Yolcular

Yolcular

Son dakika Yolcular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yolcular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yolcular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcular gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.558 yolcular haberi bulunmuştur. Tüm yolcular haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı!
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı! Malezya'nın Lumut kasabasında Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpışması sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti. Kraliyet Donanması, "Tüm kurbanların olay yerinde öldüğü doğrulandı ve kalıntılar kimlik tespiti için Lumut Askeri Hastanesine gönderildi" dedi.
23.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı
Üsküdar vapurunda yolcular birbirine girdi ortalık karıştı Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.
12.04.2024 Gündem
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti
Yolcularla tartışıp hakaret eden şoför otobüsü terk etti Bursa'da yolcular ile tartışıp, hakaret eden otobüs şoförü, daha sonra yol kenarına çektiği araçtan inip uzaklaştı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu
Sevgilisinden ayrıldı metronun üzerine çıktı, seferler durdu Ankara'nın Sincan ilçesinde sevgilisinden ayrıldığı için metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki genç, seferlerin aksamasına neden oldu. Yolcular tepki gösterirken, indirilen genç gözaltına alındı.
19.03.2024 Gündem
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor
Bakan Uraloğlu açıkladı! Havayolu yolcu sayısında rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Havayollarımızı kullanan yolcu sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 25,5 gibi rekor bir artış yaşadı" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Pegasus indirimli bilet kampanyası! Salı, Çarşamba ve Perşembe günü detayı
Pegasus indirimli bilet kampanyası! Salı, Çarşamba ve Perşembe günü detayı Pegasus'tan indirimli bilet satışı başladı. Pegasus 13 Mart 2024'e kadar alınan biletlerle 7 Mayıs-6 Haziran 2024 tarihlerinde yurt içi uçuşlarda Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri vergiler hariç yüzde 25 indirim yaptı.
12.03.2024 Ekonomi
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Metrobüs, durakta yolcu alan metrobüse çarptı: 4 yaralı
Metrobüs, durakta yolcu alan metrobüse çarptı: 4 yaralı Avcılar’da, durakta yolcu alan metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüs çarptı. Kazada, 4 yolcu hafif yaralandı.
8.03.2024 Gündem
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı Üsküdar-Çekmeköy metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler yarım saat boyunca yapılamadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza
Aydın’da şehiriçi yolcu minibüsü devrildi, çok sayıda kişi yaralandı! Feci kaza Aydın’ın Efeler ilçesinde yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.
6.03.2024 Gündem
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı?
Pegasus kabin bagajı kalkıyor iddiası: Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Kabin bagajı nedir, Pegasus ‘kabin bagajı kaldırdı’ açıklaması yaptı mı? Pegasus'un ücretsiz sunduğu kabin bagajı hakkını ekonomi sınıfı biletlerden kaldıracağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasının ardından Pegasus kabin bagajı kalktı mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.02.2024 Ekonomi
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı
Beylikdüzü'nde metrobüs şoförüne metrobüs çarptı Beylikdüzü'nde seyir halindeyken arızalanan metrobüsü kontrol etmek için araçtan inen şoförü Eyüp Maytalman'a, karşı yönden gelen metrobüs çarptı. Kazada yaralanan Maytalman, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
9.02.2024 Gündem
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun!  Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü
Kaptan pilottan yardımcısına:Tehlikeli işler yapıyorsun! Pistten çıkan uçakta 168 kişi ölümden dönmüştü Trabzon Havalimanı'nda 6 yıl önce iniş sırasında kontrolden çıkıp, denize 25 metre kala yamaca saplanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının 2 pilotu hakkında, ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada avukatlar kaza sonucu yolcuların yaralanmasına dair delil bulunmadığını belirterek, pilotlara beraat talebinde bulundu. Kaptan pilot Ender Bayraktar’ın Avukatı Salim Baki, “İnişi 2’nci pilot konumunda olan kişi yapar. Müvekkilimin yardımcı pilotu ‘Ne yapıyorsun tehlikeli işler yapıyorsun’ şeklinde uyardığı açıktır. