Yüz Yüze Eğitim Son Dakika

Yüz Yüze Eğitim Son Dakika

Son dakika yüz yüze eğitim son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz yüze eğitim son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz yüze eğitim son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze Eğitim Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze eğitim son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 yüz yüze eğitim son dakika haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze eğitim son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Okullarda 6 Eylül'den itibaren yüz yüze eğitim başladı. 7 Şubat itibariyle de ikinci döneme geçildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'de yüz yüze eğitimin kesintisiz bir şekilde, kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Türkiye'nin 81 ilinde fedakarlıkla görevini sürdüren öğretmenlerimize de teşekkürlerimi arz ediyorum. Öğrencilerimiz de sürekli kurallara uyarak, maskeleriyle dersleri dinlediler. Bu fedakarlıklarından dolayı da hem öğrencilerimize hem de onları destekleyen ailelerimize çok teşekkür ederim." dedi.
17.03.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Sistem tamamen değişti, dün itibarı ile...
MEB son dakika olarak duyurdu! Sistem tamamen değişti, dün itibarı ile... Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Bakan Özer duyurdu. Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından tek tek açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer hem veliler hem de öğrencilerce merak edilen sorunun yanıtını verdi. Özer, yaptığı açıklamada, “Uzaktan eğitimle ilgili hangi güçlü platformu sunarsanız sunun okulun yerini hiçbiri tutamaz. Çünkü okul aynı zamanda öğrencilerimizin sosyalleştiği yerdir. Psikososyal gelişimlerini sağladıkları yerlerdir. Ortak çalışma yaptıkları ve akran eğitimlerini yaptıkları yerlerdir. Dolayısıyla bu süreçte kararlı bir şekilde adım atmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Dün itibarı ile sistemde bir değişiklik oldu. İki vaka olması durumunda artık sınıfların 10 gün kapalı kalması ile ilgili uygulama yürürlükten kaldırıldı. Artık okullarımızda kapanan sınıf diye bir şey olmayacak. Sadece vakası olan öğrenci veya öğretmen kendisini izole edecek. Daha sonra PCR testi yaptırarak ya da belli bir süre sonra yüz yüze eğitime katılabilecek” diye konuştu. LGS ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulunan Bakan Özer, Liseye Geçiş Sınavı'nda herhangi bir değişiklik olmayacağının altını çizdi.
3.03.2022 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem....
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan Özer duyurdu, bu dönem.... Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüz eğitim ile ilgili flaş açıklama bakan Özer'den geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim süreci salgının kısmen kontrol altına alınmasının ardından sona erdi. Okullarda 6 Eylül itibarı ile yüz yüze eğitim başladı. Ancak yaşanan salgın dolayısıyla öğrenci ve veliler, 'okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitime ara verilecek mi?' sorularına yanıt arıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer her açıklamasında yüz yüze eğitim vurgusu yaparak okulların açık tutulması için alınan önlemlere değiniyor. Özer son açıklamasında, "En az bir doz aşı olmuş öğretmen oranı bugün itibarıyla yüzde 94'e ulaştı. En az iki doz aşı olmuş öğretmen oranımız yüzde 90, en az üç doz aşı olmuş öğretmen oranımız da yüzde 53. Yani bir de aşı olmayıp bağışıklık kazanan öğretmen oranını dikkate aldığımızda aslında eğitim sistemimizdeki 1,2 milyon öğretmenimizin hemen hemen tamamı en az 2 doz aşısını tamamlamış bulunmakta. Onun için inşallah, kararlı şekilde bu dönemi de yüz yüze eğitimde tutarak nihayetlendireceğiz." diye konuştu.
1.03.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı?
Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı? 15 bin öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı atama töreniyle birlikte yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada pandemi döneminde hükümet olarak eğitimde yaptıkları çalışmaları anlattı. 2021-2022 yılının ilk dönemini salgına rağmen başarılı şekilde tamamladıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okullar eğitime devam edecek mi? Tatil uzatılacak mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
31.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı?
