Emre Aydın

Emre Aydın

Son dakika emre aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emre aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emre aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.433 emre aydın haberi bulunmuştur. Tüm emre aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu.
26.08.2023 Trabzonspor
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören
Lösemiden yaşamını yitiren savcı için tören Van'da bir süredir tedavi gördüğü lösemiden hayatını kaybeden Cumhuriyet savcısı Mustafa Hakan Kaya (55) için tören düzenlendi.
12.12.2022 Yaşam
Para kasaları ile araç lastiklerinden sokak hayvanlarına yuva
Para kasaları ile araç lastiklerinden sokak hayvanlarına yuva Van'ın İpekyolu Belediyesi, Merkez Bankası Van Şubesi'nin kullanmadığı bozuk para kasaları ile araç lastiklerini Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyesinde sokak hayvanları için yuvaya dönüştürüyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Merkez bankamızın kullanmadığı, atık hale getirdiği para kasalarını hayvanlar için barınak ve kulübe yapıyoruz. 60 kulübe yapılmış, toplam 130 olacak" dedi.
10.10.2022 Yaşam
Emre Aydın'dan 'business' tepkisi! 'Görgüsüzlük!'
Emre Aydın'dan 'business' tepkisi! 'Görgüsüzlük!' Ünlü şarkıcı Emre Aydın, business uçak biletlerini sosyal medya hesabından yayınlayanlara tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı, bu durumu "görgüsüzlük" olarak nitelendirdiğini ifade etti.Takipçilerinden, Emre Aydın'ın paylaşımına destek yağdı.
24.05.2022 Magazin
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama
Etkinlik yasağı getirilmişti! Eskişehir Valiliği'nden kararın nedenine ilişkin açıklama Eskişehir Valiliği’nin, kentte 15 günlük süreyle alınan etkinlik yasağı kararına müzik festivali yapmayı planlayan organizasyon şirketinin yaptığı itiraz üzerine mahkemeye verdiği yazılı savunmada, Bursa'daki terör saldırısının örnek gösterilip, Anadolu Fest'in güvenlik riski taşıdığının belirtildiği ifade edildi.
12.05.2022 Gündem
Kütahya'da narkozsuz bel fıtığı ameliyatı
Kütahya'da narkozsuz bel fıtığı ameliyatı Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Beyin ve Sinir Cerrahisi ile Anestezi ve Reanimasyon kliniklerinin birlikte çalışmaları sonucu artık bel fıtığı ameliyatları, narkozsuz (uyutulmadan) yapılmaya başlandı.
5.03.2022 Sağlık
2 kez kısmi felç geçirdi sonunda sağlığına kavuştu!
2 kez kısmi felç geçirdi sonunda sağlığına kavuştu! Kütahya'da, beynindeki damarlarda oluşan hastalık nedeniyle 2 kez kısmi felç geçiren ve vücudunun sağ tarafı tutmayan Hasan Boral (56), Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan kapalı ameliyatla sağlığına kavuştu.
17.08.2021 Sağlık
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi
Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? Ümit Besen'in biyografisi Türk fantezi müziğinin efsane ismi Ümit Besen Nikâh Masası' ve 'Okul Yolunda' gibi efsane şarkılar hafızlara yer etti. Popülerliğini günümüzde de koruyan Ümit Besen hem fantezi hem de rock türündeki şarkılarıyla her yaştan dinleyiciye ulaşmış ender sanatçılardan biri. Peki, Ümit Besen kimdir? Ümit Besen kaç yaşında ve nereli? İşte Ümit Besen hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
Saat 19.19’da buluşuyoruz
Saat 19.19’da buluşuyoruz Atatürk’ün Samsun’da istiklal meşalesini yaktığı 19 Mayıs’ın 101’inci yıldönümü, Türkiye’yi ev ev bir araya getirecek. Saat 19.19’da İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan milli sporculara, balkon ve pencerelerden eşlik edilecek. Ulu Önder, Anıtkabir’de de törenle anılacak.
19.05.2020 Gündem
HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı
HDP'li 5 belediye başkanı gözaltına alındı HDP'li Iğdır Belediye Başkanı Yaşar Akkuş, Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile aynı partili Baykan Belediye Başkanı Ramazan Sarsılmazi Kurtalan Belediye Başkanı Baran Akgül ve Muş Korkut ilçesi Altınova Belde Belediye Başkanı Casim Budak gözaltına alındı.
