2022 Asgari Ücret

2022 Asgari Ücret

Son dakika 2022 Asgari ücret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2022 Asgari ücret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2022 Asgari ücret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2022 Asgari Ücret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2022 asgari ücret gelişmeleri de dahil olmak üzere 766 2022 asgari ücret haberi bulunmuştur. Tüm 2022 asgari ücret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücret işveren maliyeti 2023! Yeni asgari ücretin işveren maliyeti ne kadar? 2023 Asgari ücretin işverene maliyeti nasıl hesaplanır?
Asgari ücret işveren maliyeti 2023! Yeni asgari ücretin işveren maliyeti ne kadar? 2023 Asgari ücretin işverene maliyeti nasıl hesaplanır? Yeni asgari ücret açıklandı. 2023 asgari ücretin belli olmasıyla işverene maliyeti sorgulanmaya başlandı. 2023 asgari ücretin işverene maliyetinin ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, 2023 yeni asgari ücret sonrası işveren işçi maliyeti ne kadar, nasıl hesaplanır?
22.12.2022 Çalışan Hakları
2023 asgari ücretine 2. Zam gelir mi? Asgari Ücrete yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ne kadar zam geldi?
2023 asgari ücretine 2. Zam gelir mi? Asgari Ücrete yüzde kaç zam geldi? Asgari ücrete ne kadar zam geldi? 2023 yılı asgari ücreti belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve TİSK Başkanı Burak Akkol ile birlikte 2023 asgari ücretini açıkladı. Masada Türk-İŞ yer almadı. Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret 2023 yılı için 8 bin 506 TL oldu. Pek çok kişi, 2023’te asgari ücrete 2. zam olacak mı? Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Sorusunu araştırıyor. İşte detaylar…
22.12.2022 Ekonomi
Yıllara göre asgari ücret ve zam oranları! Net ve brüt asgari ücret artış oranları nedir, yıllara göre asgari ücret oranı ne kadar?
Yıllara göre asgari ücret ve zam oranları! Net ve brüt asgari ücret artış oranları nedir, yıllara göre asgari ücret oranı ne kadar? 2019, 2020, 2021, 2022 asgari ücret artış oranları 2023 asgari ücret zam oranın açıklanmasının ardından yıllara göre asgari ücret zam oranları merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücreti açıkladı. Asgari ücretin açıklanmasının ardından çalışanların geçmiş yıllardaki ücret oranlarını araştırması da başladı. Peki, Yıllara göre asgari ücret ne kadar? İşte 2019, 2020, 2021, 2022 asgari ücret artış oranları…
22.12.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira?
Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? Asgari ücret zammı ve 2023 asgari ücretinin belirlenmesi için işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı. Milyonlarca çalışan komisyon tarafından belirlenecek asgari ücreti merak ediyor. Görüşmeler devam ederken, asgari ücretlinin işverene maliyeti merak ediliyor. Peki, Asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar? Asgari ücrette işveren işsizlik sigorta fonu ve SGK primi kaç lira? İşte asgari ücretlinin maliyeti!
7.12.2022 Çalışma Hayatı
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları!
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları! 2023 asgari ücret için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantılarına çevrilirken yapılacak zam oranı merakla bekleniyor. Enflasyon nedeniyle asgari ücretlinin beklentisi artarken, yeni asgari ücretle ilgili tahminler de şimdiden yapılmaya başlandı. Pek çok kişi de asgari ücret görüşmeleri öncesinde geçmiş yıllarda asgari ücretin ne kadar olduğunu ve zamların nasıl ücrete yansıdığını araştırıyor. Peki, Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte yıllara göre asgari ücret tutarları!
2022 Asgari ücret zammı! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak?
2022 Asgari ücret zammı! Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak? 2023 yılı için belirlenecek asgari ücret için tespit çalışmaları başladı. Asgari ücret tespit komisyonu yapacağı 3 toplantının ardından yeni asgari ücret tutarını paylaşacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugün TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geliyor. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Brüt ve net tahmini yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son gelişmeler…
Yeni asgari ücret ne zaman ödenecek? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak?
Yeni asgari ücret ne zaman ödenecek? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak? 2022 asgari ücretine ek zammın ardından milyonlarca çalışan yeni asgari ücretin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Asgari ücrete yüzde 30 oranında ara zam ile 5bin 500 TL olarak hesaplara yatırılacak asgari ücret in ödeme tarihi araştırılıyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte pek çok kişi bu ay maaşların zamlı yatıp yatmayacağını sorguluyor. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı ne zaman yatacak? Asgari ücret ne zaman geçerli? 2022 Temmuz asgari ücret zammının ödeme tarihi!
65 yaş aylığı 2022 ne kadar oldu, yaşlılık maaşı kaç lira olacak? Yeni asgari ücret zammıyla 65 yaş aylığı temmuz zammı 2022!
