Yolsuzluk Soruşturması

Yolsuzluk Soruşturması

Son dakika yolsuzluk soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolsuzluk soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolsuzluk soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolsuzluk Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolsuzluk soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 yolsuzluk soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm yolsuzluk soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor... Her fırsatta Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı yapan senatör Bob Menendez'in başı bela. ABD kongresinde Türkiye karşıtlığı ve Rum ile Ermeni lobisine yakınlığı ile bilinen Bob Menendez ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor. New York Post gazetesi, Senatör Bob Menendez'in eşini, Adalet Bakanlığı'nın rüşvet soruşturmasından önce 400 bin dolarlık külçe altın sattığı iddiasında bulundu.
27.08.2023 Dünya
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma yaptığı alana asılan “Bay Kemal Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 milyon lira nerede?” pankartı ile şok yaşadı. Pankart CHP Lideri konuşması sırasında öfkeli partililer tarafından binadan söküldü.
17.08.2022 Siyaset
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar serbest kaldı İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar adli kontrol şartıyla serbest kaldı  
6.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi
Menderes Belediyesi'nde yolsuzluk depremi: Başkan dahil 31 şüpheli adliyeye sevk edildi İzmir Menderes Belediyesindeki yolsuzluk soruşturması çerçevesinde rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın da aralarında bulunduğu 31 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.07.2022 Gündem
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı
İzmir'de yolsuzluk operasyonu! Belediye başkanı ve meclis üyesi gözaltına alındı İzmir Menderes Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı.
5.07.2022 Gündem
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?
Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Menderes Belediyesi operasyon haberleri gündemdeki yerini aldı. İzmir'de Menderes Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen 28 şüpheliden 26'sı yakalandı. Söz konusu gelişmenin ardından “Menderes Belediyesi hangi parti? Menderes Belediye Başkanı kim, hangi partiden?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
4.07.2022 Siyaset
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim...
Avusturya'da yeni Başbakan Schallenberg göreve başladı! Yeni dışişleri bakanı Türkiye doğumlu isim... Avusturya'da hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Sebastian Kurz’un başbakanlıktan istifa etmesinin ardından eski Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg yemin ederek göreve başladı.
11.10.2021 Dünya
Avusturya Başbakanı  Sebastian Kurz görevinden istifa etti
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz görevinden istifa etti Hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz görevinden istifa etti.
9.10.2021 Dünya
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde
Muharrem İnce: CHP yönetimi militan bir anlayış içerisinde CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP yönetiminin militan bir anlayış içerisinde olduğunu belirterek, Onlardan değilseniz, onları desteklemiyorsanız belediye meclis üyesi yapmazlar sizi. Bu kafayla giderlerse partiyi baraja taktırırlar. Bundan da hiç kuşkum yok" dedi.
4.12.2020 Siyaset
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti!
Suudi Veliaht Prens'ten 150 modelle 50 milyon dolarlık parti! Wall Street Journal gazetesi çalışanları tarafından yazılan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın iktidara yükseliş sürecinin anlatıldığı kitapta, 2015'te MbS'nin iktidara yükselişini kutlamak için gizli bir parti organize edildiği iddia edildi
22.08.2020 Dünya
Dünya devi bankaya şok! 3.9 milyar dolar ceza...
Dünya devi bankaya şok! 3.9 milyar dolar ceza... Malezya Kamu Kalkınma Fonu (1MDB) yolsuzluğuna karıştığı tespit edilen uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs'ın, uzlaşma bedeli olarak Malezya'ya 3,9 milyar ABD doları ödemeyi kabul ettiği açıklandı.
24.07.2020 Dünya
Eski Ekvador Devlet Başkanı Bucaram gözaltına alındı
Eski Ekvador Devlet Başkanı Bucaram gözaltına alındı Eski Ekvador Devlet Başkanı Abdala Bucaram, hastanelere tıbbi malzemelerin satın alımında yapılan yolsuzluk soruşturması kapsamında evinde yapılan aramada kayıt dışı ateşli silah bulunması üzerine gözaltına alındı.
3.06.2020 Dünya
Vefa Salman yolsuzluk soruşturmasında şüpheli olarak ifade verdi
Vefa Salman yolsuzluk soruşturmasında şüpheli olarak ifade verdi ‘Resmi evrakta sahtecilik, kamuyu zarar uğratma ve zimmet’ soruşturması kapsamında Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman, savcılıkta şüpheli olarak ifade verdi.
