Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen atama başvuruları temmuz ayında sona ermiş, mülakatlar da 1-13 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının aradından gözler Milli Eğitim Bakanlığı’nın sözleşmeli öğretmenli atama takvimine çevrildi. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri ne zaman başlıyor? Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi!
16.08.2022 Eğitim
MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı
MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları açıklandı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamındaki sözlü sınav sonuçları açıklandı. Sonuçlar, e-devlet üzerinden öğrenilebilecek
28.07.2020 Eğitim
Öğretmen atama! Sözleşmeli 20 bin öğretmen atama başvurusu başladı...
Öğretmen atama! Sözleşmeli 20 bin öğretmen atama başvurusu başladı... Milli Eğitim Bakanlığı'nın 20 bin öğretmen alımı ile ilgili başvuru süreci başladı. 2020 yılı öğretmen ataması 24 ile yapılacak. Sözleşmeli öğretmenlerin 2020 maaşları da belli oldu. Peki, sözleşmeli öğretmen alımı başvuru şartları nelerdir? İşte, MEB öğretmen alımı başvuru ekranı 2020...Öğretmen atamaları hangi illere yapılacak? Hangi ile kaç atama. En çok atama yapılacak alanlar sırasıyla 3 bin 7 kontenjanla sınıf öğretmenliği, bin 836 kontenjanla din kültürü ve ahlak bilgisi, bin 731 kontenjanla İngilizce öğretmenliği oldu.
6.01.2020 Eğitim