Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

Son dakika Yüz yüze eğitim açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yüz yüze eğitim açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yüz yüze eğitim açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze Eğitim Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze eğitim açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 yüz yüze eğitim açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze eğitim açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Değişiyor
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Değişiyor Milyonlarca öğrenci için flaş karar! Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yeni akademik yılda sağlık koşullarında herhangi bir değişme olmazsa üniversitelerde tamamen yüz yüze eğitime geçileceğini ifade ederek, "YÖK olarak, değerli rektörlerimizle birlikte yeni akademik yılda artık, yüz yüze eğitime geçmenin vaktinin geldiğini duyurmak isterim" dedi.
10.06.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer, yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam ettiklerini, artık okul bahçesinde maske kullanılmadığını ve sınıflarda 1-2 vaka olduğunda eğitime ara verilmediğini belirterek, "Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin dersliğin hiçbirisi yüz yüze eğitime ara vermeden eğitim-öğretime devam ediyor. Başarılı bir şekilde bu süreci, bu noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı olmadan bu dönemi bitireceğiz " dedi.
21.03.2022 Eğitim
Trabzon’da eğitime kar engeli!
Trabzon’da eğitime kar engeli! Trabzon'da kar yağışı nedeniyle 18 Mart Cuma günü il genelindeki tüm okullar tatil edildi.
17.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Okullarda 6 Eylül'den itibaren yüz yüze eğitim başladı. 7 Şubat itibariyle de ikinci döneme geçildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'de yüz yüze eğitimin kesintisiz bir şekilde, kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Türkiye'nin 81 ilinde fedakarlıkla görevini sürdüren öğretmenlerimize de teşekkürlerimi arz ediyorum. Öğrencilerimiz de sürekli kurallara uyarak, maskeleriyle dersleri dinlediler. Bu fedakarlıklarından dolayı da hem öğrencilerimize hem de onları destekleyen ailelerimize çok teşekkür ederim." dedi.
17.03.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tüm öğrenciler için geçerli, bu dönem...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tüm öğrenciler için geçerli, bu dönem... MEB'den flaş yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilmesi bakanlığın gündeminde mi? Öğrenciler 6 Eylül itibarı ile başlayan yüz yüze eğitim sürecinde yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamalarda okulların kapatılmayacağına vurgu yapsa da sürekli gelen, 'Yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' Sorusuna son noktayı koydu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kovid-19 salgını nedeniyle 1,5 yıl aradan sonra yüz yüze eğitime kararlılıkla devam edildiğini belirterek, "İnşallah bu dönemi bir taraftan yüz yüze eğitime devam ederken bir taraftan da 1,5 yıl aranın getirmiş olduğu öğrenme kayıplarını, psikososyal sıkıntıları telafi ederek tamamlayacağız." dedi. Uzaktan eğitim sürecinde oluşan öğrenme kayıplarının giderilmesi için ise MEB tarafından yapılan çalışmalar devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı, ekim ayından itibaren hazırladığı yardımcı kaynakları her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunmayı sürdürüyor. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik hazırlanan yardımcı kaynak paketinde “etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları” yer alıyor.
10.03.2022 Eğitim
YKS ile ilgili flaş uyarı! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor...
YKS ile ilgili flaş uyarı! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor... YKS sınavı ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YSK sınavında baraj kalktı, uyarılar gelmeye başladı. Üniversite sınavlarında barajların kaldırılması ile akıllarda soru işareti yaratan “Sıralama ve kontenjanlarda son durum ne olacak?” sorusunu Eğitim Danışmanı Muhammet Tosun ve Salim Ünsal öğrenciler için yorumladı. Tosun, bu yıl sınava katılan öğrenci sayısında artış yaşanabileceğimi kaydetti.
2.03.2022 Eğitim
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık...
