Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray girmiş Beşiktaş geride kalmıştı! Oyun dünyasının yeni oyun kurucusu: Mancium (MANC) çıktı!

Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray girmiş Beşiktaş geride kalmıştı! Oyun dünyasının yeni oyun kurucusu: Mancium (MANC) çıktı!

Oyun geliştiriciler ve yatırımcılar için fırsatın yeni adı: Mancium (MANC)

Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray girmiş Beşiktaş geride kalmıştı! Oyun dünyasının yeni oyun kurucusu: Mancium (MANC) çıktı!

Oyun dünyasında adından sıkça söz ettiren Mancium (MANC), blok zincir teknolojisini kullanarak farklı bir yolculuğa çıkıyor. Yakın zamanda halka arz edilecek olan ‘Mancium Token’ ile yatırımcılara ve kullanıcılara önemli fırsatlar sunmaya hazırlanan platform, beş Türk girişimcinin imzasını taşıyor. Mancium (MANC), oyun geliştirici gençleri teşvik etmek için kurulan MANC Akademi platformu, oyunlar için hazırlanan NFT koleksiyonları ve hediye token’larla oyuncuları şirketin yatırımcısı haline getiriyor. Üstelik istenilen dövizler ve kripto para birimleri MANC’la kolayca takas edilebiliyor.

Oyun endüstrisi gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Özellikle mobil oyunlara ilgi her geçen gün katlanarak artıyor. Halit Emre Aydın, Erol Kansız, Murat Ezer, Hazein Murat Koçulu ve Mustafa Enes Kırmacı tarafından kurulan Mancium (MANC) da geliştirdiği oyun ve teknolojilerle, bu ekosisteme ilgi duyan kullanıcılara önemli fırsatlar sunuyor.

YAKINDA HALKA ARZ EDİLECEK

Oyun ekosistemi için kurulan özel bir blok zincir teknolojisine sahip olan ve Metaverse evrenine adapte edilen Mancium (MANC), 2021 yılında pazarlama, girişimcilik ve oyun geliştirme alanındaki verimli çalışmalarla kripto para kullanıcılarından ve yatırımcılarından tam not aldı. Yüzde 12 likidite ve 100 milyon adet yeni token ile yakın zamanda halka arz edilecek ve ön satışa başlayacak olan MANC, Türkiye’de ve dünyada en çok konuşulan token teknolojilerinden biri olarak pazarlama, girişimcilik ve oyun geliştirme alanlarına hitap ediyor.

KRİPTO PARA ZENGİNİ OLMAK İÇİN FIRSAT

Sadece parayla değil, emekle de kripto para kazanılan bir dünya fikrinin sonucu olan Mancium (MANC), yüzde 8 danışman ve halk indirimleri yerine yüzde 4 oranında yeni oranlar belirleyerek yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Blockchain ekosisteminde kullandığı hızlı hacim artırıcı teknolojilerle üretime devam eden platform, oyun geliştiricilerle yaptığı yeni projeler, NFT işbirliği ve alım satım stratejileri ile kripto para zengini olmak için de fırsatlar sunuyor.

METAVERSE FELSEFESİNE UYGUN YENİ OYUNLAR YOLDA

MANC Akademi ile gençlerin oyun kodlama alanında kendini geliştirmesini sağlayacak sanal bir eğitim platformuna da sahip olan Mancium (MANC), kullanıcılarına, geliştiricilerine ve oyun editörlerine öğrenebilecekleri, yaratabilecekleri, oynayabilecekleri ve etkileşime geçebilecekleri bir ortam sunuyor. Yol haritasına göre önümüzdeki senelerde Metaverse uyumlu çok sayıda yeni oyunu piyasaya sürecek olan Manc Token, DEX ve CEX gibi yüksek hacimli borsalarda listelenmeyi hedefleyerek oyunlarının daha çok kullanıcıya ulaşmasını amaçlıyor.

Haberin Devamı