Token

Token

Son dakika token haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan token ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını token haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Token

haberleri sayfasında son dakika yaşanan token gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 token haberi bulunmuştur. Tüm token haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır?
Soğuk cüzdan nedir? Soğuk cüzdan nasıl kullanılır? Dünyanın ilk şehir tokeni olan İzmir Token'i halka arz eden Barış Turgut'la yaptığı protokol sonucu 15 milyonluk yatırım yaparak gündeme gelen Ocakçı Holding'de iddiaya göre; holdingin sahibi Sedat Ocakçı'nın yeğeni siber güvenlik uzmanı Salih Han, kuruma ait 2,5 milyar liralık soğuk cüzdanla Dubai'ye kaçtı. Söz konusu haberlerin ardından soğuk cüzdan ile ilgili aramalar arttı.
7.02.2024 Ekonomi
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Gündem
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor!
Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, globalde hızla büyüyor! “Gökalp İçer Yönetimindeki ICRYPEX, Güney Afrika ve Brezilya’daki faaliyetleriyle global ölçekte de kendini ispat ediyor.
18.01.2024 Advertorial
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend
2024’te ödemeler dünyasına yön verecek 5 trend Yeni yılda geçmiş yılların norm kabul edilen standartlarında köklü bir değişim bekleniyor.
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum…
Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin token nereden alınır, Ace coin nasıl alınır, hangi borsalarda var? İşte Fusionist Ace fiyatında son durum… Binance saat 09:00 itibariyle Fusionist (ACE) Coin’i listeledi. Fiyat 14.80 dolara kadar tırmandı. ACENT'in diğer ürünleri arasında Liberty Ads, Osiris Multi-Wallet, Osiris DeFi, dApp Store, PlaytoEarn, Happy Block, Chainflix, Talken, Ziktalk gibi blok zinciri tabanlı reklam, cüzdan, finans, oyun, sosyal medya ve içerik platformları yer almaktadır. Peki, Ace coin nedir? Fusionist (ACE) Coin hangi borsalarda var, Fusionist ace token nereden alınır? Ace coin nasıl alınır? İşte ? Fusionist Ace fiyatında son durum…
18.12.2023 Ekonomi
Beşiktaş token kaç lira? Beşiktaş fan token ne zaman satışa çıkıyor? Beşiktaş token nasıl alınır?
Beşiktaş token kaç lira? Beşiktaş fan token ne zaman satışa çıkıyor? Beşiktaş token nasıl alınır? Beşiktaş token piyasaya çıkıyor. Kripto dünyasına girmeye hazırlanan siyah beyazlı kulüğ taraftarları da araştırmalara başladı. Büyük bir talebin beklendiği Beşiktaş token fiyatı da dikkat çekiyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra kripto para borsasına girmeye hazırlanan Beşiktaş token ne zaman satışa çıkacak? Beşiktaş token nasıl alınır? İşte detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta
3 milyon dolardan 3 dolara düştü! Büyük çöküş, dünya şokta Pandemi döneminde kripto para sektöründeki yükselişle birlikte en çok konuşulan başlıklardan biri NFT’ler (non-fungible/değiştirilemeyen token) oldu.
4.08.2023 Dünya
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Kripto parada dalgalı seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftayı 20 bin doların altında kapatan bitcoin gelen verilerle birlikte yeni haftaya 20 bin doların üstünde başladı. Blockchain ve Metaverse Teknoloji Danışmanı Devrim Danyal, yatırımcının yaptığı en büyük hatanın altını çizerek kritik uyarılarda bulundu.
14.03.2023 Ekonomi
Dursun Özbek'ten flaş açıklama: Bu anlaşmadan çıkmamız gerekiyor
Dursun Özbek'ten flaş açıklama: Bu anlaşmadan çıkmamız gerekiyor Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan ve Genel Kurul üyelerine seslenen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Göreve geldiğimiz 11 Haziran'dan bugüne yaklaşık 850 milyon TL'lik bir ödeme yaptık. Amacımız, enkaz edebiyatı yapmak değil ama bu bir realite. Bunun Galatasaraylılar tarafından bilinmesi gerekiyor. Bunu Avrupa kupaları ve token gelirlerimiz olmadan yaptık." açıklamalarında bulundu.
12.11.2022 Galatasaray
MASK coin nedir? MASK coin ne zaman çıktı?
MASK coin nedir? MASK coin ne zaman çıktı? MASK coin, dijital varlık alım-satım platformu Bitexen’de listelenmesinin ardından kripto para yatırımcılarının gündeminde yer alıyor. Dijital varlık listesine dört yeni coinle birlikte listenen MASK coin ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Peki, MASK coin nedir? MASK coin ne zaman çıktı? MASK coin nerede kullanılıyor? İşte detaylar…