Yarıyıl tatili bitmeden yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Özer duyurdu... Tatil uzayacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu. Yüz yüze eğitime ara mı verilecek? Yarıyıl tatili uzatılacak mı? Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu. MEB resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Özer yarıyıl tatili sürerken yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Okullar koronavirüs nedeniyle yeniden kapanacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son noktayı koydu Bakan Özer yaptığı açıklamada, "İnşallah bu iki haftalık yarı yıl tatilinden sonra da aynı kararlılıkla yüz yüze eğitime devam edeceğiz. En sık sorulan sorular, hep acaba tatil uzayacak mı? Ben de o soruyu soranlara şöyle cevap vermek istiyorum. Neden herhangi bir kapanma olacağı zaman ilk başlanacak yerler okullardır? Neden kafeler, restoranlar, AVM'ler değildir?" diye konuştu.
27.01.2022 Eğitim
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest
Yarıyıl tatili öncesi MEB'den son dakika hamlesi! Kimse beklemiyordu, resmen duyuruldu, büyük jest Yarıyıl tatiline günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Koronavirüs salgını sürecinde yüz yüze eğitimin ne kadar devam edeceği merak ediliyordu. Pek çok üniversitenin uzaktan eğitim kararı almasının ardından MEB'den de benzer bir adım geleceği düşünülüyordu. Okullardaki yüz yüze eğitim sürecinde Bakan Özer sıklıkla okullardaki son durumu paylaşıyordu. Böylece velilerin yaşadığı tedirginlik azalırken okulların koronavirüs salgınına hazırlıklı olduğu ortaya çıktı. Pandemi sürecinde gerek uzaktan eğitimde gerekse yüz yüze eğitimde özveri ile çalışan öğretmenlere ise Milli Eğitim Bakanı Özer'den jest geldi. Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren şu ana kadar okulları kesintisiz haftada beş gün yüz yüze açık tutmak için yoğun çaba sarf etti. Bir hafta sonra başlayacak yarıyıl tatili öncesi Mahmut Özer’den jest geldi.
17.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar...
Uzaktan eğitim kararı! Tek tek açıklandı, dersler ve sınavlar... Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Yeni varyant Omikron’un etkisiyle vakaların tırmanması sonrası okullarda uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği yeniden gündeme geldi. YÖK uzaktan eğitim kararını üniversitelere bıraktı. Birçok üniversite bu süreçte çevirimiçi eğitime geçti. Final tarihlerinin gelmesi ile de sınavlar ile ilgili karar verildi. Bazı üniversitede finaller de online olarak yapılacak. Bazı üniversitelerde ise dersler uzaktan yapılırken sınavlar yüz yüze yapılacak. Öte yandan MEB tarafından yapılan açıklamalarda ilköğretim ve lise öğrencileri için uzaktan eğitime geçişin söz konusu olmadığı vurgulandı.
9.01.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB ve YÖK duyurdu! İlkokul, lise üniversiteler... MEB ve YÖK'ten son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş gelişme! İlkokul, lise ve üniversiteleri kapsıyor. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitime ara verilecek mi? Okullar kapanacak mı? soruları cevabını buldu. Üniversiteliler finallerin çevrimiçi yapılmasını istiyor, ilk ve orta öğretimde ise erken ve uzun tatil beklentisi var. Finallerle ilgili konuşan YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Örgün eğitimde öncelik sınavların yüz yüze yapılması. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında sınavlar esas olarak yüz yüze yapılacak. Bununla birlikte, salgının bölgesel ve yerel seyrine göre mücbir durumların varlığında yahut program özelinde yükseköğretim kurumlarının ilgili kurulları tarafından uygun görülmesi koşuluyla çevrimiçi sınavlardan da yararlanılabilecek." ifadelerini kullandı. Erken ve uzun tatil ile ilgili ise Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu an için tatili bir hafta öne almak gibi bir planlamamız yok. Elimizdeki veriler yüz yüze eğitime ara vermeyi veya tatili bir hafta öne çekmeyi gerektirmiyor." dedi.
8.01.2022 Eğitim
Hafta içi hafta sonu yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoran, kafe, AVM, sinema ve tiyatro hepsini kapsıyor! Bu ay itibarıyla yasaklar...
