Zabıta Alımı

Zabıta Alımı

Son dakika zabıta alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zabıta alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zabıta alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zabıta Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zabıta alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 zabıta alımı haberi bulunmuştur. Tüm zabıta alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 zabıta alacak! İşte başvuru şartları!
Antalya Büyükşehir Belediyesi 100 zabıta alacak! İşte başvuru şartları! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alacak. Yayınlanan ilana göre, adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 30 Mayıs’ta başlayıp 3 Haziran’da bitiyor. Başvuru için şartlar ve istenen belgeler ilanda yayınlandı. Peki, Antalya Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı şartları!
8.05.2022 Personel Alımı
İBB 278 zabıta alımı süreci devam ediyor!
İBB 278 zabıta alımı süreci devam ediyor! İBB, 278 yeni zabıta alımı için başlattığı süreci devam ediyor. Açılan kadro sayısının 5 katı kadar adayın davet edildiği süreçte uygulama sınavları aşamasına geçildi. İlk sınavda 50 olan kadın zabıta kontenjanı ise bu kez 60 olarak belirlendi. Yönetmelikteki ölçütler uyarınca yürütülen sınav süreci 6 Ağustos’ta son bulacak
14.07.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak!
Belediyeye KPSS 70 puanla en az lise mezunu 80 memur alınacak! Çankaya Belediyesi açıktan atama yoluyla zabıta memuru alıyor. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Çankaya Belediyesi'ne KPSS 70-75 puanla, en az lise mezunu 80 zabıta memuru alımı yapılacak. Peki, Çankaya Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çankaya Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
29.06.2021 Personel Alımı
Güngören Belediyesi zabıta alımı başvurusu ne zaman başlıyor? Zabıta memur alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Güngören Belediyesi zabıta alımı başvurusu ne zaman başlıyor? Zabıta memur alımı başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Güngören Belediyesi zabıta memur alımı yapacak. Zabıta alımı için başvuru yapmak isteyenler adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. 26 Temmuz’da başlayacak başvurular 29 Temmuz'da sona erecek. Peki, Güngören belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören belediyesi memur alımı başvuru şartları neler?
24.06.2021 Personel Alımı
Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları!
Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor! İşte memur alımı başvuru şartları! Güngören Belediyesi zabıta memuru alıyor. Zabıta alımı için başvurucak adayların KPSS'den en az 70 puan almaları gerekiyor. Başvurular 29 Temmuz'da sona erecek. Peki, Güngören belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Güngören belediyesi memur alımı başvuru şartları!
21.06.2021 Personel Alımı
Ankara Büyükşehir Belediyesi 250 zabıta memuru alacak! İşte zabıta alımı şartları!
Ankara Büyükşehir Belediyesi 250 zabıta memuru alacak! İşte zabıta alımı şartları! Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı ilanı yayınlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Ankara Büyükşehir Belediyesi açıktan atama yoluyla 250 zabıta memuru alacak. Peki, Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı şartları!
30.05.2021 Personel Alımı
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi
378 zabıta memuru ve itfaiye eri alınacak! İBB ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı verdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi 378 zabıta memuru ve itfaiye eri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise 50 zabıta memuru, 50 de itfaiye eri alacak. Başvuracak adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. İşte detayları...
7.05.2021 Personel Alımı
Beykoz Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte başvuru şartları...
Beykoz Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte başvuru şartları... Beykoz Belediyesi personel alımı ilanı yayınlandı. Beykoz Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alacak. Peki, Beykoz Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Beykoz Belediyesi personel alımı başvuru şartları!
