5 Kasım

5 Kasım

Son dakika 5 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.114 5 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 5 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş genç yıldızıyla Trabzonspor'u geçti
Beşiktaş genç yıldızıyla Trabzonspor'u geçti Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş sahasında karşılaştığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti.
4.02.2024 Futbol
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir? Dilan Polat hapisten çıktı mı, hala tutuklu mu? Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılarak cezaevine giren Dilan ve Engin Polat ile ilgili aramalar arttı. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Dilan Polat'ın hesabından bugün hikaye paylaşıldı. Peki, Dilan Polat mahkeme kararı nedir? Dilan Polat'ın dava sonucu ne oldu?
26.01.2024 Gündem
Kartal İstimbotu yerine gitmeyi bekliyor... ‘Geldikleri gibi giderler’ demişti
Kartal İstimbotu yerine gitmeyi bekliyor... ‘Geldikleri gibi giderler’ demişti Atatürk’ün İstanbul Boğazı’ndaki işgal kuvvetlerine ait savaş gemileri için “Geldikleri gibi giderler” sözünü sarf ettiği ve 5 yıl önce hurda halde bulunarak tamamen yenilenen Kartal İstimbotu, Beşiktaş’taki yerine gitmeyi bekliyor.
10.11.2023 Gündem
7 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
7 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto 7 Kasım 2023 sonuçları için geri sayım başadı. 7 Kasım akşamı Süper Loto çekilişi saat 21:30'da gerçekleştirilecek. Talihliler ikramiye sorgulamaların numaraların belli olmasıyla başlayacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.
7.11.2023 Ekonomi
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı.
7.11.2023 Vitrin
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki
Bahçeli'den grup toplantısında CHP'ye sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayında sarf ettiği "Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim" sözleri hakkında konuşan Bahçeli, "Gecikmiş bir itiraf beyhude bir sızlanmadır" dedi. Kurultay'da Selahattin Demirtaş'a selam gönderilmesine tepki gösteren Bahçeli, "Üzücü olan, Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında şehitlere rahmet dilemek yerine casuslara, kiralık gazetecilere selam gönderilmesidir. Terörist Demirtaş'a selam gönderilmesi PKK'ya selam göndermektir, bölücülüğü selamlamaktır. İlk tuğla yanlış konulmuş ilk düğme yanlış iliklenmiştir." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu!
Bu elemeye kimse üzülmedi! 5 Kasım MasterChef All Star'da elenen isim belli oldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşanıyor. 5 Kasım MasterChef All Star'dan kim elendi sorusu da gündemdeki yerini koruyor. 7 eleme adayı potadan çıkmak için tezgah başına geçti. Ancak gecenin sonunda elenen ismi duyanlar şaşırmadı. Öyle ki sosyal medyada konuyla ilgili pek çok paylaşım yapıldı.
5.11.2023 Televizyon
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli?
MasterChef Barış elendi mi? 5 Kasım MasterChef All Star'da kim elendi? Barış Demir kimdir, nereli? MasterChef Barış elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Kasım MasterChef All Star eleme gecesinde potada büyük bir rekabet yaşandı. Haftanın eleme adayları tezgah başında kıyasıya yarıştı. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonrası potaya giren adaylardan elenen isim herkesi şoka soktu. Seyirci sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla MasterChef'e veda eden isim hakkında flaş ifadeler kullandı.
5.11.2023 Televizyon
5 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
5 Kasım 2023 Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır? Yeni bir çekiliş heyecanıyla bu akşam da ikramiyelerini dağıtmaya hazırlanan Süper Loto 5 Kasım 2023 akşamı saat 21:30'da devm ikramiyesini açıklıyor. Milli Piyango Tv'de canlı takip edilebilecek heyecanla birlikte kazandıran numaralar belli olacak. Peki Süper Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?
5.11.2023 Ekonomi
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim?
CHP Genel Başkanı kim oldu, belli oldu mu? CHP kurultayını hangi aday kazandı, CHP'nin yeni Genel Başkanı kiim? CHP'yi kurultay heyecanı sardı. 1368 kurultay delegesi, CHP yeni genel başkanını belirlemek için sabırsızlanıyor. 13 yıldır genel başkanlık görevini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu ile Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP yeni genel başkanlığı için yarışıyor. Peki, CHP kurultayı kim kazandı? 38. CHP kurultayı adayları kim, CHP genel başkanı kim oldu?
4.11.2023 Gündem
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı?
İstanbul Maratonu'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 5 Kasım otobüs, metro, marmaray bedava mı? İstanbul Maratonu 5 Kasım 2023 Pazar günü koşuluyor. Dünyadaki iki kıta arasında koşulan tek maraton olan 45. İstanbul Maratonu'na katılacak binlerce vatandaş, "5 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Kasım ayının ilk Pazar günü yapılan İstanbul Maratonu günüğ otobüs, metro, marmaray bedava mı olacak? Detaylar haberimizde.
3.11.2023 Gündem
Dört büyüklerin maçlarında Türkiye’nin en yüksek oranları… Hafta sonu doğru adres yine Misli!
Dört büyüklerin maçlarında Türkiye’nin en yüksek oranları… Hafta sonu doğru adres yine Misli! Süper Lig’de heyecan her geçen hafta daha da artarken Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli’de bu heyecana en yüksek oranlarla ortak oluyor. Fenerbahçe – Trabzonspor derbisi başta olmak üzere Galatasaray – Kasımpaşa ve Antalyaspor – Beşiktaş karşılaşmalarında üyelerine Türkiye’nin en yüksek oranlarını sunuyor.
3.11.2023 İddaa
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakemi belli oldu Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek.
2.11.2023 Fenerbahçe
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi
İzmir’de Cumhuriyet heyecanı! Saat kulesinde “Yüz Akıyla 100 Yıl” filmi Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları, Efes Kültür Yolu Festivali ile aynı döneme denk gelince ortaya coşkulu bir sinerji çıktı. İzmir’in tarihi saat kulesinde kurulan ekrana, 29 Ekim akşam 19:23’te “Yüz Akıyla 100 Yıl” dijital sergisi yansıtıldı.
30.10.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum
CHP'li Özgür Özel: Kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Kongrelerden sonra parti aleyhine konuşanları partiden ayıracağım" sözlerine ilişkin, "Daha yapılmamış kurultaydan, kurultay sonrası kapı önüne koymaları değil; babaevinin kapılarını açmayı vadediyorum" dedi.
16.10.2023 Gündem
İstanbul kültür sanata doydu
İstanbul kültür sanata doydu Türkiye Kültür Yolu Festivallerine esin kaynağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali ile İstanbul kültür ve sanata doydu. 16 gün süren festival boyunca Atatürk Kültür Merkezi-Galataport rotasında binin üzerinde etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin 8’inci durağı olan Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 50’den fazla mekanda birbirinden eğlenceli, renkli kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yaptı.
16.10.2023 Kültür Sanat
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu
ABD’de başkanlık yarışı kızışıyor! Mike Pence resmen aday oldu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump döneminde başkan yardımcısı olan Mike Pence, 2024’te gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde resmen aday oldu.
5.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

5 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.