65 yaş aylığı 2022 ne kadar oldu, yaşlılık maaşı kaç lira olacak? Yeni asgari ücret zammıyla 65 yaş aylığı temmuz zammı 2022! 65 yaş aylığı ne kadar oldu 2022? Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret temmuz zammını açıkladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu kararı ile 65 yaş aylığının da değişip değişmediği merak ediliyor. İşte 65 yaş aylığı temmuz zammı 2022 hakkında merak edilenler…
2.07.2022 Ekonomi
Asgari ücrete zam sonrası resmen değişti! Hepsi artıyor, maaşlara yansıyacak! Müjde geldi: 65 yaş aylığı, işsizlik maaşı, GSS primi, engelli aylığı, kıdem tazminatı...
Asgari ücrete zam sonrası resmen değişti! Hepsi artıyor, maaşlara yansıyacak! Müjde geldi: 65 yaş aylığı, işsizlik maaşı, GSS primi, engelli aylığı, kıdem tazminatı... Asgari ücret zammıyla ilgili son dakika kararı. Resmen açıklandı. Maaşlara doğrudan yansıyacak. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği 2022 asgari ücret zammı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet, işçi ve işveren temsilcileriyle bir araya gelirken yeni asgari ücret tutarı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığını ve net olarak 5 bin 500 lira olarak belirlendiğini söyledi. Asgari ücrete yapılan zam çalışanları olduğu kadar devlet desteği alan vatandaşları da doğrudan ilgilendiriyor. Zam ile birlikte çok sayıda kalemde artış görülecek. Emekli, çalışan, emekli olmak isteyen, stajyer, engelli gibi birçok kesim yeni maaş ve primleri değişti. Bu değişiklik ve zamların yanı sıra asgari ücret artışı vatandaşın yaptığı bazı ödemelerin de artmasına yol açacak. Örneğin doğum ve askerlik borçlanması, GSS primi, BES kesintileri artacak. Peki Asgari ücret zammı 2022 ne kadar oldu? Asgari ücret 2022, Asgari ücret artışı ne kadar? 2022 asgari ücret ara zammı ne kadar? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi ve kalem kalem artan ücretler, ödemeler...
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?
Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı? 2022 asgari ücret 16 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 4'üncü ve son toplantısının ardından Erdoğan, saat 15.00´te 2022 yılında geçerli olacak olan asgari ücretin 4.250 TL olduğunu söyledi. Apartman görevlisi maaşı ise yüzde 14 SGK (595 TL) ve yüzde 1 (42.5 TL) işsizlik kesintisi yapıldığında net olarak 3 bin 612 liraya denk geldi. Asgari ücrete yapılacak ek zam sonrası apartman görevlisi maaşlarına yönelik aramalar da arttı. Peki, Apartman görevlisi maaşı ne kadar, asgari ücret zammı sonrası apartman görevlisi (kapıcı) maaşı arttı mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklamadı! Asgari ücret belli oldu mu? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklamadı! Asgari ücret belli oldu mu? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. 2022 asgari ücret ara zammıyla ilgili Madrid ziyareti dönüşü konuşan Erdoğan, 'Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız.' dedi. Peki, Asgari ücret belli oldu mu, yeni asgari ücret ne kadar olacak?
1.07.2022 Çalışma Hayatı
Bugün asgari ücret açıklanacak mı, asgari ücret saat kaçta belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zam oranını ne zaman açıklayacak?
Bugün asgari ücret açıklanacak mı, asgari ücret saat kaçta belli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret zam oranını ne zaman açıklayacak? 2022 Asgari ücret zammı heyecanla bekleniyor. 7 milyon asgari ücret çalışanı asgari ücret görüşmelerini sabırsızlıkla takip ediyor. Asgari ücret zammının 1 Temmuz'dan geçerli olmasını öngören yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, ''Asgari ücret saat kaçta açıklanacak, asgari ücret zam ne zaman açıklanacak, 2022 yeni asgari ücret ne kadar olacak?'' sorularının da yanıtları merak edildi.
Asgari ücrete zam! Resmi Gazete'de yayımlandı! 6 bin 391 lira ve...
