Gazete Vatan Logo

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 bin öğretmen atama başvuruları temmuz ayında sona ermiş, mülakatlar da 1-13 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının aradından gözler Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenli atama takvimine çevrildi. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi!

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 20 bin öğretmen atama sürecinde mülakat sonuçları açıklandı. MEB sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Gözler tercihlerin alınacağı tarihe çevrildi. Adaylar MEB’in sözleşmeli öğretmen atama takvimini merak ediyor. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi!

20 bin sözleşmeli öğretmen atamalarında mülakat sonuçları açıklandı. Sözlü sınav sonuçlarına e- Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilecek. 

17-18 Ağustos 2022 tarihleri arasında sözlü sınav sonuçlarına itirazlar alınacak ve bu itirazlar, 22 Ağustos sonuçlandırılacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adaylar, tercihlerini 27-31 Ağustos tarihleri arasında yapabilecek.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK ATAMA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atama sonuçları 1 Eylül'de açıklanacak.

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ

Haberin Devamı