MEB harekete geçti, okullarda yeni dönem başlıyor! Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri artık... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Büyük değişiklik başlıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Türkçe, yabancı dil ve matematik dersleri ile ilgili harekete geçildi. Bakan Özer yeni gelişmenin detaylarını paylaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Matematikteki öğrenme yaklaşımını değiştireceğiz. Yeni yaklaşımla öğrencilerimizin matematiği severek öğrenmelerini ve yaşama uyarlamalarını hedefliyoruz. Öğrencilerimiz, projelerini geliştirecek, alacakları geri dönütlerle projeyi sürekli geliştirecek ve böylece sürekli bir öğrenme sağlanacak. Bizim matematik dersindeki yaklaşımımız, öğrencileri soyut bilgi yığınından kurtarıp o bilgileri hayatta pratik şeylere dönüştürerek kalıcı öğrenmelerini sağlamak. 21. yüzyıl becerileri denildiğinde de kastedilen budur. Yani bilgi havuzunda boğulmadan öğrencilerimize bilgi okuryazarlığını öğreterek daha çok üretmelerini sağlamak istiyoruz. Matematik sadece yetenekli öğrencilerin üstesinden gelebileceği zorlu bir ders olmaktan çıksın, tüm öğrencilerin keyifle, günlük yaşamla bağdaştırılabildikleri keyifli bir ders olsun istiyoruz." diye konuştu.
2.03.2022 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem....
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem.... Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüz eğitim ile ilgili flaş açıklama bakan Özer'den geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim süreci salgının kısmen kontrol altına alınmasının ardından sona erdi. Okullarda 6 Eylül itibarı ile yüz yüze eğitim başladı. Ancak yaşanan salgın dolayısıyla öğrenci ve veliler, 'okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer her açıklamasında yüz yüze eğitim vurgusu yaparak okulların açık tutulması için alınan önlemlere değiniyor. Özer son açıklamasında, "En az bir doz aşı olmuş öğretmen oranı bugün itibarıyla yüzde 94'e ulaştı. En az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53. Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmakta. Onun için inşallah, kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz." diye konuştu.
1.03.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili  son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, bugün itibarı ile... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Bakan Özer'den İkinci dönem ile ilgili yeni açıklama geldi. Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreç hakkında kamuoyuna sıklıkla açıklamalarda bulunuyor. Yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte tatilin uzayacağı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Sömestr tatili bitti, öğrenciler ikinci döneme başladı. Ancak hala yüz yüze eğitime ara verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitime ara verileceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. Özer, bugün itibariyle Türkiye genelindeki 850 bin dersliğin 434’ünde korona virüs salgını nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildiğini belirterek, “İnşallah bu dönemi de yüz yüze eğitime kararlılıkla uyarak nihayetlendireceğiz” dedi.
10.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? İkinci dönem okullar online olur mu?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? İkinci dönem okullar online olur mu? Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Milli Eğitim Bakanı Özer yüz yüze eğitim açıklaması yaparak merak edilen soruya yanıt verdi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda kesintisiz yüz yüze eğitimin ikinci dönemde aynı kararlılıkla süreceğini bildirdi.
8.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama!
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Bakan Özer’den açıklama! Okullar yarın açılıyor! Milyonların gözü kulağı Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelecek açıklamadaydı. Vaka sayılarındaki artış endişelere neden olurken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer katıldığı bir televizyon programında konuştu. Bakan Özer, "Okulları kapatmak çözüm değil” dedi. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? İşte Bakan Mahmut Özer’in son açıklamaları!
6.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde okul öncesinden liseye kadar...
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! 81 ilde okul öncesinden liseye kadar... Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı. Bakan Özer yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada, ''7 Şubat Pazartesi günü 81 ilde tüm ilçelerimizde okul öncesinden liseye kadar tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime aynı kararlılıkla devam edeceğiz.' dedi. Aynı zamanda Özer, Omicron varyantı veya artan vakalar nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmeyeceğini de duyurdu.
3.02.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi!
Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, uzatıldı mı? Okullar kapanacak mı, sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek? Bakan Özer’den açıklama geldi! Sömestr tatili 2022 ne zaman bitecek, okullar açılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Türkiye Özel Okullar Derneği'nin 20'nci Geleneksel Eğitim Sempozyumu, Antalya'nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesindeki bir otelde, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eğitim sektörü temsilcilerinin katılımıyla başladı. Bakan Özer burada en çok merak edilen “Yarıyıl tatili uzayacak mı, okullar kapanacak mı?” sorusuna da yanıt verdi. Peki, Yarıyıl tatili ne zaman bitecek, okullar ne zaman açılacak?
