Zülkif Dağlı

Zülkif Dağlı

Son dakika zülkif dağlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zülkif dağlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zülkif dağlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zülkif Dağlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zülkif dağlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 zülkif dağlı haberi bulunmuştur. Tüm zülkif dağlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi
'Ölürsen annene, babana biz ne diyeceğiz yavrum' diyerek motosikletliye nasihat veren polis memuruna başarı belgesi Samsun’da trafik kurallarına uymayan bir motosiklet sürücüsünü durdurup nasihat veren polis memuru Gökhan Alper Yıldırım'a (43), Samsun Valisi Zülkif Dağlı tarafından başarı belgesi verildi. Vali Dağlı, “Polis memurumuz bundan sonra da güzel davranışlarıyla vatandaşlarımıza yol göstermeye ve onlara trafik içinde eğitim vermeye devam edecek” dedi.
24.07.2023 Gündem
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı
Akrabalar arasındaki kavga hastaneye sıçradı, bir doktor yaralandı Samsun'un Terme ilçesi Bafracalı Mahallesi'nde akrabalar arasında kavgada 1 kişinin tüfekli saldırısında 7 kişiyi yaralandı. Çarşamba Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen yaralılar burada da kavga etti. Yaralılardan biri doktor Ekrem Kayaalp'e saldırdı. Yaralanan doktor, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
16.06.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
16 şehir için Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kastamonu ve Sinop için kuvvetli yağış alarmı...
16 şehir için Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! Kastamonu ve Sinop için kuvvetli yağış alarmı... Son dakika kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. MGM bugün beklenen yağışlar nedeniyle 14 kente sarı, 2 kente ise turuncu kodlu uyarıda bulundu. Yağışların Burdur, Isparta, Aksaray, Konya, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat çevrelerinde yer yer kuvvetli, Kastamonu'nun kuzeyi, Sinop un çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Kuvvetli yağışlar nedeniyle Kastamonu'nun İnebolu, Sinop'un Ayancık ve Türkeli ilçelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı gelirken Samsun Valisi Zülkif Dağlı şehirdeki son durum hakkında bilgilendirmede bulundu.
5.06.2023 Gündem
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Savaşan İHA Yarışması nefes kesti
Savaşan İHA Yarışması nefes kesti Samsun'da TEKNOFEST KARADENİZ çerçevesinde düzenlenen, zorluk derecesi ile festivalin en büyük ödülüne sahip yarışması olan "Savaşan İHA Yarışması" nefes kesti.
17.08.2022 Gündem
TEKNOFEST'in 5'incisi 30 Ağustos'ta Samsun'da başlıyor
TEKNOFEST'in 5'incisi 30 Ağustos'ta Samsun'da başlıyor Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 5'incisi, bu yıl Samsun'da 30 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Samsun Valisi Zülkif Dağlı, TEKNOFEST Karadeniz kapsamında kentte 3 bilim merkezi ile 2 çocuk üniversitesinin açılacağını duyurdu.
4.08.2022 Ekonomi
TEKNOFEST Karadeniz’in açılışı yapıldı
TEKNOFEST Karadeniz’in açılışı yapıldı  TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Ordu'daki açılışı yapıldı. 7 farklı dalda gerçekleştirilecek festival, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. 
29.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Çarşamba Uluslararası Havalimanı TEKNOFEST’e yetişecek
Çarşamba Uluslararası Havalimanı TEKNOFEST’e yetişecek Bu yıl Samsun’da düzenlenecek dünyanın en büyük ‘Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ TEKNOFEST Karadeniz’e ilişkin çalışmalar sürüyor. Yüz binleri ağırlayacak havalimanı festivale kadar hazır olacak.
16.07.2022 Gündem
Samsun’da 10 yaşındaki Emine’yi arama çalışmaları sürüyor
Samsun’da 10 yaşındaki Emine’yi arama çalışmaları sürüyor Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaybolan 10 yaşındaki engelli Emine Ayhan’ı arama çalışmaları 9 gündür aralıksız sürerken Vali Zülkif Dağlı çalışmalarını yerinde inceledi. Yeşilırmak Havzası havadan ve yerden 83 personel ile taranıyor.
