20 Bin Sözleşmeli Öğretmen

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen

Son dakika 20 bin sözleşmeli öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 20 bin sözleşmeli öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 20 bin sözleşmeli öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 20 bin sözleşmeli öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 20 bin sözleşmeli öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm 20 bin sözleşmeli öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu?
20 bin öğretmen atama taban puanları 2022! Sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları belli oldu mu? 20 bin öğretmen atama taban puanları merak ediliyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atama tavan-taban puanları için araştırmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamıştı, başvurular sona erdi. 1 Eylül itibariyle 20 bin öğretmen ataması kura sonuçları gerçekleştirildi. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları için kuraların çekilmesine devam ederken, 2022 yılı 20 bin öğretmen ataması tavan ve taban puanları sorgulanıyor. 20 bin öğretmen atama taban puanları…
2.09.2022 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? 2022-23 ataması yeni yapılan 20 bin sözleşmeli öğretmenin göreve başlayacağı tarih!
20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? 2022-23 ataması yeni yapılan 20 bin sözleşmeli öğretmenin göreve başlayacağı tarih! Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak, yeni atanan öğretmenlerin göreve başlayacağı tarihi belli mi? 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama kurası bugün saat 12.30’da Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Kura çekilişinde ismi çıkan öğretmenler ne zaman göreve başlayacağını araştırıyor. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak 2022-23?
1.09.2022 Memur
Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları! 2022 Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Öğretmenlik atama sonucu sorgulama
Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları! 2022 Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Öğretmenlik atama sonucu sorgulama Sözleşmeli öğretmenlik atamam sonuçları ne zaman açıklanacak, Öğretmenlik atama sonucu sorgulama nasıl yapılır? 20 bin öğretmen atama kurası bugün yapılacak. 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihleri, 31 Ağustos’ta sona ermişti. Şimdi öğretmenler E-devlet sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları sorgulama ekranı üzerinden sonuçlarını öğrenmeye çalışıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı mı? İşte Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları 2022…
1.09.2022 Gündem
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı?
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Adaylar, tercih işlemlerini e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirdi. Peki, 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen ataması saat kaçta? İşte Öğretmen ataması canlı yayın izle…
1.09.2022 Memur
20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? E devlet 20 bin öğretmen atama sonuçları!
20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? E devlet 20 bin öğretmen atama sonuçları! Sözleşmeli öğretmenlik atama töreni ve sonuçları için aramalar arttı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın atama takvimine göre 20 bin sözleşmeli öğretmen tercih süreci, 31 Ağustos’ta sona erdi. Tercih sürecinin sona ermesinin ardından atama sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, 20 bin öğretmen atama töreni saat kaçta, ne zaman?
1.09.2022 Memur
Öğretmen atama tercihleri nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri başları mı, ne zaman saat kaçta başlayacak? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı!
Öğretmen atama tercihleri nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri başları mı, ne zaman saat kaçta başlayacak? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri başladı mı, ne zaman, saat kaçta başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri bugün yapılacak. 20 bin öğretmen atama tercihleri merakla bekleniyor. Atama tercihleri ise 1 Eylül’de açıklanacak. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Öğretmen arama tercihleri nasıl yapılır? MEB Sözleşmeli öğretmenlik başvuru ekranı ve tercih tarihleri 2022…
27.08.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi!
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi! 20 bin öğretmen atama başvuruları ve mülakatları tamamlandı. Öğretmenlerin sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından itiraz süreci de 22 Ağustos’ta sona erdi. 20 bin öğretmen alımı ile ilgili süreç devam ederlen Kabine toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1 Eylül'de atamalarını yapacağımız 20 bin öğretmenin 7 bin 500'den fazlasını okul öncesi öğretmenliğe tahsis ettik.” Açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili açıklamasının ardından gözler MEB tarafından yayınlanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih tarihlerine çevrildi. Adaylar MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen tercih kılavuzu açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman? MEB atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi!
23.08.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen atama başvuruları temmuz ayında sona ermiş, mülakatlar da 1-13 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının aradından gözler Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenli atama takvimine çevrildi. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi!
16.08.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 bin öğretmen alımında son durum ne? İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 bin öğretmen alımında son durum ne? İşte sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. 20 bin öğretmen ataması için sözlü sınavlar 13 Ağustos’ta tamamlanmıştı. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamalarında mülakat sonuçları açıklandı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucu öğrenme ekranı!
