Gazete Vatan Logo

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı?

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı? soruları hafta sonu yapılan Açıköğretim sınavı sonrası yoğun bir şekilde araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavı hakkında öğrenciler heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? İşte AÖL sınavı hakkında son günlerde merak edilenler…

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? AÖL cevap anahtarı ve soruları yayınlandı mı?

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavı hafta sonu gerçekleşti. Sınavda ter döken öğrenciler, AÖL sınav soruları ne zaman açıklanıyor? Diye soruyor. Sınav sonuçlarını merak eden öğrenciler diğer tarafından sınav sonuçları hakkında bir tahmin yapabilmek için Açık Lise sınavları soru ve cevap anahtarları yayımlandı mı? sorusunu da araştırıyor.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

AÖL sınav sonuçlarının, tahmini olarak 22-25 Aralık tarihleri arasında açıklanması bekleniyor.

AÖL CEVAP ANAHTARI VE SORULARI YAYINLANDI MI?

7-8 Aralık tarihlerinde 3 oturum halinde gerçekleştirilen Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınav soruları ve cevap anahtarları da henüz erişime açılmadı.

AÖL SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ EDİLİR Mİ?

AÖL sınav sonuçlarına itiraz edilir. Öğrenciler tarafından yapılacak olan itirazlar, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılacaktır.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ortak Sınavlara İtiraz WEB sayfasına http://odsgm.meb.gov.tr/www/ortak-sinavlara-itiraz/icerik/18 adresinden yapılmaktadır.

Haberin Devamı

AÖL 2019 CEVAP ANAHTARI