15.05.2020 Gündem
Ünlü şarkıcının eşi kuaförü oldu!
Ünlü şarkıcının eşi kuaförü oldu! Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle yaklaşık bir aydır evinde karantinada olan Emre Aydın'ın tıraşını eşi Eda Köksal yaptı.
15.04.2020 Magazin
Bakanlık açıkladı: 8 belediye başkanı görevden alındı
Bakanlık açıkladı: 8 belediye başkanı görevden alındı İçişleri Bakanlığınca, 8 HDP'li Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı, bu belediye başkanlıklarına yeni görevlendirme yapıldı.
23.03.2020 Gündem
Ticari taksi ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Ticari taksi ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Denizli'nin Pamukkale ilçesinde ticari taksi ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
23.02.2020 Yaşam
Rekor ceza! Bir kişiye 10.5 milyon lira ceza kesildi
Rekor ceza! Bir kişiye 10.5 milyon lira ceza kesildi Borsa İstanbul’da işlem gören Çemaş Döküm Sanayi, Gediz Ambalaj, Deniz Gayrimenkul hissesinde fiyat hakkında yanıltıcı izlenim uyandırılması nedeniyle bazı şirket ve kişilere ceza kesildi.
10.01.2020 Ekonomi
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat
Yaprak Çamlıca'dan yeni single!
Yaprak Çamlıca'dan yeni single! Almanya doğumlu Türk sanatçı Yaprak Çamlıca, yepyeni single’ı ile müzikal yolculuğuna devam ediyor. Söz ve müziği Yaprak Çamlıca’ya düzenlemesi Emre Barut’a ait Hoşçakal dijital müzik platformlarında yerini aldı.
9.12.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul başlıyor!
MilyonFest İstanbul başlıyor! Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenerek İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleniyor.
16.07.2019 Kültür Sanat
Kuşadası Gençlik Festivali'nde sürpriz
Kuşadası Gençlik Festivali'nde sürpriz Umut Kuzey öncülüğünde, Milyon Yapım Organizasyon'uyla bu yıl 4'ncü kez gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali'nin ikinci gününe Halil Sezai'nin sahnesi sırasında Cem Adrian ve Melek Mosso'nun eşlik etmesiyle rengarenk bir müzik şöleni yaşandı. Birlikte "Sarı Gelin" türküsü ve Halil Sezai'nin sevilen "İsyan" şarkısını söyleyen üçlü seyirciden büyük alkış aldı.
12.07.2019 Kültür Sanat
MilyonFest İstanbul  18 - 21 Temmuz'da
MilyonFest İstanbul 18 - 21 Temmuz'da Geçen yıl ilki düzenlenen, İstanbul'daki en büyük açık hava müzik festivali olma özelliği taşıyan MilyonFest İstanbul bu yıl 18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında yine Milyon Beach Kilyos'da düzenlenecek.
31.05.2019 Kültür Sanat
Yolcu otobüsü otomobile çarptı: 3 ölü
Yolcu otobüsü otomobile çarptı: 3 ölü KIRŞEHİR'de, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü, rahatsızlanan komşularını hastaneye götüren Emre Aydın'ın kullandığı otomobile çarptı. Kazada sürücü Aydın ile otomobilde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.
20.05.2019 Yaşam
Emre Aydın'dan yeni parça!
Emre Aydın'dan yeni parça! Emre Aydın, yeni bir şarkıyla sevenleriyle buluşacak. Ünlü müzisyenin yeni şarkısı 'Her Şey Biraz Hala Sen', 19 Nisan cuma dinleyiciyle buluşuyor.
18.04.2019 Kültür Sanat
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu
2019 Altın Palmiye Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin sinema, müzik ve televizyon alanında en prestijli ödüllerinden biri olan ‘VI. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nin (VI.Turkey Golden Palm Awards) halk oylaması sona erdi. Birbirinden önemli isimler arasında kıyasıya rekabetin olduğu halk oylamasında ‘Sinema, televizyon ve müzik’ alanında 28 kategoride kazananlar açıklandı.
14.03.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Emre Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.