16.08.2022 Personel Alımı
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması!
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması! 20 bin öğretmen ataması ile ilgili başvurular bugün sona eriyor. Başvurusu uygun bulunan adayların sözlü sınavları 1 Ağustos’ta başlayacak. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili katıldığı televizyon programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuruları devam eden öğretmen atamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi ve Bakan Özer’in açıklamaları…
26.07.2022 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne? 20 bin sözleşmeli öğretmen ön başvuruları için süreç başladı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev almak isteyen adaylar başvurulara yönelik yoğun bir koşuşturma içine girdi. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu ne zaman bitiyor, mülakat başvurusu nasıl yapılır? 2022 öğretmen ataması mülakat tarihleri ne?
19.07.2022 Memur
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı! 20 bin öğretmen alımı ile ilgili geride bıraktığımız haftada Milli Eğitim Bakanlığı atama ve sonuç takvimini paylaşmıştı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında 20 bin öğretmen atamasına ilişkin branş bazında kontenjan dağılımını açıkladı. Peki, 2022 öğretmen atama kontenjanları belli oldu mu? Hangi branştan kaç öğretmen alınacak? İşte Bakan Özer’in 20 bin öğretmen atama kontenjanları branş dağılımı!
3.07.2022 Eğitim
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, okulları kapsıyor, öğrenciler artık...
MEB'den flaş karar! Resmen değişiyor, okulları kapsıyor, öğrenciler artık... MEB'den son dakika kararı. Resmen değişiyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Tüm okullarda geçerli olacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eğitimin Dönüştürülmesi Ön Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Fransa’nın başkenti Paris'te yaptığı açıklamada Türkiye'nin eğitimdeki iyileştirmelere rağmen dünyada birçok eğitim sistemi gibi okullar arası başarı farkı açısından sıkıntı yaşadığını söyleyerek, "Burada iki yaklaşımımız var: Birincisi okul öncesi eğitimin güçlendirilmesi ve okullar arası imkan farklılıklarının azaltılması. Görevi 6 Ağustos 2021 tarihinde devraldığımız zaman 3 yaştaki okullaşma oranı yüzde 14, 4 yaştaki okullaşma oranı yüzde 35, 5 yaştaki okullaşma oranı ise yüzde 78'di. O tarihte Türkiye'de 2 bin 872 bağımsız anaokulu hizmet vermekteydi. Yeni bir eğitim politikası olarak bu dönemde 2022 yılının sonuna kadar 3 bin yeni anaokulu ve 40 bin yeni anasınıfı açmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar 750 bağımsız anaokulunu tamamlayıp hizmete soktuk. Yıl sonuna kadar da geriye kalan 2 bin 250'sini tamamlayıp hedefe ulaşmayı planlıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı binlerce kişinin beklediği tarihi açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.06.2022 Eğitim
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman?
MEB duyurdu! Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu! Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? MEB duyurdu. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili süreç belli oldu. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı. Öğretmen atama ve sonuç takvimi belli oldu. Bakan Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen alımı başvurusu ne zaman? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi…
29.06.2022 Eğitim
MEB son dakika duyurdu! Tarih netleşti, 18 Temmuz'da başlıyor
MEB son dakika duyurdu! Tarih netleşti, 18 Temmuz'da başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Binlerce kişinin beklediği tarih netleşti. 18 Temmuz tarihi itibarı ile başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 20 bin öğretmen atama sürecine ilişkin takvimin yayımlandığını bildirerek ön başvuruların 18-26 Temmuz tarihinde, atamaların ise 1 Eylül'de yapılacağını açıkladı.
29.06.2022 Eğitim
Ek atama hangi puanla olacak? 15 bin ek atama hangi yılın KPSS puanına göre yapılacak? Ek öğretmen ataması 2021
Ek atama hangi puanla olacak? 15 bin ek atama hangi yılın KPSS puanına göre yapılacak? Ek öğretmen ataması 2021 15 bin ek atama müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 15 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Atama başvuru tarihleri ve detayları henüz paylaşılmazken, 15 bin öğretmen atamasında 2020 KPSS puanının geçerli olup olmaması sorgulandı. Peki, 15 bin ek atama hangi puanla olacak, 15 bin öğretmen atamalarında hangi yılın KPSS puanı geçerli olacak?