16.07.2022 Yaşam
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin
Samsun Valiliği uyardı: Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin Samsun Valiliği, serinlemek için sahillere akın eden vatandaşları içeri çeken akıntı konusunda uyararak, "Sahil keyfi, trajediye dönüşmesin" çağrısında bulundu.
7.07.2022 Yaşam
Vali Dağlı: “Ses getirecek bir TEKNOFEST olacak”
Vali Dağlı: “Ses getirecek bir TEKNOFEST olacak” Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, 30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST Karadeniz'in ses getirecek bir festival olacağını söyledi.
23.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Karadeniz'de nefes kesen anlar! Gerçeğini aratmayan tatbikat!
Karadeniz'de nefes kesen anlar! Gerçeğini aratmayan tatbikat! Samsun'da Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı tarafından 2022 arama kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren bir vatandaşı temsil eden cansız mankenin kurtarılma anları gerçeği aratmadı.
31.05.2022 Gündem
Nurettin Uzun kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun nasıl ve neden şehit oldu, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
Nurettin Uzun kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun nasıl ve neden şehit oldu, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu'nda 19 Nisan'da yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'un tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi. Peki, Nurettin Uzun kimdir? Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun nasıl ve neden şehit oldu, kaç yaşında, evli mi ve nereli?
30.04.2022 Gündem
Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıkları: Çalışmalar yerinde incelendi
Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıkları: Çalışmalar yerinde incelendi 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 hazırlıkları kapsamında Samsun-Çarşamba Uluslararası Havalimanı'nda yürütülen çalışmalar yerinde incelendi.
15.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanı Özer'den açıklama! 'İlk defa oldu' diyerek duyurdu...
Öğrencilerle ilgili Milli Eğitim Bakanı Özer'den açıklama! 'İlk defa oldu' diyerek duyurdu... Öğrenci, öğretmen milyonları ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den flaş açıklama geldi. Bakan Özer, 'İlk defa geçti' diyerek duyurdu ve eğitime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sözlerine eğitim yatırımlarıyla başlayan Özer, en büyük hedeflerinden birinin de kalite olduğunu ve eğitimde büyümenin kalite odaklı şekilde gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı. Öte yandan kız çocuklarındaki okullaşma oranlarına da değinen Özer, "İlk defa kız çocuklarımızın okullaşma oranı, 2014 yılından itibaren erkekleri geçti. Türkiye son 20 yılda, kız çocuklarının eğitime erişimi kolaylaştı" ifadelerini kullandı.
24.03.2022 Eğitim
Dünyanın en büyük robotik yarışmasına katılacak gençlere tebrik
Dünyanın en büyük robotik yarışmasına katılacak gençlere tebrik Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, VEX Robotik Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek Atakum Bilim ve Sanat Merkezi Robotik Takımlarını tebrik etti.
18.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu'nun dayısı, son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun dayısı, son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, hayatını kaybeden dayısı Ali İhsan Reis (85), Samsun'un Bafra ilçesinde toprağa verildi.
18.02.2022 Yaşam
TBMM Başkanı Şentop: İstiklal Marşı milletimizin kimlik kartıdır
TBMM Başkanı Şentop: İstiklal Marşı milletimizin kimlik kartıdır Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "İstiklal Marşı, Mehmet Akif Ersoy'un kahraman ordumuza ithaf ettiği, milletimizin bütün fertlerinin aynı şevk ve heyecanla terennüm ettiği, esasen şiir ya da marş hüviyetinin dışında kalan bir metindir. Bu marş, milletimizin kimlik kartıdır" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Selçuk Bayraktar Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıklarını inceledi
Selçuk Bayraktar Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıklarını inceledi Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "TEKNOFEST 2021'de aday şehirlerimizi değerlendirdiğimizde, Karadeniz'in göz bebeği Samsun'da karar kıldık.'' dedi.
5.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'tan gençlere TEKNOFEST 2022 mesajı
Selçuk Bayraktar'tan gençlere TEKNOFEST 2022 mesajı T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Samsun'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2022 için, "Yarışma duyurularına çok yakın zamanda çıkacağız. Takipte kalmalarını, ekiplerini kurmalarını, şimdiden hazırlanmalarını bekliyoruz." dedi.
4.11.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Zülkif Dağlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zülkif dağlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.