27.01.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 7 Şubat'a kadar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, flaş değişiklik, 7 Şubat'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB son dakika kararını resmen duyurdu. Süre uzatıldı. Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor. Öğrencilerden gelen talep doğrultusunda 7 Şubat tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ortaokul ve lise öğrencilerinin okullarda açılmasını istedikleri seçmeli ders tercih sürecinin 7 Şubat saat 17.00'ye kadar uzatıldığı duyuruldu.
20.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatiline 2 gün kala MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, ikinci dönem...
Yarıyıl tatiline 2 gün kala MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, ikinci dönem... Milli Eğitim Bakanlığı yarıyıl tatiline 2 gün kala duyurdu. MEB'den son dakika yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer milyonlarca öğrenci ve velinin merakla beklediği sorunun yanıtını verdi. İkinci dönem eğitim uzaktan mı yapılacak? Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tek tek açıkladı. MEB'in yüz yüze eğitim kararı belli oldu. 1.5 yıl aradan sonra 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayan 18 milyondan fazla öğrenci hafta sonu itibarıyla15 günlük yarı yıl tatiline girecek. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ''Velilerimiz öğrencilerini, karneleri ne olursa olsun ödüllendirsinler. Çünkü bu 5 aylık süreç içerisinde yüze eğitime devam edebilmek hakikaten kolay bir süreç değil. Karnelerindeki notları ne olursa olsun bu süreçte tüm öğrenciler başarılı. Bunun için velilerimizden istirhamımız, çocuklar ile daha fazla vakit geçirmeleri ve çocukları başarılarından dolayı kutlamaları'' dedi. İkinci dönem ile ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Özer, " İkinci dönemde de birinci dönemdeki gibi yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Bu 2 haftayı biz de Bakanlık olarak tüm il ve ilçelerdeki okullarımızı elden geçirerek bakım ve küçük onarımlarla ilgili yapılması gereken neler varsa tüm okullarımızda tüm illerimizde, ilçelerimizde kaynaklarla destekleyerek bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız." diye konuştu.
20.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe açıkladılar... Okullar kapanacak mı? Uzaktan eğitim yeniden mi başlayacak? Milyonlarca öğrenci bu soruların yanıtını merak ediyordu. Yüz yüze eğitim ile ilgili karar verildi. Açıklamalar art art arda geldi. Milli Eğitim Bakanlığı yüz yüze eğitim ile ilgili kararı açıkladı. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Omicron varyantının etkisi ile vakaların artması sonrası, 'Okullar kapanacak mı?' sorusunun yanıtını verdi. Özer'in ardından Sağlık Bakanı Koca da koronavirüs salgınında son durumu paylaşarak yüz yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Birçok üniversitede uzaktan eğitimin yeniden başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve liselerde de benzer bir uygulamanın gündeme gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Bakan Özer yaptığı açıklamada, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz" diye konuştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise okullarda yüz yüze eğitimin ne şekilde devam edeceğini açıkladı. Koca, "Okullarımızda maske kullanımı, hijyen kurallarına uyum ve ortam havalandırma kurallarına tam uyum gerekmektedir. Okullarımızda Yüz Yüze Eğitim devam edecektir." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar omicron nedeniyle kapanacak mı 2022, okullarda yüze yüze eğitime ara verilecek mi? Yüz yüze eğitime ara verilecek mi, okullarda yüz yüze eğitim devam edecek mi? Türkiye’de 24 saatte 382 bin 888 COVID-19 testi yapıldı, 54 bin 724 kişinin testi pozitif çıktı, 137 kişi yaşamını yitirdi, iyileşenlerin sayısı 26 bin 561 oldu. Vaka sayısının 54 bine çıkması gözleri okullara çevirdi. Söz konusu gelişmelere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Okullar kapanacak mı 2022?
5.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim... Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Milyonlarca öğrenci yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan uzaktan eğitim açıklaması geldi. Omicron'un yaygın varyant olacağının açıklanmasının ardından yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer son yaptığı açıklamada okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini vurguladı.