16.04.2021 Personel Alımı
Fatih Belediyesi zabıta alımı yapacak! Fatih Belediyesi 40 zabıta memuru alımı başvurusu ne zaman, şartları…
Fatih Belediyesi zabıta alımı yapacak! Fatih Belediyesi 40 zabıta memuru alımı başvurusu ne zaman, şartları… Fatih Belediyesi 40 zabıta memuru alınacak. Zabıta alımı ilanında adaylardan en az KPSS 75 puan alma şartı aranıyor. İlanda İstanbul'un Fatih İlçesi Belediye Başkanlığı'na alınacak 40 zabıta memuru başvuru şartları da açıklandı. Yayınlanan ilanda zabıtaların kadın ve erkek karışık olarak alınacağı duyuruldu. Peki, Fatih Belediyesi 40 zabıta memuru alımı başvurusu ne zaman, şartları nelerdir?
22.03.2021 Personel Alımı
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak!
11 belediyeye en az 4 bin TL maaşla personel alımı! 60 KPSS puanı ile memur alınacak! Farklı illerde 11 belediyeye memur alımı yapılacak. Belediyeler resmen duyurdu. Memur alımı başvuru şartları ve alım yapılacak kadrolar belli oldu. Başvurular 2021 Nisan ayında başlıyor. Belediyelere en az 4.000 TL maaşla, 60 KPSS puanı ile memur alımı yapılacak. Peki, Belediyelerde memur olmak için şartlar ne? Belediye memur başvuruları nasıl yapılır? İşte belediyelere memur alımı 2021 başvuru şartları!
19.03.2021 Personel Alımı
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları!
Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alıyor! İşte Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu detayları! Zabıta alımı 2021 ilanı yayınlandı. Şişli Belediyesi duyurdu. KPSS'den en az 70 puan ile zabıta memuru alınacak. Şişli Belediyesi 50 zabıta memuru alımına ilişkin yayınlanan ilanda başvuru için belirlenen koşullar ve şartlar resmen duyuruldu. Peki, Şişli Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları ne? Şişli Belediyesi zabıta alımı 2021 başvurusu detayları!
19.03.2021 Personel Alımı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları! Van İpekyolu Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. İpekyolu Belediyesi'nin memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Van İpekyolu Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak!
Kamu memur alımı 2021! KPSS'den 55 ve 60 puanla binlerce memur alınacak! Türkiye genelinde pek çok şehirde kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere memur alıcak. Şoför'den avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına pek çok kadroda memur alımı gerçekleştirilecek. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte İŞKUR kamu memur alımı ilanlar...
17.02.2021 Personel Alımı
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den az 65 puanla memur alıyor!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS'den az 65 puanla memur alıyor! Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Zabıta memuru alımı başvuru şartları!
16.02.2021 Personel Alımı
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor!
Pendik Belediyesi zabıt alımı! Pendik Belediyesi en az lise mezunu memur alıyor! Pendik Belediyesi zabıt alımı ilanı yayınlandı. Pendik Belediyesi'ne 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre KPSS'den en az 70 puan şartıyla açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacak. Peki, Pendik Belediyesi zabıt alımı başvurusu nasıl yapılır? Pendik Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
5.02.2021 Personel Alımı
İBB zabıta sonuçları açıklandı! İBB 1000 zabıta yapacak! sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB zabıta alımı sınavı ne zaman?
İBB zabıta sonuçları açıklandı! İBB 1000 zabıta yapacak! sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB zabıta alımı sınavı ne zaman? İBB zabıta alım sonuçları 2021 merak ediliyor. İBB zabıta alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, sorusuna yanıt aranıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 100 zabıta memuru alımı sonuç günü geldi. Zabıta alımı ilanına başvuru yapan adaylar sonuçları bekliyor. İşte İBB zabıta sonuçları 2021 hakkındaki merak edilenler…
3.02.2021 Çalışma Hayatı
Van Büyükşehir Belediyesi KPSS en az 60 puanla 112 memur alıyor!
Van Büyükşehir Belediyesi KPSS en az 60 puanla 112 memur alıyor! Van Büyükşehir Belediyesi 112 memur ve zabıta memuru alıyor. Van Büyükşehir Belediyesi memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı. Başvurular 8 Mart'ta başlayacak. Peki, Van Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? Van Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
23.01.2021 Personel Alımı
Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta memuru alacak! Aranan şartlar ve başvuru formu…
Konya Büyükşehir Belediyesi 50 zabıta memuru alacak! Aranan şartlar ve başvuru formu… Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 50 zabıta memuru alımı için ilan açtı. Konya Büyükşehir Belediyesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak ön lisans mezunları arasında açıktan atama ile 50 zabıta memuru alımı yapacak.