9.09.2021 Eğitim
15 bin atama ek mi? 15 bin atama ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı?
15 bin atama ek mi? 15 bin atama ne zaman, branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı? 15 bin atama müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildikten sonra Milli Eğitim Bakanı Özer, 15 bin ek öğretmen atamasına yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "Yeni atamalarla Türkiye'de öğretmen başına düşen öğrenci oranları, OECD ülkeleri ortalamasına daha da yaklaşacaktır." ifadelerini kullanırken, ek atama takviminin de en kısa sürede paylaşılacağını bildirdi. Söz konusu açıklamaların ardından 15 bin atama ek mi, branş dağılımı, kontenjan ve atama takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, 15 bin atama ne zaman?
9.09.2021 Eğitim
e devlet sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları! Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları sorgulama sayfası-isim listesi (İlk atama sonuçları)
e devlet sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları! Sözleşmeli öğretmenlik sonuçları sorgulama sayfası-isim listesi (İlk atama sonuçları) İlk atama sonuçları aramaları arttı. Mart ayında duyurusu yapılan 20 bin öğretmen atamasının tercih sonuçları bugün belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen törenle 20 bin öğretmenin ataması yapıldı. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları nereden öğrenilir? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İşte e devlet sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları…
3.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı!
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı! 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmıyla yapıldı. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik başvurularını yapan adaylar da canlı yayında atama sonuçlarını takip ediyor. Sözleşmeli öğretmen alımında ön başvurular mart ayında alınmıştı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları 2021 nereden öğrenilir? İşte detaylar...
3.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle Öğrenmen adayları heyecanla atama sonuçlarını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakan Özer, “3 Eylül’de 20 bin öğretmenin 81 ilde okullara atamasını yapacağız. Şırnak’taki öğretmen ihtiyacını göze alarak bu 20 bin öğretmenin yüzde 10’unu yani 2 binini Şırnak’a veriyoruz” dedi. İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
3.09.2021 Eğitim
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun...
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Çocuklarımız 1.5 yıldır okulda akranları ve öğretmenleri ile olamadılar. Salgın hala devam ediyor. Ama çocuklarımızı okuldan uzakta tutma lüksümüz kalmadı. Okullarımızı açık tutmakta, çocuklarımıza en iyi öğretimi vermekte kararlıyız." dedi.
3.09.2021 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi... MEB harekete geçti. Ve beklenen açıklama geldi Detaylar netleşti. Sayılı günler kala flaş detay ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarih hatırlatması yaparak duyurdu. Binlerce öğretmen adayı bekliyordu. 3 Eylül tarihinde 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Bakan Özer yaptığı açıklamada Şırnak'taki öğretmen açığının göz önünde bulundurulduğunu, bu nedenle 20 bin sözleşmeli öğretmenin yüzde 10'unun Şırnak'ta görevlendirileceğini bildirdi. Böylece 20 bin öğretmenden 2 bini Şırnak'ta görev yapacak.
1.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama takvimi! 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl? MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri…
Sözleşmeli öğretmen atama takvimi! 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl? MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri… Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen atama takvimini güncelledi. Milli Eğitim Bakanlığınca güncellenen takvime göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için eğitim kurumu tercihleri öne çekildi. Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman? MEB sözleşmeli öğretmen atama takvimi…
25.08.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen ataması takvimi değişti! İşte öğretmen atama tercihleri sonuç tarihi!
Sözleşmeli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen ataması takvimi değişti! İşte öğretmen atama tercihleri sonuç tarihi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasına ilişkin takvimini değiştirdi. Atama tercihleri 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında alınacak, atama sonuçları 3 Eylül'de tarihinde ilan edilecek. Sözleşmeli öğretmen atama takvimi değişti! İşte öğretmen atama tercihleri ve sözleşmeli öğretmenlik sonuçları tarihi…
18.08.2021 Memur
20 bin sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak?
20 bin sözleşmeli öğretmen alımı mülakat sonuçları açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. 20 bin öğretmen mülakatları tamamlandı, şimdi gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na “mülakat sonuçları açıklandı" duyurusuna çevrildi. Öğretmen alımı sözlü sınav sonuçları meb.gov.tr'den ilan edilecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB tarafından verilen tarih…
25.06.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 20 bin sözleşmeli öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.