7.11.2022 Ekonomi
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi
Cem Karaca’nın NFT portresine mahkeme engeli
Cem Karaca’nın NFT portresine mahkeme engeli Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın, babasının klasikleşmiş bir fotoğrafından yararlanılarak NFT (Non-fungible Token) formatında hazırlanan portrenin satışının durdurulması, babasının kişilik ve fikri haklarına karşı gerçekleşen ihlallerin giderilmesi için açtığı davada ihtiyati tedbir kararı verildi.
24.06.2022 Gündem
Global kripto para borsası Gate.io Türkiye’de!
Global kripto para borsası Gate.io Türkiye’de! Dünyanın en büyük 6. spot işlem borsası Gate.io, resmi Türkiye faaliyetlerine başladı. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate.io, en köklü kripto para borsalarından biri olarak biliniyor.
21.06.2022 Ekonomi
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin? FTM geçen haftadan beri düşüş trendini sürdürüyor. 7 günde yüzde 40'tan fazla değer kaybeden 10 coin arasında yer alan FTM coin hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
13.06.2022 Ekonomi
Unfi coin nedir, neden yükseliyor? DAO’nun UNFI tokeni Unfi coin kaç dolar/TL, hangi borsalarda var?
Unfi coin nedir, neden yükseliyor? DAO’nun UNFI tokeni Unfi coin kaç dolar/TL, hangi borsalarda var? Unifi Protocol DAO’nun UNFI token’ı, büyük bir artış yaşadı. Yaklaşık 3.5 dolardan işlem gören token, yüzde 900’e yakın yükselişle 34.60 dolara çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Unfi coin nedir, neden yükseliyor?” sorularına yanıt aranıyor. Peki, Unfi coin hangi borsalarda var?
8.06.2022 Ekonomi
Humex nedir, Humex borsa battı mı? Humex pro dolandırıcılığı iddiası!
Humex nedir, Humex borsa battı mı? Humex pro dolandırıcılığı iddiası! Humex borsa battı mı? Humex isimli kripto para borsasında kullanıcıların hesapları çekim işlemine kapatıldı, platformun kurucularının 20 milyon dolarla kaçtığı iddia edildi. İşte Humex pro dolandırıcılığı iddiası…
2.06.2022 Ekonomi
BITAY Coin ne zaman listelenecek? BITAY Coin hangi borsada olacak?
BITAY Coin ne zaman listelenecek? BITAY Coin hangi borsada olacak? Türkiye’nin global borsası Bitay, kripto zinciri tabanlı BITAY Coin’i dünyanın önde gelen ilk 10 kripto varlık borsası arasında yer alan BitMart’ta listelemeye hazırlanıyor. Peki, BITAY Coin ne zaman listelenecek? BITAY Coin hangi borsada olacak? BITAY Coin kimin? İşte detaylar…
2.06.2022 Ekonomi
Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi?
Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi? Kripto para borsalarında büyük çöküş yaşayan Luna coin ile ilgili son durum yatırımcının gündeminde. Tarihi bir düşüşe imza atan Luna coin ile ilgili gelişmeler, günlerdir konuşuluyor. Binance’ın kurucusu Changpeng Zhao’nun büyük bir servet kaybettiği, Luna coin’in eski günlere dönüşünün mümkün olup olmayacağı yatırımcı tarafından merak edilirken, “Luna coin battı mı?” sorusu da sıklıkla soruluyor. Peki, Luna coin battı mı? Luna coinde son durum ne? Luna eski günlere dönebilecek mi? İşte detaylar…
27.05.2022 Ekonomi
Cereverse dünyaya açıldı
Cereverse dünyaya açıldı Cerebrum Tech, dijital dönüşüm konusunda etkili ve sürdürülebilir çözümler ile öncü olmaya devam ediyor. Cerebrum Tech, ekonomiden sağlığa, eğitimden eğlenceye kadar pek çok alandaki ihtiyacı dijital dünyadaki üretim ile desteklemeyi mümkün kılan Cereverse ekosistemini tanıttı.
26.05.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında deprem! Bitcoin düşmeye devam ediyor, değer kaybında dikkat çeken iki sebep...
Kripto para piyasasında deprem! Bitcoin düşmeye devam ediyor, değer kaybında dikkat çeken iki sebep... Kripto para piyasasında son dakika! Yeni gelişmeler ve açıklamalar peş peşe geliyor. Luna’da yaşanan krizin ardından kafalarda çok sayıda soru işareti bulunuyor. 'Luna 1 dolar olacak mı?' sorusu da merak edilmeye başlandı. Öte yandan Bitcoin düşmeye devam ediyor. CoinShares'in raporuna göre, Luna krizinin ardından Bitcoin'de yaşanan düşüş yüksek alım iştahı olarak değerlendirildi. Uzmanlar ise Bitcoin'deki düşüşü iki nedene bağladı. Peki Bitcoin'deki düşüşün sebepleri ne? Luna'nın perde arkasında neler yaşandı? İşte kripto para piyasasına ilişkin son değerlendirmeler...
23.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Token ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki token haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.