21.01.2021 Personel Alımı
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi memur alıyor! İşte başvuru şartları
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi memur alıyor! İşte başvuru şartları Büyükçekmece Belediyesi memur alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, Büyükçekmece Belediyesi’ne 15 zabıta memuru alınacak. Peki, Büyükçekmece Belediyesi zabıta memuru alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Büyükçekmece Belediyesi memur alımı başvuru şartları…
3.01.2021 Personel Alımı
İstanbul Belediyesi (İBB) 100 zabıta memur alımı yapacak! Zabıta alımı için KPSS puanı kaç olmalı?
İstanbul Belediyesi (İBB) 100 zabıta memur alımı yapacak! Zabıta alımı için KPSS puanı kaç olmalı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak şartıyla 100 adet Zabıta Memuru alımı yapacağını duyurdu. İBB zabıta alımı ilanına göre başvuracak erkek adaylardan en az 1.67 metre, kadın adaylarda da en az 1.60 metre boy şartı aranıyor. İstanbul Büyükşehir zabıta memuru ilanına başvurular ise 4-10 Ocak 2021 tarihleri arasında kabul edilecek.
24.12.2020 Personel Alımı
İBB 100 zabıta memuru alıyor! İşte İBB personel alımı başvuru şartları!
İBB 100 zabıta memuru alıyor! İşte İBB personel alımı başvuru şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 100 adet zabıta memuru kadrosu için personel alımı yapacak. İBB zabıta alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, İBB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İBB zabıta alımı 2020 şartları...
12.12.2020 Personel Alımı
Nevşehir Belediyesi memur alımı! Nevşehir belediyesi 19 devlet memur alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
Nevşehir Belediyesi memur alımı! Nevşehir belediyesi 19 devlet memur alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? Nevşehir Belediyesi memur alımı başvuruları başladı. Nevşehir Belediyesi yayımladığı ilanda zabıta memuru alımı, veznedar alımı, bilgisayar işletmeni, mutemet, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile düz memur alımı olmak üzere toplamda 19 adet devlet memuru alımı yapılacak. Başvurular 4 Aralık 2020 tarihine kadar alınacak.
30.11.2020 Personel Alımı
Mamak belediyesi zabıta alımı ilanı yayımladı! 50 Zabıta alımı şartları nelerdir, nereye nasıl başvuru yapılacak?
Mamak belediyesi zabıta alımı ilanı yayımladı! 50 Zabıta alımı şartları nelerdir, nereye nasıl başvuru yapılacak? Mamak Belediyesi zabıta alımı ilanı verdi. Mamak Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre KPSS puanı ile 50 zabıta alımı yapılacak. Başvurular ise bugün başladı. KPSS puan şartı ile yapılacak zabıta memuru alımında adaylar Mamak Belediyesi bünyesinde kadrolu olarak istihdam edilecek. Mamak belediyesi zabıta alımı şartları nelerdir, nereye nasıl başvuru yapılacak? Mamak belediyesi zabıta alımı ilanı detayları…
30.11.2020 Personel Alımı
Sarıyer Belediyesi zabıta alıyor! Zabıta alımı başvuruları nasıl yapılır?
Sarıyer Belediyesi zabıta alıyor! Zabıta alımı başvuruları nasıl yapılır? Sarıyer Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere boş zabıta memuru kadrolarına zabıta memuru alımı yapılacak. Sarıyer Belediyesi zabıta alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sarıyer Belediyesi zabıta alımı başvuruları nasıl yapılır? Zabıta alımı başvuru şartları ne? İşte Sarıyer Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
2.10.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Zabıta Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zabıta alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.