sınav soruları ve sonuçları ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebiliyor. AÖF sınav soruları ve sonuçlarına ilişkin daha fazla bilgi haberimizde!
23.04.2016 Eğitim
AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim lisesi sınavları 3-4 Ocak tarihlerinde yapıldı. Ancak sonuçları hala açıklanmadı. Ne zaman açıklanacağı konusu ise merak ediliyor. Ancak sınav sorularına ulaşabilirsiniz. Detayları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta 2 askerin kaçırıldığı iddiası
Şırnak'ta 2 askerin kaçırıldığı iddiası Şırnak'ta, açıköğretim sınavına katılmak için görev yaptıkları karakoldan ayrılan ve birliklerine dönmeyen 2 askerin teröristlerce kaçırıldığı değerlendiriliyor.
29.09.2021 Gündem
Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte bu soruların yanıtı...
4.02.2014 Yaşam
AÖF sonuçları açıklanıyor!
AÖF sonuçları açıklanıyor! 14-15 Aralık’ta yapılan Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) ara sınav sonuçları akşam saatlerinde açıklanacak.
31.12.2013 Yaşam
Polis memuru, güvenlik görevlisini dövdü!
Polis memuru, güvenlik görevlisini dövdü! Aracını yanlış yere park ettiği gerekçesiyle uyardı...
6.09.2009 Yaşam
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı!
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı! AÖF soruları ve ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı sorusunun cevabı için gözler Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranında olacaj. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavı 9-10 Aralık tarihinde düzenlendi. AÖF cevap anahtarı e-kampüs üzerinden erişime açıldı. Öğrencilerin gözü kulağı AÖF cevap anahtarında. Sınavlara katılan adaylar karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını AÖF cevap anahtarı ile sorguluyor. Peki AÖF soruları açıklandı mı? AÖF ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı?
11.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak? 2023 2024 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek. AÖF ara sınavı ilk oturum 9 Aralık Cumartesi (bugün) saat 10.00'da başladı. Sınavda her ders için 20 adet soru sorulacak ve 30'ar dakika süre verildi. Ders başarı puanı ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının da %70 i alınarak hesaplanıyor. Peki, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
9.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavları sona erdi. Bu yıl AÖF sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde üç oturumda yapıldı. Sınavların sona ermesi sonrası öğrenciler sınavın zorluk kolaylık derecesini araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi 1. ara sınavları bu hafta sonu yapılacak. Vizelere girmek istemeyenler ise finallere girme haklarının olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, AÖF vize sınavına girmeyen finale girebilir mi? AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım 2023, AÖF sınavında vizenin yüzde kaçı alınıyor?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı"
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı" YKS’de 166 puan alan bir adayın 34 yaş üstü kadınlar için ayrılan kontenjanla Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü’ne girmesi tartışma yarattı. Daha başarılı bir öğrencinin hakkına girdiği yorumları yapıldı. Bu tartışmaları YÖK Başkanı Özvar’a sordum. Özvar, “Kimsenin hakkı yenmedi” dedi ve sistemi detaylarıyla anlattı...
26.08.2023 Eğitim
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023?
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023? ALES 2 sınavı geride kalırken, gözler hem sonuç tarihine hem de ALES 3 başvuru tarihine çevrildi. Yılın ikinci ALES sınavı 20 Ağustos Pazar günü uygulandı. Yılda 3 kez düzenlenen ALES sınavını ilki nisan ayında, ikincisi ağustos ayında yapıldı. Peki, ALES 3 başvuru ne zaman, ALES 3 ne zaman? İşte ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 ile ilgili merak edilenler…
24.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 19 Ağustos tarihinde yüz yüze gerçekleşti. Öğrenciler 6 haftalık eğitimin ardından, sorumlu oldukları derslerin sınavına girdi. Sınavları geride bırakan AÖF öğrencileri AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişe başladı. Peki, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?
24.08.2023 Eğitim
DGS KAÇ KİŞİ GİRDİ 2023? Bu yıl DGS’ye kaç kişi başvurdu, 2020-2021-2022 DGS kaç kişi girdi?
DGS KAÇ KİŞİ GİRDİ 2023? Bu yıl DGS’ye kaç kişi başvurdu, 2020-2021-2022 DGS kaç kişi girdi? 2023 DGS kaç kişi girdi, DGS sınavına giren kişi sayısı bu yıl ne kadar? ÖSYM, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarını açıkladı. Sınava katılım gösteren adaylar, T.C. kimlik numarası ve aday şifreleriyle birlikte https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Peki, DGS kaç kişi girdi?
11.08.2023 Eğitim
DGS geçiş bölümleri 2023! DGS kaç tercih hakkı var? DGS hangi üniversite kaç puanla alıyor, nereye girilir? DGS kaç puan üzerinden değerlendiriliyor
DGS geçiş bölümleri 2023! DGS kaç tercih hakkı var? DGS hangi üniversite kaç puanla alıyor, nereye girilir? DGS kaç puan üzerinden değerlendiriliyor DGS sonuçları erişime açıldı. Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimi için katıldıkları DGS sonuçları, ÖSYM tarafından açıklandı. Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına yerleştirme işlemleri, ÖSYM tarafından yürütülecek. Peki, DGS kaç puanla tercih hakkı var? DGS kaç puan üzerinden değerlendiriliyor? İşte DGS geçiş bölümleri 2023…
11.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 AÖF yaz okulu sınav takvimi 2023 belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav tarihleri duyuruldu. Sınav takviminin açıklanmasıyla “AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?” sorusu da yanıt buldu. Peki, AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak? İşte AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 ve Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav takvimi…
25.07.2023 Eğitim
DGS kaç kişi girdi 2023? Dikey Geçiş sınavına kaç kişi girdi, DGS'ye kaç kişi başvurdu?
DGS kaç kişi girdi 2023? Dikey Geçiş sınavına kaç kişi girdi, DGS'ye kaç kişi başvurdu? DGS'ye kaç kişi girdi 2023? DGS'ye kaç kişi girdiğine yönelik araştırmalar hızlandı. 2023 Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine geçiş yapmak için katıldığı Dikey Geçiş Sınavı (2023-DGS) tercih işlemleri, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından başlayacak. Tercihler taban puanlar ve başarı sıralamasına göre yapılacak. Peki, DGS kaç kişi girdi?
17.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Açıköğretim Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıköğretim sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.