Asgari ücrete zam! Resmi Gazete'de yayımlandı! 6 bin 391 lira ve... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca vatandaşın beklediği asgari ücret ile ilgili önemli gelişme. Asgari ücret ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Asgari ücrete zam için, Tespit Komisyonu 2. toplantısını dün gerçekleştirdi. Komisyon, asgari ücret temmuz zammı için bugün de toplanarak Türkiye'nin merakla beklediği kararı verecek. 2022 asgari ücret açıklamasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliği ile ek zam 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak. Özellikle, 'Asgari ücret zammı ne kadar olacak' sorusuna yanıt aranırken, işçi ve işveren tarafları taleplerini sıralıyor. Diğer yandan; Yeni asgari ücret rakamının açıklanması ile birçok sosyal ödeme tutarı da artacak. Şu an asgari ücret brüt 5004 TL. Bu tutardan 700.56 TL SGK primi işçi payı, 50.04 TL de işsizlik sigortası primi işçi payı olmak üzere toplam 750.60 TL kesiliyor. İşveren ayrıca 775.62 TL SGK primi, 100.08 TL işsizlik sigortası primi olmak üzere 875.70 TL prim ödüyor. Böylece asgari ücretin işverene maliyeti 5.879.70 liraya ulaşıyor. Brüt asgari ücrete yüzde 20 oranında zam yapıldığında asgari ücret brüt 6004.80 lira, net 5104.08 liraya çıkacak. Yüzde 25 artışla asgari ücret brüt 6.255 lira, net 5316.75 lira, yüzde 30 artışla brüt 6505.40 lira, net 5742.09 lira, yüzde 35 artışla da brüt 6755.40 lira, net 5742.09 liraya yükselecek. İşte asgari ücret ile ilgili son dakika tüm detaylar...
Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! Milyonlarca kişinin maaşını artıracak Asgari Ücret temmuz zammından pek çok kişinin maaşı artacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci toplantısını yapacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilk toplantısından çıkan mutabakata göre, asgari ücretteki artış temmuzdan itibaren geçerli olacak ve asgari ücrete vergi muafiyeti, yeni zamla ulaşılan rakam için de uygulanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, komisyon çalışmalarının bugün sonuçlanacağı duyurmuştu. Peki, Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret ile ilgili detaylar…
30.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret artışı neleri değiştirecek? Hangi maaşlar etkilenecek? Yaşlılık maaşı, engelli aylığı ve işsizlik maaşı değişecek mi?
Asgari ücret artışı neleri değiştirecek? Hangi maaşlar etkilenecek? Yaşlılık maaşı, engelli aylığı ve işsizlik maaşı değişecek mi? Enflasyon ve gıdada olan yüksek artış nedeniyle 2022 yılının ikinci yarısı için asgari ücrete yapılacak artış için Asgari Ücret Komisyonu toplandı. Toplantı öncesi işveren kesimini temsil eden TİSK, işçi tarafını temsil eden Türk-İş’ten atışa dair önemli mesajlar geldi. Asgari ücrette mutabakat sağlanması konusunda her iki taraftan da olumlu beklentiler var. Toplantı için bir araya gelen işçi, işveren ve hükümet tarafından zam oranı belirlenecek ve sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zam oranını açıklayacak. Asgari ücret artışı pek çok kesimde maaşları da değiştirecek. Yaşlılık maaşı, engelli aylığı ve işsizlik maaşı alanların maaşları artacak staj ücretleri ve GSS primi de zamdan ekilenecek. Peki, Asgari ücret artışı neleri değiştirecek? Yaşlılık maaşı, engelli aylığı ve işsizlik maaşı değişecek mi? Asgari ücret ne zaman açıklanır, bugün açıklanır mı? İşte Asgari ücret artışını etkileyen kesimler ve primler…
29.06.2022 Ekonomi
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı! Bakan Bilgin yarını işaret etti
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı! Bakan Bilgin yarını işaret etti İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Kritik toplantı bugün gerçekleştirildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda iki konuda mutabakat sağlandı. Komisyon çalışmalarını yarın sonlandıracak. İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk İş Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Burak Akyol tarafından yapılan açıklamalar...
29.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve...
Asgari ücrete zam! Milyonlar bekliyordu, 1625 lira ve... İşçi ve işveren milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Asgari ücrete zam için kritik gün geldi. Milyonlarca çalışanın dört gözle beklediği asgari ücret zammı için beklenen açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı. Komsiyon toplanıyor. Masada birden çok formül var. Asgari ücret net rakam üzerinden bakıldığında kamunun elinde 1625 liralık bir alan olduğu ifade ediliyor. Bu durumda asgari ücretin 5 bin 878 liraya yükselebileceği belirtiliyor. İşte asgüri ücrete zam için formüller ve yeni hesap...
29.06.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman?
Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman? Asgari ücretli çalışanların gözü temmuz ayında! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı diğer pek çok sektör çalışıanını da etkileyecek. Enflasyon nedeniyle asgari ücrete yılın ikinci zam gündemde. Hükümet asgari ücrete yapılacak zam için çalışmalarını sürdürüyor. Milyonlar Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısını beklerken, komisyonda yer alan işçi ve işveren temsilcileri bir araya geldi. Türk-İş ve TİSK başkanlarının görüşmesi önümüzdeki haftaya dair umutları da artırdı. Peki, Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ne zaman kesinlesecek? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm detaylar…
25.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete zam ile ilgili yeni gelişme! Zam oranı ne olur? Asgari Ücret ne kadar olacak?
