Zigana

Zigana

Son dakika zigana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zigana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zigana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zigana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zigana gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 zigana haberi bulunmuştur. Tüm zigana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de: Milletin zekasıyla alay edenler şoku hala atlatamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de: Milletin zekasıyla alay edenler şoku hala atlatamadı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hiçbir karanlık plan ve iftiranın aramızdaki muhabbeti sarsamayacağını ispat ettiniz. Seçimlerde sadece 7'li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya'dan Kandil'e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz. 28 Mayıs'tan bu yana kendilerine gelemediler. Hala birbirleriyle dövüşüyorlar. Yaşadıkları şoku atlatamadılar." dedi.
8.07.2023 Gündem
Yeni Zigana Tüneli’nden 1,5 ayda 251 bin araç geçti
Yeni Zigana Tüneli’nden 1,5 ayda 251 bin araç geçti Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ni birbirine bağlayan Zigana Tüneli, 1,5 ayda 251 bin 100 araca hizmet verdi.
28.06.2023 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor'
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor' Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi.
13.05.2023 Sağlık
Zigana Dağı'nın çilesi yeni tünelle bitti! Yakıt ve zaman tasarrufu sağlandı
Zigana Dağı'nın çilesi yeni tünelle bitti! Yakıt ve zaman tasarrufu sağlandı Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan yeni Zigana Tüneli 3 Mayıs günü düzenlenen törenle hizmete girerken, yeni tünel zamandan ve yakıttan tasarruf sağlaması nedeniyle Trabzon-Gümüşhane arasında hizmet veren firmaların dolmuş seferlerini arttırdı, dolmuş fiyatlarının ucuzlamasına neden oldu.
12.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi
Bakan Karaismailoğlu: Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık, günaydın beyefendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Tarihi İpek Yolu'nu canlandıracağız' sözlerine ilişkin, "Yeni İpek Yolları'nı zaten açtık; günaydın beyefendi, biraz gözünüzü açın. Şu anda bu açılan koridorların kapasitelerini daha da artırmak için bütün güzergahtaki ülkelerle oturuyoruz, toplantılar yapıyoruz, konuşuyoruz. Türkiye, tarih yazıyor" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışanlara müjde: Enflasyon farkı ve refah payı artışı vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Giresun mitinginde açıklamalarda bulundu.. Erdoğan, asgari ücret ve emekli maaşlarına enflasyon ve refah payı artışını Temmuz ayında yaparak çalışanları da rahatlatacaklarını söyledi.
4.05.2023 Gündem
Erdoğan nasıl başardıklarını anlattı: Yapamazsınız diyenleri hüsrana uğrattık
Erdoğan nasıl başardıklarını anlattı: Yapamazsınız diyenleri hüsrana uğrattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bize “yapamazsınız” diyenleri, “başaramazsınız” diyenleri, daha ilk adımda ayağımıza çelme takanları mücadelemizde hüsrana uğrattık. 40 güne sığdırdığımız başarı, işte bu inancın ve iradenin eseridir.' dedi. Erdoğan ayrıca, 'Türkiye Yüzyılı destanını 85 milyon olarak hep beraber yazacağız.' ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bayraktar Grubu’na AK Parti’nin verdiği bir kuruş yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da Yeni Zigana Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "14 Mayıs'ta yapılan işleri yarım bırakmadan, daha büyük hedeflere koşmaya söz mü Trabzon? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon?" dedi. Öte yandan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na Bayraktar üzerinden tepki göstererek çağrıda bulundu, "Zerre kadar yüreğin varsa, Bayraktar grubuna AK Parti hükümetinin verdiği bir kuruş yoktur, sıkıyorsa çık açıkla" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
Zigana Tüneli açıldı: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşüyor
Zigana Tüneli açıldı: 1 saat süren yol 30 dakikaya düşüyor Türkiye'nin ve Avrupa'nın en uzun, dünyanın ise sayılı çift tüp kara yolu tünellerinden olan Zigana Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle bugün açıldı. Bakan Karaismailoğlu açılış öncesi açıklamalar bulundu.
3.05.2023 Ekonomi
Yeni Zigana Tüneli kaç km, nerede, açılışı ne zaman? Yeni Zigana Tüneli güzergahı nasıl, yolu ne kadar kısaltılıyor? Yeni Zigana Tüneli açıldı mı?
Yeni Zigana Tüneli kaç km, nerede, açılışı ne zaman? Yeni Zigana Tüneli güzergahı nasıl, yolu ne kadar kısaltılıyor? Yeni Zigana Tüneli açıldı mı? Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak. 17 Mart 2017 tarihinde temeli atılan ve inşaatı o gün bugündür gece-gündüz devam eden Zigana Tüneli’nde çalışmalar tamamlandı. Kazı işlemi ve beton kaplama çalışmalarının Ocak 2022 tarihinde tamamlandığı Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana Tüneli'nin inşaatı her şeyi ile tamamlandı. Peki, Yeni Zigana Tüneli kaç km, nerede, kaç metre? Yeni Zigana Tüneli güzergahı nasıl, yolu ne kadar kısaltılıyor?
3.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon TL, akaryakıttan 180 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız. Zigana Tüneli, Türk mühendisliğinin gurur ve yüz akı eserlerinden biridir. Bu gurur Türk mühendisliğinindir, hepimizindir” dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Zigana Tüneli 3 Mayıs'ta hizmete giriyor! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
Zigana Tüneli 3 Mayıs'ta hizmete giriyor! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak.
1.05.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek
Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü açıldı:! Erdoğan: Ülkemize yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yaklaşık 2,3 milyar liralık yatırım olan proje Adana ve ülkemize yakıt ve vakitten yılda 286 milyon lira tasarruf ettirecek karbon salınımını da 4 bin tondan fazla azaltacaktır" dedi.
28.04.2023 Gündem
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek
Türkiye’nin en uzun 4. köprüsü yarın hizmete girecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Türkiye'nin en uzun 4. köprüsü olan Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü inşaatında sona geldik. Bu köprünün hikayesinde maalesef vizyonsuz iş bilmez CHP klasiği var. Proje sayesinde zamandan 255 milyon TL, akaryakıttan 31 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 286 milyon TL tasarruf edilecek” dedi.
27.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık
Ankara-Sivas Hızlı Tren hattında ilk sefer! Bakan Karaismailoğlu: Bakü'ye kadar hattı planladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün açılışı gerçekleşecek olan Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı ile yolculuğun 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, 'Bu yatırımlar sayesinde Türkiye’nin önü açıldı. Karayolunda da, havayolunda da. Yarın da yerli ve milli trenimiz ile Adapazarı’nda yolcu taşımaya başlıyoruz.' dedi. Öte yandan Karaismailoğlu daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hızlı tren ile yola çıktıklarını duyurdu.
26.04.2023 Ekonomi
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.
26.04.2023 Gündem
"Zigana'nın Nazar Boncuğu" Limni Gölü'nde turizm sezonu Ramazan Bayramı ile başlayacak
"Zigana'nın Nazar Boncuğu" Limni Gölü'nde turizm sezonu Ramazan Bayramı ile başlayacak Tarih boyunca çok önemli bir geçit olan Zigana Dağının yamacında yer alan ve “Zigana'nın Nazar Boncuğu" olarak nitelendirilen tabiat harikası Limni Gölü Tabiat Parkında yeni sezon Ramazan Bayramı’yla başlayacak.
18.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zigana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zigana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.