28.05.2020 Gündem
Kırgızistan hükümetinde yolsuzluk skandalı
Kırgızistan hükümetinde yolsuzluk skandalı Kırgızistan'da adı yolsuzluk iddialarına karışan Kırgızistan Başbakanı Muhammedkalıy Abılgaziyev, izne çıktığını ve yerine Başbakan Birinci Yardımcısı Kubatbek Boronov'ın vekalet edeceğini duyurdu.
27.05.2020 Dünya
‘Ballı iş’in ayrıntıları ortaya çıktı! Hesabında yüklü miktarda para...
‘Ballı iş’in ayrıntıları ortaya çıktı! Hesabında yüklü miktarda para... Son dakika haberine göre, Nissan eski CEO’su Carlos Ghosn’un firarının detayları ortaya çıktı. Gelen son bilgilere göre pilotlar Ghosn'un firarından haberdardı. “Ballı iş” diyen kargo şirketi yöneticisinin banka hesabında yüksek miktarda para girişi saptandı.
11.05.2020 Gündem
Riyad yönetimi Prens Faysal bin Abdullah'ı gözaltına aldı
Riyad yönetimi Prens Faysal bin Abdullah'ı gözaltına aldı İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden (HRW) Suudi Arabistan hakkında kritik açıklama geldi. Örgüt, Suudi Arabistan makamlarının, ülkenin eski Kralı Abdullah bin Abdülaziz'in oğlu Prens Faysal'ı gözaltına aldığını duyurdu.
9.05.2020 Dünya
Tel Aviv’de sosyal mesafeli Netanyahu karşıtı gösteri
Tel Aviv’de sosyal mesafeli Netanyahu karşıtı gösteri İsrail Yüksek Mahkemesinin Başbakan Binyamin Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmasına yapılan itirazı değerlendirmesi öncesi Tel Aviv'de koalisyon karşıtı gösteri düzenlendi.
2.05.2020 Dünya
Başkan Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı!
Başkan Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı! Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Belediye Başkanı Yardımcısı Halit Güleç tutuklandı.
13.02.2020 Gündem
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı...
Trump'ın korktuğu başına geliyor! Saatler kaldı... Beyaz Saray'ı en fazla kaygılandıran tanık, azil sürecinde bugün ifade verecek. Trump tarafından görevlendirilen AB Büyükelçisi Sondland'in bugün yeni ayrıntılar açıklaması halinde, ABD çalkalanabilir.
20.11.2019 Dünya
Hasan Ruhani'nin kardeşine hapis cezası!
Hasan Ruhani'nin kardeşine hapis cezası! İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin bir dönem danışmanlığını yapan kardeşi Hüseyin Feridun hakkında "yolsuzluk" suçlamasıyla geçen mayıs ayında verilen 7 yıl hapis cezası 5 yıla düşürülerek onandı.
1.10.2019 Dünya
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı
Donald Trump'ın başı dertte! 'Gizli ve özel' görüşme yayınlandı Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy arasında gerçekleşen telefon görüşmesinin belgelerini yayınladı. Belgelere göre, Trump, Zelenskiy'den Joe Biden'ın Ukrayna'daki faaliyetlerine soruşturma istedi.
25.09.2019 Dünya
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli!
Donald Trump ile görüşen Zelenskiy: Görüşmemiz özel ve gizli! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump’ın azledilme sürecinin başlatılması için resmi girişimde bulunduklarını duyurdu. ABD'li CNN televizyonu BM toplantıları için New York'ta bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin konuyla ilgili soruya, "Trump ile görüşmemiz özel ve gizli" şeklinde cevap verdiğini duyurdu.
25.09.2019 Dünya
Malezyalı kayıp iş adamına ABD seçimlerini finanse etme suçlaması
Malezyalı kayıp iş adamına ABD seçimlerini finanse etme suçlaması Yolsuzluk soruşturması kapsamında aranan firari iş adamı Low Taek Jho, ABD'deki 2012 başkanlık seçimlerine dışarıdan finansman sağlamakla suçlandı.
11.05.2019 Dünya
Eski Interpol Başkanı Mıng'a rüşvet suçlaması
Eski Interpol Başkanı Mıng'a rüşvet suçlaması Interpol'ün Çinli eski başkanı Mıng Hongvey, büyük miktarlarda rüşvet almakla itham edildi.
10.05.2019 Dünya
Pakistan'da eski başbakanın yurt dışına çıkışı engellendi
Pakistan'da eski başbakanın yurt dışına çıkışı engellendi Hakkında yolsuzluk soruşturması açılan Pakistan'ın eski Başbakanı Yusuf Rıza Gilani'ye Güney Kore'ye gitmek için geldiği havalimanında uçuş izni verilmedi.
6.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yolsuzluk Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolsuzluk soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.