Asgari ücrete zam ile ilgili yeni gelişme! Zam oranı ne olur? Asgari Ücret ne kadar olacak? Milyonları ilgilendiriyor! Temmuz ayına kısa bir süre kala asgari ücret zammı ile ilgili gözler hükümete çevrildi. Geri sayım devam ederken açıklamalar da art arda geliyor. Hem işçi tarafı hem de işveren tarafı zam ile ilgili miktarın ne kadar olacağını merak ederken hükümet kanalından ve sendikalardan da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki, Temmuz’da asgari ücret zammı olacak mı? Asgari ücret ne kadar olur? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? İşte uzmanların görüşmeleri ve asgari ücretle ilgili açıklamalar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
Zam seferberliği! Asgari ücretliye ve normal çalışan maaşlarına büyük zam! Özel sektör harekete geçti, 6.000 TL ve üzeri...
Zam seferberliği! Asgari ücretliye ve normal çalışan maaşlarına büyük zam! Özel sektör harekete geçti, 6.000 TL ve üzeri... Asgari ücretli ve özel sektörde çalışanın milyonarca kişiyi ilgilendiriyor! Güzel haber geldi. Asgari ücretli ve özel sektörde çalışanların maaşlarına büyük zam geliyor. Özel sektör şirketleri çalışanlarını enflasyona ezdirmemek için harekete geçti. Özel sektörde de ara zam çalışmaları arttı. Açıklamar peş peşe geldi. Özel sektör asgari ücret zammını beklemeden zam kararlanını açıklıyor. Ancak asgari ücrete ek zamda son dakika açıkamaları geliyor. İşçi ve işveren başta olmak üzere herkes tarafından takip edilen temmuz zammı için son adım atılıyor. Son görüşmelerin ardından siyasilerden gelen açıklamalar zamla ilgili yeşil ışık yakmaya devam ediyor. Bu noktada en çok merak edilen soru “asgari ücrete ne kadar zam gelecek?"sorusu oldu. İlk defa Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının yılda ikinci kez ara dönemde yapılması bekleniyor. Peki, 2022 asgari ücret ara zam belli oldu mu, 2022 brüt ve net asgari ücret ne kadar olacak? Hangi firmalar çalışanları için ek zam kararı aldı. İşte cevaplar…
19.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
Asgari ücrette 2. zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması! Numan Kurtulmuş’tan asgari ücret açıklaması geldi! Asgari ücrete ikinci zam hazırlığı sürüyor. Gözler temmuz ayına çevrilirken AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücrete ikinci kez zam yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Peki, Asgari ücrette 2. Zam olacak mı? Asgari ücret zammı 2022 ne kadar olacak? İşte Numan Kurtulmuş’un asgari ücret ile ilgili açıklaması!
16.06.2022 Çalışan Hakları
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Zam için son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu... Maaşlara zam geliyor. Son dakika zam açıklaması geldi. Dün açıklanan enflasyon verilerinin ardından Memur ve memur emeklisine Temmuz ayında yapılacak zamla birlikte asgari ücrete zam yapılması tekrar gündem oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete yeni zam mesajı veren Erdoğan, "Ücretliler başta olmak üzere her kesimden vatandaşın gelirlerini arttırarak aradaki farkı kapatacak programları hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.
4.06.2022 Ekonomi
Asgari ücret temmuz zammı var mı? 2022 asgari ücret zammı ile ilgili açıklama!
Asgari ücret temmuz zammı var mı? 2022 asgari ücret zammı ile ilgili açıklama! Enflasyon ile birlikte alım gücünün düşmesi asgari ücret zammı ile ilgili beklentileri arttırırken AK Parti’den asgari ücret ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir katıldığı bir televizyon programında temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. Asgari ücret zammı ile ilgili yeşil ışık yakan Kandemir, ilgili bakanlıkların zam ile ilgili çalışma yaptıklarını duyurdu. Peki, Asgari ücret temmuz zammı var mı? Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne kadar olur? İşte asgari ücret zammı ile ilgili son gelişmeler…
25.05.2022 Çalışan Hakları
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk ödeme, 1.552 lira...
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! Zam sonrası ilk ödeme, 1.552 lira... Zam geldi! Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan iyi haberi duyurdu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. 2022 ile birlikte ödeme miktarı da arttı. Yaşlı ve engelli aylıklarına zam geldi. Engelli maaşı 1552 lira oldu. Yeni 65 yaş aylığı ise 1296 TL'ye yükseltildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ocak ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.
6.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2022 Asgari Ücret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2022 asgari ücret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.