5-G

5-G

Son dakika 5-g haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5-g ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5-g haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5-G

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5-g gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.300 5-g haberi bulunmuştur. Tüm 5-g haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Demir Kullanım Alanları Nelerdir? Demirin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yeryüzünde en çok bulunan metaller içerisinde yer alan demir aynı zamanda en sık kullanılan metaller içerisinde de yerini almaktadır. Geçiş metalleri grubunda bulunan demirin atom numarası ise 26'dır. Periyodik tablo içerisindeki sembolü ise '' Fe '' dir. Doğada katı bir biçimde bulunan bu metalin yerkabuğunun büyük bir bölümünde hammadde olarak yer aldığı bilinmektedir.
13.01.2024 Yaşam
Üzüm Kaç Kalori? Üzüm Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Üzüm Kaç Kalori? Üzüm Besin Değerleri Ve Kalorisi... Üzüm, Dünya'da en çok tüketilen meyvelerden birisidir. Üzüm meyvesi, mevsiminde tüketilirse antioksidan etkisi yaratacaktır. Birçok hastalığa da iyi gelen üzüm, saç ve cilt sağlığı için de oldukça önemlidir. 
24.12.2023 Sağlık
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sucuk çok sevilerek tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce 1 dilim sucuğun 26 kalori içerdiği bilinmektedir. Sucuk yapımında, kıyma, kuyruk yağı, sarımsak, tuz, karabiber, şeker, pul biber bulunmaktadır. Koyun, sığır, manda etlerinden sucuk yapılabilmektedir.
21.12.2023 Sağlık
Şehriye Çorbası Kaç Kalori? Şehriye Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Şehriye Çorbası Kaç Kalori? Şehriye Çorbası Besin Değerleri Ve Kalorisi... Şehriye çorbası, yaz kış tüketilebilen Türk mutfağı lezzetlerindendir. Domates soslu ya da yoğurt terbiyeli olarak iki çeşidi olsa da isteyen herkes farklı lezzetler ile de deneyebilir. Şehriye çorbası içeriğinde birçok farklı ürün olmasından dolayı yüksek kalorili ve besleyicidir. Şehriye çorbasını besin değerleri ve kalorisi, tüketme şekline, porsiyonuna göre değişebilir.
20.12.2023 Sağlık
Altında yükseliş başladı! Altın bugünkü fiyatları 20 Aralık 2023: Bugün gram, çeyrek, ata altın fiyatları, 22 ve 24 ayar bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL
Altında yükseliş başladı! Altın bugünkü fiyatları 20 Aralık 2023: Bugün gram, çeyrek, ata altın fiyatları, 22 ve 24 ayar bilezik fiyatları ne kadar, kaç TL Bu haftanın üçüncü gününde altın fiyatlarında son gelişmeleri takipo edenler ve altına yatırımı yapmayı düşünenler araştırmalarına başladı. Pazartesi yükselişine başlayan gram altın 1907 liradan devam etmekte. Peki bugünkü gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları kaç TL? İşte 20 Aralık 2023 altında güncel, canlı altın fiyatları...
20.12.2023 Ekonomi
Pide Kaç Kalori? Pide Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Pide Kaç Kalori? Pide Besin Değerleri Ve Kalorisi... Pide, Türk mutfak kültürünün başlıca ürünlerindendir. Farklı çeşitlerde ve sade olarak yapılır. En çok bilinenleri ise kıymalı, kuşbaşılı ve peynirli pidedir. Ayrıca ekmek olarak tüketilen pide de herkesi sevdiği beyaz unlu mamullerindendir. Pide tüketimi ise vücuda bol miktarda karbonhidrat ve kalori alımı sağlar. Bu nedenle dengeli miktarda tüketilmelidir.
20.12.2023 Sağlık
Mercimek Köftesi Kaç Kalori? Mercimek Köftesi Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Mercimek Köftesi Kaç Kalori? Mercimek Köftesi Besin Değerleri Ve Kalorisi... Mercimek köftesinin 100 gramında ortalama 130 kalori bulunur. 1 porsiyon mercimek köftesi ortalama 225 grama denk geldiğinden 291 kalori olur.
18.12.2023 Sağlık
Lavaş Kaç Kalori? Lavaş Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Lavaş Kaç Kalori? Lavaş Besin Değerleri Ve Kalorisi... Lavaş, undan yapılan bir ekmek türü olduğundan diyetlerde ekmek yerine tüketilebilir. 100 gram lavaşın toplam kalorisi 284 kaloridir.
18.12.2023 Sağlık
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Latte Kaç Kalori? Latte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Latte, İspanyolca dilinde süt anlamında kullanılan bir kelimedir ve dilimize de İspanyolcadan gelmiştir. Sütlü kahve olarak yapılan latte ülkemizde de sıklıkla tercih edilir.
18.12.2023 Eğitim
Krep Kaç Kalori? Krep Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Krep Kaç Kalori? Krep Besin Değerleri Ve Kalorisi... Krep, un, süt, yumurta ve yağdan yapılan bir hamur işi olarak karşımıza çıkar. Krep bir porsiyon olarak ortalama 100 grama denk gelir ve toplamda 187 kaloridir.
18.12.2023 Sağlık
Karnabahar Kaç Kalori? Karnabahar Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Karnabahar Kaç Kalori? Karnabahar Besin Değerleri Ve Kalorisi... Karnabahar, düşük kalorili bir besin olduğu için diyet listelerinde sıklıkla tercih edilir. Karnabaharın 100 gramı 25 kaloridir.
17.12.2023 Sağlık
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi... Brokoli daha çok kış ayında tüketilen bir sebzedir. Bir porsiyon brokoli 39 kalori, bir kase brokoli ise 26 kaloridir.
16.12.2023 Sağlık