Hafta içi hafta sonu yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoran, kafe, AVM, sinema ve tiyatro hepsini kapsıyor! Bu ay itibarıyla yasaklar... Hafta içi hafta sonu yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Restoran, kafe, sinema ve tiyatro hepsini kapsıyor! Yasaklar tekrar gündemde. Vaka sayılarını yeniden patlatan omicron varyantı ile yeni tedbirlerin de gündeme alındığı yeni bir yol haritası gündeme geldi. Buna göre üzerinde durulan önlemler, AVM, tiyatro, konser, restoran ve kafelerdeki denetimlerin sıklaştırılması, belli alanlara aşı kartı ya da PCR testi ile girilmesi. Duruma göre kapalı alanların kullanım kapasitesinin yüzde 50'ye düşürülmesi bulunuyor. Öte yandan yüz yüze eğitim ve okulların kapanıp kapanmasıyla ilgili merak edilenler cevabını buldu. İşte hafta içi hafta sonu uygulanması planlanan tedbirle ilgili tüm detaylar...
7.01.2022 Gündem
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim...
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, yüz yüze eğitim... Okullar kapanacak mı? Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Milyonlarca öğrenci yeniden uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceğini merak ediyordu. Birçok üniversite uzaktan eğitim kararı aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan uzaktan eğitim açıklaması geldi. Omicron'un yaygın varyant olacağının açıklanmasının ardından yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar verildi. Milli Eğitim Bakanı Özer son yaptığı açıklamada okullarda yüz yüze eğitimin devam edeceğini vurguladı.
5.01.2022 Eğitim
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Yeniden başlıyor, yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı, üniversiteler tek tek duyurdu
Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Yeniden başlıyor, yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı, üniversiteler tek tek duyurdu Uzaktan eğitim ile ilgili son dakika kararı! Açıklama geldi. Öğrencilerin talebi dikkate alınarak yüz yüze eğitim zorunluluğu kaldırıldı. Koronavirüs salgını sürecinde başlayan uzaktan eğitimin ardından aşı uygulamalarının yaygınlaşması ve salgının nispeten kontrol altına alınması ile birlikte yeniden yüz yüze eğitime geçilmişti. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması yeni tedbirlerin alınmasına yol açtı. Üniversiteler tek tek açıkladı. Devam zorunluluğu kaldırıldı. Birçok üniversitede dersler online olarak yapılacak. Son açıklama İstanbul Teknik Üniversitesi'nden geldi. Rektör İsmail Koyuncu, sosyal medya üzerinden üniversiteye ilişkin yeni koronavirüs önlemlerini duyurdu. Koyuncu, kampüslerde son bir haftalık dönemde artan pozitif vakalar nedeniyle yüz yüze eğitime devam zorunluluğunun kaldırdığını bildirdi.
28.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş yüz yüze eğitim kararı, pazartesi...
Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak duyurdu! MEB'den flaş yüz yüze eğitim kararı, pazartesi... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Tüm öğrencileri kapsıyor. Pazartesi günü başlıyor. Detaylar belli oldu. Öte yandan Sağlık Bakanlığı da yüz yüze eğitim ile ilgili harekete geçti. Tüm öğrenciler ve öğretmenler için 18 maddelik bir rehber hazırlandı.
21.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün...
Yüz yüze eğitimde yeni dönem! Tüm öğrencileri kapsıyor, resmen duyuruldu 10 gün... Yüz yüze eğitimde son dakika gelişmesi! Tüm öğrencileri ve öğretmenleri kapsıyor. Ve resmen duyuruldu. 10 gün... Bakanlık açıkladı. Yüz yüze eğitimle ilgili Sağlık Bakanlığı harekete geçti. Covid-19 Rehberi'ne koronavirüs vakalarında yapılması gerekenler ile ilgili bir bölüm eklendi; 18 olay üzerinden örnekleme yapıldı. Okullarda koronavirüs vakaları olması durumunda izlenecek yollar bir bir anlatıldı. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili tüm öğrencileri kapsayan önemli açıklama...