5.01.2022 Eğitim
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, yüz yüze eğitime ara mı veriliyor? Bakan açıkladı!
Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim devam edecek mi, yüz yüze eğitime ara mı veriliyor? Bakan açıkladı! Okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime devam edecek mi? Omicron varyantında yaşanan artış sonrası bazı üniversitelerin eğitimlerini online olarak sürdürme kararı gözleri ilkokul, ortaokul ve liselere çevirmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son dakika yüz yüze eğitim açıklaması yaptı. Peki, okullar online mı olacak, yüz yüze eğime devam edecek mi? Yüz yüze eğitime ara verildi mi?
30.12.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması? Uzaktan eğitime geçilecek mi? Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması? Uzaktan eğitime geçilecek mi? Bakan Özer duyurdu Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Koronavirüste yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından uzaktan eğitimin yeniden başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Birçok üniversitede online derslerin başlamasının ardından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için de benzer bir uygulamanın gündeme gelebileceği düşünülüyordu. Bakan özer yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamada, yüz yüze eğitime ara verilmesinin şu an gündemde olmadığını duyurdu.
30.12.2021 Eğitim
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı?
1 Aralık okullar tatil mi? Yarın fırtına nedeniyle İstanbul, Ankara, İzmir, Çanakkale, Bursa'da okullar var mı? 1 Aralık okul tatil mi, yarın okul var mı? Türkiye’nin birçok ilinde yaşanan kuvvetli rüzgar ve fırtına etkisini sürdürüyor. 29 Kasım Pazartesi etkisini artıran lodos ve fırtına nedeniyle bugün için birçok ilde eğitime ara verildi. Şiddetli yağmur ve fırtınanın devam etmesi nedeniyle öğrenciler okulların İstanbul, Ankara, İzmir, Sakarya, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ ve Sinop’ta yarın da tatil olup olmayacağını sorguluyor.  Peki, yarın okullar tatil mi? 1 Aralık Çarşamba günü okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Tekirdağ, Çanakkale ve Bursa'da 1 Aralık okullar tatil mi?
30.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün...
Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün... Yüz yüze eğitimde son dakika gelişmesi! Tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor. Ve resmen duyuruldu. 10 gün... Bakanlık açıkladı. Yüz yüze eğitimle ilgili Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Covid-19 Rehberi'ne koronavirüs vakalarında yapılması gerekenler ile ilgili bir bölüm eklendi; 18 olay üzerinden örnekleme yapıldı. Okullarda koronavirüs vakaları olması durumunda izlenecek yollar bir bir anlatıldı. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili tüm öğrencileri kapsayan önemli açıklama...
19.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tarih verildi, tüm öğrenciler... Resmen duyuruldu
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tarih verildi, tüm öğrenciler... Resmen duyuruldu Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve tarih verildi. Tüm öğrencileri ve öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den okulların açık kalıp kalmayacağına ilişkin net açıklama geldi. Öğrencilerin okulların açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Özer, eğitim-öğretim yılının sonuna kadar yüz yüze eğitime devam etme kararlılıklarında olduğunu vurguladı.
3.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu Yüz yüze eğitim, öğretmenler ve öğrencilerle ilgili son dakika açıklaması! En az 3 ay olacak. Resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yapılacak değişiklikleri ve planları detaylarıyla bir bir açıkladı. Öğretmenlerle ilgili planlardan bahseden Özer, kıdemi 5 yıl ve altında olan öğretmenlerin eğitimine ağırlık verileceğini belirterek, yeni alınan öğretmenlerin en az 3 aylık eğitimden geçeceklerini duyurdu. Okullardaki yardımcı kaynaklara ilişkin de konuşan Bakan Özer, velilerin ya da öğrencilerin, öğretmenler tarafından yardımcı kaynak almaya zorlanamayacağını bildirdi. Aynı zamanda eğitim sisteminde sürekli reform yerine, sürekli iyileştirme kültürüne ihtiyaç olduğunu söyledi.
28.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Eğitim Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze eğitim açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.