Sözleşmeli Öğretmen

Sözleşmeli Öğretmen

Son dakika sözleşmeli öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 907 sözleşmeli öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı?
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Öğretmen atama takvimi duyuruluyor. Bilindiği gibi en son Mayıs ayında alımlar gerçekleşmişti. Peki, MEB 2024 Öğretmen ataması ne zaman, kadro dağılımı ve branş sıralaması açıklandı mı?
25.02.2024 Gündem
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç?
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç? Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde 2024 yılı için yüzde 15+10, 2025 yılı için yüzde 6+5 zam kararı verdi. 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal haklarının belirlendiği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecinde uzlaşmazlıkla sonuçlanan oransal zam ve genele ilişkin maddeler konusunda Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararını verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar oldu 2024? Başöğretmen, sözleşmeli öğretmen, emekli öğretmen toplu sözleşme zammı ile ocakta ne kadar maaş olacak?
1.09.2023 Memur
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı, deprem bölgesindeki öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı tayin başvurularının 5 Temmuz’da yapılabileceğini açıkladı.
3.07.2023 Gündem
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir?
Öğretmen atama taban puanları 2023! 45 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları taban puanları kaç, öğretmen atama taban puanları nedir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih sonuçları açıklandı. Tercih sonuçları ise e-Devlet sonuç ekranı üzerinden sorgulanabiliyor. Bakan Özer, yapılan atamaların büyük bir bölümünün deprem bölgelerine yapılacağını kaydetti. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen atama sonuçları, e-devlet sistemi üzerinden yayımlanacak olup adaylar sonuçlarını kişisel e-devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle öğrenebileceklerdir. Ataması yapılanların başvuruda belirttikleri cep telefonu numaralarına atama sonucu kısa mesaj yoluyla bildirilecektir.
23.10.2023 Eğitim
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı !
(MEB atama sonuçları 2023) E devlet öğretmen atama sonuçları sorgulama nasıl yapılır? 45 bin öğretmen ataması sonuçları e devlet ekranı ! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları araştırmaları yoğunluk kazandı. 45 bin sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Haliç Kongre Merkezi'ndeki 45 bin öğretmen ataması töreni başladı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, Öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? İşte 45 bin öğretmen ataması sonuçları sorgulama…
8.05.2023 Çalışma Hayatı
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler?
45 bin öğretmen ne zaman göreve başlayacak? Atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak, hangi belgeleri hazırlayacak, gerekli belgeler ve evraklar neler? 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak, gerekli evraklar neler? Sorularının yanıtı sözleşmeli öğretmen atama sonuçlarının belli olmasıyla arttı. İsimleri çıkan öğretmenler görev yerlerine ve ne zaman göreve başlayacaklarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, 45 bin öğretmen göreve ne zaman başlayacak? Atanan öğretmenlerden istenilen evraklar neler, atanan öğretmenler ne zaman maaş alacak?
8.05.2023 Eğitim
Öğretmen ataması canlı izle! 45 bin öğretmen ataması canlı yayın nasıl ve nereden takip edilecek?
Öğretmen ataması canlı izle! 45 bin öğretmen ataması canlı yayın nasıl ve nereden takip edilecek? 45 bin sözleşmeli öğretmen aramalarında sabırsız bekleyiş devam ediyor. MEB'in resmi sitesinde yer alan takvimde, 45 bin sözleşmeli öğretmen atama töreninin 8 Mayıs Pazartesi günü yapılacağı belirtildi. Peki, Sözleşmeli öğretmen atama canlı yayın ile takip edilebilecek mi? 45 bin öğretmen ataması canlı yayın izle…
8.05.2023 Memur
45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları
45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonucu merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Mayıs ayında atamasını gerçekleştireceği 45 bin sözleşmeli öğretmen atama kurası bugün saat 11.00’de başlıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?
8.05.2023 Çalışma Hayatı
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama MEB 45 bin öğretmen atamasına yönelik detaylar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB sözleşmeli öğretmen ataması hakkında duyuruda bulundu. 2 Mayıs tarihinde başlayan MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri tamamlandıktan sonra sonuçlar belli olacak. Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları ise elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı ve diğer detaylar…
7.05.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir?
45 bin öğretmen ataması branş dağılımı 2023, kontenjanlar açıklandı mı? 45 bin öğretmen alımı ne zaman, öğretmen ataması başvuru şartları nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MEB Şura Salonu'ndaki 3500 Engelli Öğretmen Ataması Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Mayıs ayında 45 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklamasının ardından 45 bin öğretmen alımının ne zaman yapılacağı, 45 bin öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjanları merak konusu oldu. İşte 45 bin öğretmen ataması…
25.04.2023 Memur
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı
Deprem bölgesindeki öğrenciler için telafi programı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldığı televizyon programında 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan öğretmen atamalarıyla ilgili detayları paylaştı. Deprem bölgesinde telefon programlarıyla ilgili tarihleri de açıklayan Özer, çarpıcı mesajlar verdi.