19.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB duyurdu! Ve değişiyor
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB duyurdu! Ve değişiyor Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca öğrenciyi kapsayan ara tatil duyurusu geldi. Bunun yanında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tarih vererek müjdeyi açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Özer, ‘Mesleki eğitimde 1000 okul’ projesini tamamladıklarını dile getirdi. Bakan Özer, 2021 yılının sonunda kütüphanesiz okulun kalmayacağını ifade etti. Öte yandan uzmanlardan ara tatil ile ilgili milyonlarca öğrenciyi kapsayan açıklamalar geldi. İşte yüz yüze eğitim ve ara tatil ile ilgili milyonlarca öğrenciyi kapsayan gelişmeler...
13.11.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen belli oldu, değişiyor, ara tatil sonrası okullar...
MEB'den son dakika kararı! Resmen belli oldu, değişiyor, ara tatil sonrası okullar... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullar ve yüz yüze eğitimle ilgili sıcak gelişme. Resmen belli oldu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. 81 ile yazı gönderildi. Yeni tarih belli oldu. Ara tatilden sonra başlıyor. İşte detaylar...
12.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitime bir hafta mola! Bakan Özer'den flaş mesaj...
Yüz yüze eğitime bir hafta mola! Bakan Özer'den flaş mesaj... Milyonlarca öğrenci için geçerli. Yüz yüze eğitim ile ilgili karar verildi. Bakan Özer yazılı olarak duyurdu. Kritik tarihler belli oldu. 6 Eylül'de okullarda yüz yüze eğitimin başlamasının ardından, başta veliler olmak üzere pek çok kişi eğitimin nasıl devam edeceğini, okulların yeniden kapatılıp kapatılmayacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanı Özer yüz yüze eğitim ile ilgili süreci kamuoyu ile sıklıkla paylaşıyor.
12.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca öğrenci ve veli merak ediyordu. 'Okullar kapanacak mi?' sorusu en çok merak edilen konular arasında yer alıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Okullar kapanacak mı? tartışması sona ermelidir. Yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecektir." ifadelerini kullandı.
8.11.2021 Eğitim
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tarih verildi, tüm öğrenciler... Resmen duyuruldu
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tarih verildi, tüm öğrenciler... Resmen duyuruldu Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve tarih verildi. Tüm öğrencileri ve öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den okulların açık kalıp kalmayacağına ilişkin net açıklama geldi. Öğrencilerin okulların açılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Bakan Özer, eğitim-öğretim yılının sonuna kadar yüz yüze eğitime devam etme kararlılıklarında olduğunu vurguladı.
3.11.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi.
2.11.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! En az 3 ay... Resmen duyuruldu Yüz yüze eğitim, öğretmenler ve öğrencilerle ilgili son dakika açıklaması! En az 3 ay olacak. Resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yapılacak değişiklikleri ve planları detaylarıyla bir bir açıkladı. Öğretmenlerle ilgili planlardan bahseden Özer, kıdemi 5 yıl ve altında olan öğretmenlerin eğitimine ağırlık verileceğini belirterek, yeni alınan öğretmenlerin en az 3 aylık eğitimden geçeceklerini duyurdu. Okullardaki yardımcı kaynaklara ilişkin de konuşan Bakan Özer, velilerin ya da öğrencilerin, öğretmenler tarafından yardımcı kaynak almaya zorlanamayacağını bildirdi. Aynı zamanda eğitim sisteminde sürekli reform yerine, sürekli iyileştirme kültürüne ihtiyaç olduğunu söyledi.
28.10.2021 Eğitim
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan duyurdu, bugünden itibaren...
Son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Bakan duyurdu, bugünden itibaren... Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer duyurdu. Yüz yüze eğitimde 6. hafta geride kaldı. Sınıf bazlı vaka yaklaşımının uygulandığını vurgulayan Bakan Özer önce 14 gün, ardından Sağlık Bakanlığı'nın önerileri sonrası 10 günlük yüz yüze eğitime ara verildiğini belirtti. Pandemi sürecinde Türkiye'nin normalleşmesi için eğitim sisteminin normalleşmesi gerektiğinin altını çizen Özer, "Bugün itibariyle birinci doz aşısını olan öğretmen oranımız yüzde 93, ikinci doz aşısını olan öğretmen oranımız yüzde 86, aşı olmayıp bağışıklık kazanmış antikor üretmiş öğretmen sayımız da yüzde 5 olarak kayıtlara geçti." ifadelerini kullandı.
15.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze Eğitim Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze eğitim son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.