A.K.

A.K.

Son dakika a.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.673 a.k. haberi bulunmuştur. Tüm a.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti
Etiler'deki Nusret'e silahlı saldırı! Geçtiğimiz ay da saldırı düzenlenmişti Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
28.04.2024 Gündem
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar
Restoranda askeri üniforma ile servis tepki çekmişti! Gözaltına alındılar İstanbul’da bir restoranda askeri üniformayla servis yapıldığı anları gösteren görüntü tepkilere neden olmuştu. Olayla ilgili harekete geçildi ve 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine çıkan tartışmada 4 kadın yolcu ile bir aylık bebeği araçtan indiren özel halk otobüsü şoförünün ehliyetine el konulup, aracının bağlandığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı
Diyarbakır’da husumetlilerin silahlı kavgası: 1 ölü, 2 yaralı Diyarbakır’da husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kadın yaralandı. Bu sırada caddede bulunan polislerin kavgaya müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, kullandığı tabancayla birlikte yakalandı.
15.01.2024 Gündem
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı
Ehliyet sınavına kopya düzeneği ile girdi! Jandarma yakaladı Yozgat'ın Yerköy ilçesinde kopya düzeneği ile ehliyet sınavına giren sürücü adayı ile kopya veren 3 kişi jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
5.01.2024 Gündem
Kütahya'da horoz dövüşüne polis baskını
Kütahya'da horoz dövüşüne polis baskını Kütahya’nın Gediz ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri horoz dövüştürüldüğü iddia edilen bahçeye baskın yaptı. Operasyonda 4 horoz ve 5 horoz çantası ele geçirildi. 8 kişi gözaltına alındı.
1.01.2024 Gündem
Köpek dövüştüren şahıslara 33 bin TL para cezası uygulandı
Köpek dövüştüren şahıslara 33 bin TL para cezası uygulandı Kahramanmaraş’ta köpek dövüştüren şahıslara 33 bin 400 lira, alanda seyirci olarak bulunan 10 kişiye ise 50 bin lira idari para cezası uygulandı.
1.01.2024 Gündem
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti
Aile hekimi ile tartıştılar, duvara astıkları pankartla özür dilediler: Sabah gelirken gördüğüm pankarttaki yazı çok hoşuma gitti 13 yıldır Muş’un Hasköy ilçesinde görev yapan doktor, bir hasta ve yakını ile tartıştı. Tartıştıkları aile hekiminden görev yaptığı Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesine astıkları pankartla özür diledi.
28.12.2023 Gündem
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı
Meslektaşına 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı hakkında karar açıklandı Konya Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Ş.A.'ya yönelik 'konut dokunulmazlığı ihlali', 'cinsel saldırıya teşebbüs' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Manavgat Cumhuriyet Savcısı A.K., tüm suçlamalardan beraat etti.
28.12.2023 Gündem
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı Beylikdüzü’nde komşular arasında yaşanan silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Güvercin besleme nedeniyle yaşandığı öğrenen tartışmada Metin K.’nın karşı tarafın evini silahla bastığı öğrenildi. Saldırıdan bir gece önce ise karşı grubun bina girişinde bulunan güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği iddia edildi.
21.12.2023 Gündem
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar Beylikdüzü'nde 'Gezmeye gidelim' diyerek dışarı çıkardıkları arkadaşlarını, gittikleri restoranın tuvaletinde darbeden 5 kız polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
8.12.2023 Gündem
Kırşehir'de aranan 17 kişi yakalandı
Kırşehir'de aranan 17 kişi yakalandı Kırşehir'de, çeşitli suçlardan aranan 17 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
27.11.2023 Gündem
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı Kırıkkale'de kendini telefonda polis olarak tanıtarak 46 yaşındaki kadının binlerce lira parasını ve ziynet eşyasını dolandıran 20 yaşındaki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.11.2023 Yaşam
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar Kayseri'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olay
Beylikdüzü’nde çakmakları külçe altın diye sattı! Akılalmaz olay Beylikdüzü’nde kuyumcu olduğunu söyleyen kişi külçe altın görünümlü çakmağı sokakta bir kişiye 18 bin 200 TL karşılığında sattı. Polisin çalışmasıyla yakalanan ve 70 suç kaydı olduğu öğrenilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.10.2023 Yaşam
Gençlerin tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Gençlerin tartışması kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Perşembe akşamı iki grup arasında silahlı kavgaya dönen olayda yaralanan 2 kişiden 1’i hayatını kaybetti.
15.10.2023 Yaşam
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması...
Avukata ters kelepçe ve biber gazı sıkan polislere ceza yağdı! 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlaması... Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kendilerine mukavemet gösterdiklerini iddia ettikleri avukat A.K. ve müvekkili T.O.'ya biber gazı sıkıp, üzerini arayıp, ters kelepçe takarak polis merkezine götüren 2 mahalle bekçisi ve 2 polis memuru hakkında, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Haksız arama' ve 'Alenen tehdit ve hakaret' suçlamalarından dava açıldı. Tutuksuz sanıklar için 2'şer kez 14'er yıla kadar hapis istendi. Sanıklardan polis memuru M.A. hakkında ayrıca, avukat A.K.'ye 'Alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay hapis istendi.
21.09.2023 Gündem
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023 Yaşam
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı!
6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasından tahliye kararı! 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili H.K.G.'nin 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan 'sahte kemik yaşı tespit' raporu ile ilgili 3'ü doktor 7 şüpheli ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme davanın tek tutuklu sanığı olan Mehmet Emin Marankoz'un tahliyesine karar verdi.
11.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

A.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.