24.04.2023 Eğitim
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233?
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233? Öğretmen ek ataması olacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs’ta alınacak ve atama sonuçları ise 8 Mayıs’ta duyurulacak. Öğretmenler, 1 Eylül’den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Ek atama olur mu?
18.04.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı.
18.04.2023 Eğitim
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler?
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? Mülakat yerleri açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlik yerleri için araştırmalar devam ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik için başvuruda bulunan adaylar mülakatlarını nisan ayında gerçekleştirecek. MEB, "2023 Mart Sözleşmeli Öğretmen Atamalarına İlişkin Sözlü Sınav Yeri Bilgisi" başlıklı duyuruyla sınav yerlerinin açıklandığını ilan etti. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri, E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? İşte MEB mülakat yerleri sorgulama…
5.04.2023 Memur
MEB ilk atama mülakat yerleri sorgulama! Sözlü mülakat yerleri ne zaman açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı? İlk atama MEB mülakat yerleri
MEB ilk atama mülakat yerleri sorgulama! Sözlü mülakat yerleri ne zaman açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı? İlk atama MEB mülakat yerleri İlk atama MEB mülakat yerleri araştırmaları yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan 45 bin sözleşmeli öğretmen atamalarının mülakat yerleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 yılı için öğretmen atama takvimini yayınlamasıyla sözlü mülakat yerlerinin açıklanacağı tarih de netleşti. Mülakat yerleri MEB tarafından açıklandıktan sonra erişime açılıyor. Peki, Sözlü mülakat yerleri ne zaman açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2023 açıklandı mı? İlk atama MEB mülakat yerleri nereden öğrenilir? İşte MEB ilk atama mülakat yerleri sorgulama…
4.04.2023 Memur
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme Milli Eğitim Bakanlığınca, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı.
4.04.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmen kadrosuna yönelik mülakatlar nisan ayında gerçekleştirecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ise E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Sözlü mülakat yerleri sorgulanırken “Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri kayıt bulunamadı ne demek?” sorusuna yanıt aranıyor.
4.04.2023 Gündem
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı 2023? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir? Kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.  Diyanet İşleri Başkanlığının taşra teşkilatında açıktan vekil imam-hatip ve vekil müezzin-kayyım olarak görev yapanlardan gerekli koşulları taşıyanlar, Başkanlıkça ilan edilecek yerlerde görevlendirilmek üzere imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlı memur kadrolarına atanabilecek. Peki, Sözleşmeliye kadro eş durumu tayin var mı? Hangi sözleşmeliler kadroya geçti, sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?
21.01.2023 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
Fahrilere kadro verilecek mi 2023, fahri Kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor? 500 bin personeli kapsayan sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelindi. Çalışmaları tamamlanan sözleşmeli personele kadro Meclis'e geliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu katıldığı canlı yayında 500 bin sözleşmeliyi ilgilendiren düzenleme için 12 Ocak’a işaret etmişti. Peki, Fahrilere kadro verilecek mi 2023? Diyanet fahrileri kadroya alınacak mı, fahri kur'an kursu öğreticilerine kadro var mı, sözleşmeliye kadro 2023 kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Çalışan Hakları
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
500 bin sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, sözleşmeliye kadro ne zaman Meclis’e gelecek? Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? Sözleşmeliye kadro Meclis’ten geçti mi, ne zaman Meclis’e gelecek, kimleri kapsıyor? Sözleşmelilere kadro düzenlemesinde sona gelindi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden gelecek haber merakla bekleniyor. Kanun teklifinin Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor. Düzenlemeyle kamudaki 500 bine yakın sözleşmeli personel kadroya geçecek. Peki, Sözleşmeliye kadro şartları neler, kimleri kapsıyor?
12.01.2023 Memur
Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Ne zaman yasalaşacak?
Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Ne zaman yasalaşacak? Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ile ilgili takvim merak ediliyor. 2022 yılının sonuna yaklaşılırken ne zaman toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren teklifler ile özellikle kamuoyunda çokça konuşulan sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesinin Meclis’e geleceği tarih merak ediliyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemelerin takvimine ilişkin konuştu. Peki, Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman Meclis'e gelecek? Sözleşmeli personel ve EYT düzenlemesi ne zaman yasalaşacak? İşte sözleşmeli personel ve EYT süreci ile ilgili tüm detaylar…
30.11.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.