Çilek Kaç Kalori? Çilek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çilek Kaç Kalori? Çilek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Çilek, gülgiller ailesinde yer alan meyve cinsidir. Tatlı ve hafif sulu ola çilek meyvesi, yaz aylarında yetişmektedir. Yaz aylarının bu güzel lezzetli meyvesi, kalori açısından da oldukça düşük, besin değeri açısından zengindir. Diyet programlarında da günlük meyve ihtiyacını gidermek ve gerekli vitamini almak için düşük kaloriye sahip, porsiyon olarak da küçük olan çilek tavsiye edilmektedir.
16.12.2023 Sağlık
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Nar Kaç Kalori? Nar Besin Değerleri Ve Kalorisi... Nar, eylül ayından ocak ayına kadar taze olarak bulunabilen ve tüketilmesi önerilen meyveler arasındadır. 1 adet yarım nar toplamda 66 kaloriye denk gelmektedir. 
4.12.2023 Sağlık
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi Borsa, haftanın ilk gününü yükselişle tamamladı. Endeks yüzde 2,10 değer kazancıyla 7.868,02 puanda. Öte yandan Türkiye'nin 5 yıllık CDS primi Ağustos 2021 değerlerine geri döndü. Analistler, dünya genelinde risk odaklı ürünlerdeki yükselişe dikkat çekerek BİST'te de olumlu havanın etkili olabileceğini söylüyor.
7.11.2023 Ekonomi
Ünlü oyuncu ile eşinin tartışması karakolda bitti! Orçun İynemli eşine şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde bulundurmakla suçlanıyor
Ünlü oyuncu ile eşinin tartışması karakolda bitti! Orçun İynemli eşine şiddet uygulamak ve uyuşturucu madde bulundurmakla suçlanıyor Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli'nin, kendisine şiddet uyguladığı ve evde uyuşturucu madde yetiştirdiği iddiaları üzerine gözaltına alındı. Sadece içici olduğunu belirterek evdeki 109.5 gram uyuşturucu maddeyi polise teslim eden İynemli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Ünlüler Dünyası
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı
Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden iddialar! Gözaltına alındı Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli, eşi Eda İynemli'nin kendisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu madde yetiştirdiği iddiaları üzerine gözaltına alındı. Uyuşturucu madde yetiştirmediğini kullandığını öne süren Orçun İynemli sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.10.2023 Magazin
280 bin TL'ye sahte ehliyet! Operasyon düzenlendi
280 bin TL'ye sahte ehliyet! Operasyon düzenlendi Gaziantep'te, jandarma operasyonunda 280 bin lira karşılığında sahte KKTC ehliyeti sattığı iddiasıyla 9 şüpheli gözaltına alındı.
5.10.2023 Gündem
Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı?
Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı? Yeni bir genelge ile basılı altınların en az 1 gram, azami 100 gram ağırlığında üretilebileceği açıklanınca, vatandaşlar Gram altın satılmayacak mı, Gram altın satışı yasaklandı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.
9.08.2023 Ekonomi
Yarım altın tedavülden kalkıyor mu, yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram ne kadar?
Yarım altın tedavülden kalkıyor mu, yarım gram altın tedavülden kalktı mı? Yarım gram ne kadar? Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın genelgesine göre rafineriler basılı altını asgari 1 gram olarak üretilebilecek. Peki, Yarım gram altın tedavülden kalkıyor mu?
8.08.2023 Ekonomi
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı
Muğla'nın 7 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 31 gözaltı Muğla'nın 7 ilçesinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 31 şüpheli gözaltına alındı.
4.08.2023 Gündem
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı
Barış Boyun suç örgütü üyesi kalaşnikoflu cinayetin zanlısı "Fistanlı Dalton" yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bahçelievler'de cinayet işlediği belirtilen "Fistanlı dalton" lakaplı Murat U.'nun yakalandığını açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Fındık Kaç Kalori? Fındık Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Fındık Kaç Kalori? Fındık Besin Değerleri Ve Kalorisi... Fındık herkesin tüketmesi gerektiği en önemli kuruyemiş çeşitleri içerisinde yer alır. Özellikle gün içerisinde bir avuç kadar tüketmek pek çok faydayı yanında getirmektedir. Ancak aynı zamanda fındık belirli bir kaloriye sahiptir. 100 gramı üzerinden bakıldığı zaman ise 628,3 kaloriye denk geldiğini söylemek gerekir. Gün içerisinde bunu ölçmek ve dikkat etmek suretiyle fındık tüketimi gerçekleştirilebilir. Vücut organları ve sağlığı ile birlikte birçok faydası üzerinden önemli kuruyemişler arasında öne çıkar.
13.07.2023 Sağlık
Ekmek Kaç Kalori? Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ekmek Kaç Kalori? Ekmek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Gün içerisinde en çok tüketilen ve temel gıdalar içerisinde ekmek gelir. Hem sabah kahvaltılarda hem de öğlen veya akşam yemeklerinde yaygın olarak tüketilmektedir. Tabii aynı zamanda ekmeğin kaç kalori olduğu da önemlidir. Çünkü en fazla kilo aldıran yiyecekler içerisinde ekmek gelir.
12.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

5-G ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5-g haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.