Vali

Vali

Son dakika vali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vali gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.396 vali haberi bulunmuştur. Tüm vali haberleri aşağıda listelenmiştir.
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok
Eğirdir Gölü için kırmız alarm! Tedbir alınmazsa geri dönüşü yok Eğirdir Gölü için tedbir alınmazsa su seviyesinin 913 metreye gerileyeceği ve gölün ikiye ayrılacağını söyleyen Devlet Su İşleri (DSİ) Su Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Karaaslan, "Mutlaka yüzde 50 sınırlı sulamayla başlamamız gerekiyor. Daha sonra ise sulamaların rehabilitasyonu ve damlama sulamaya geçmemiz gerekiyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu belediye başkanı seçildi Tokat'ta aday olan ve resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı seçilen efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu konuştu: "Tokat, Türkiye'ye örnek olacak"
1.04.2024 Gündem
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Köşger, ”Pusula yırtma, pusulanın fotoğrafını çekme ve oy kullanama birden fazla kişi girmesi gibi 9 farklı hadise var” dedi.
31.03.2024 Adana
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı
Tır, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 3 yaralı Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde TIR, arızalandığı için sürücüsünün yol kenarına çektiği otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi öldü, 2’si polis, 3 kişi yaralandı.
30.03.2024 Gündem
Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Elazığ Merkez'de saat 03.25'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "An itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır" denildi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Elazığ Valisi Ömer Toraman, “Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor” açıklamasını yaptı.
30.03.2024 Gündem
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi
Bakan Bayraktar duyurdu! Karadeniz'de yeni gaz keşfi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Dün akşam itibarıyla 'Göktepe' adını verdiğimiz yeni bir kuyuyu kazmaya başlıyoruz. Bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv buluruz inşallah. Bütün çalışmamız, gayretimiz bu yönde olacak. Bu bir keşif kuyusudur. Şu anda Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bulunan bir sahada arama faaliyetimize başladık. Çok yeni başladık" dedi.
28.03.2024 Ekonomi
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum
Emine Erdoğan: Koruyucu aile olmayı seçen anne ve babalarımızı yürekten takdir ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aile olmayı seçen anne ve babaları yürekten takdir ettiğini belirtti.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere ülkemize resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Adana
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek"
Adana’da 50 bin fidan toprakla buluştu! "Orman varlığını arttırmak gerek" Adana'da 50 bin fidan, 10 farklı dikim sahasında toprakla buluştu. Kökçüoğlu, yeşil vatan için herkesin üzerine düşen sorumluluk olduğunu belirtti.
22.03.2024 Adana
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız"
Vali Köşger'den farkındalık mesajı: "Her Zaman Yanınızdayız" Vali Yavuz Selim Köşger, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nde yayınladığı mesajla özel çocukların yanında olduğunun vurgusunu yaptı.
21.03.2024 Adana
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Burada bir ‘Texas’ ya da çete şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz. Kim böyle bir şeye tevessül ediyorsa, karşısında devletin güvenlik güçlerini bulur” dedi.
17.03.2024 Adana
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi
Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü kutlandı! Yağmur nedeniyle iptal edildi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana’ya gelişinin 101. yıldönümü törenle kutlandı.
15.03.2024 Adana
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu Konya'da askeri eğitim uçağı düştü. Pilot uçaktan atlayarak kurtuldu. Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personel ise şehit oldu.
14.03.2024 Gündem
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı
Adana'da 'siyasi parti afişi' kirliliğine Seçim Kurulu son verdi! Vali açıklama yaptı Adana’da Seçim Kurulu kararı ile kentin birçok kavşağına, bulvarına ve aydınlatma direklerine asılan 'seçim afişleri' parti ayırt etmeksizin toparlatıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, asılan afişler için “Bu iş kontrolden çıkmış durumda” dedi.
15.03.2024 Adana
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Türkiye'de ilk oruç Aralık ilçesinde açıldı
Türkiye'de ilk oruç Aralık ilçesinde açıldı Türkiye'deki şehirler arasında en erken akşam ezanının okunduğu Iğdır'ın Aralık ilçesinde ramazan ayının ilk iftarı yapıldı.
11.03.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.