Milli Eğitim Bakanı

Milli Eğitim Bakanı

Son dakika milli eğitim bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli eğitim bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli eğitim bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.350 milli eğitim bakanı haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle öğretmenler 2 haftalık seminerlere katılacak. Peki, Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı?
22.03.2024 Gündem
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek
İlkokul, ortaokul ve liselerde müfredat değişiyor! Velilerde artık devreye girecek Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’le görüşen SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, yeni müfredatla ilgili ayrıntıları paylaştı. Derse aktif katılım sağlanacak; test mantığından uzak, açık uçlu, yorum odaklı uygulamalara ve güncel konulara yer verilecek.
22.03.2024 Gündem
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarına ilişkin konuştu. Bakan Tekin. "“Yaptıklarımızı başka ülke yapsa ‘eğitim devrimi’ yapılan bir ülke başlığında duyurulur” dedi.
20.03.2024 Gündem
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
Haftalık ders saatleri değişiyor mu? Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredat değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tekin, eğitim öğretim sürelerinde yapılacak değişiklikler hakkında detay verdi. Peki, Okullarda ders saatleri azalacak mı 2024?
16.03.2024 Gündem
Öğretmene rotasyon gelecek mi? Rotasyon nedir, öğretmenlere rotasyon var mı 2024?
Öğretmene rotasyon gelecek mi? Rotasyon nedir, öğretmenlere rotasyon var mı 2024? MEB öğretmenlere rotasyon için tarih verdi mi, öğretmenlere rotasyon var mı? Seçim sonrası öğretmen rotasyonuyla ilgili yeni gelişmeler olacağı sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu. İddialara göre aynı okulda 12 yılını dolduran tüm öğretmenler zorunlu rotasyona tabi tutulacak.
8.03.2024 Gündem
Müfredat değişikliği ne zaman olacak? Okullarda müfredat değişiyor mu?
Müfredat değişikliği ne zaman olacak? Okullarda müfredat değişiyor mu? MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2024-2025 eğitim öğretim yılından itibaren geçerli olacak yeni müfredatının detaylarını paylaştı ve çalışmanın yüzde 80’ninin tamamlandığını belirterek, “Talim ve Terbiye Kurulu’nun onayından sonra yayınlayacağız. Müfredat yeni öğretim yılına yetişecek. Bu yıl 1-5 ve 9. Sınıflarla başlayacağız” dedi.
5.03.2024 Gündem
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama
Yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları 2024! MEB yurtdışı öğretmenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Yurtdışı öğretmenlik 2024 sonuçları sorgulama Yurt dışında görevlendirilecek okutman ve öğretmenlerin mesleki yeterlilik sınavına ilişkin sonuçlar MEB tarafından açıklandı. İşte Yurt dışı öğretmenlik sınavı sonuçları sorgulama ekranı…
26.02.2024 Gündem
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024? 12. sınıf öğrencileri devamsızlık haklarının olup olmayacağını sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin' geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Peki, 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
26.02.2024 Gündem
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı?
Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı? Öğretmenlik Meslek Kanunuyla birlikte kariyer basamakları Milli Eğitim Bakanlığında tanımlandı. Buna göre 10 yılını dolduran öğretmenler uzman öğretmen, 10 yıl uzman öğretmenlik yapanlar da Başöğretmen ünvanına sahip oluyor. Öğretmen başöğretmenlik ve uzman öğretmenlik süresinin düşüp düşmeyeceği ise merak ediliyor. Peki, Başöğretmenlik süresi düşecek mi? Uzman öğretmenlik 7 yıl olacak mı, uzman öğretmenlik süresi kısalacak mı?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı?
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı? Öğretmen atamaları için takvim beklenirken, öğretmen olma hayali kuran vatandaşlar atamalarda mülakatın olup olmayacağını da sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mülakat puanının yüzdesel etkisi ve şekline yönelik geçtiğimiz günlerden açıklamalarda bulunmuştu. Peki, öğretmen atamalarında mülakat olacak mı, Mülakat kalktı mı?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşu Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) alınan karar doğrultusunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bugün tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ankara'da öğrencilerle birlikte saygı duruşunda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hem çocuklarımızla beraber bütün okullarımızda saygı duruşuyla, rahmetle kayıplarımızı andık hem de bu bilincin gelecek kuşaklara aktarılması için çocuklarımıza örnek olmaya çaba sarf ettik" dedi.
6.02.2024 Gündem
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşunda bulunulacak
Depremde ölenler için okullarda saygı duruşunda bulunulacak Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için yarın tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını duyurdu.
5.02.2024 Gündem
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi?
Ders saatleri değişecek mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişti mi? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Türkiye genelinde devamsızlığın yüzde 35 oranında azaldığını söyleyen Bakan Yusuf Tekin, devamsızlıkta af konusunun kesinlikle gündemde olmayacağının altını çizerken ders saatlerine yönelik de açıklamalarda bulundu. Peki, Ders saatleri değişti mi? Ders saatleri 30 DK mı oldu, ilkokul, ortaokul ve liselerde ders saatleri değişecek mi?
29.01.2024 Gündem
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi’nde eğitim editörleriyle buluşarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Tekin yeni müfredat, öğrenci devamsızlıkları, ortak sınavlar, deprem sonrası okulların durumu gibi pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Gündem
Öğrencilerden şehitler için saygı duruşu
Öğrencilerden şehitler için saygı duruşu Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Bu sabah Türkiye genelinde tüm okullarda saygı duruşunda bulunuldu.
15.01.2024 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.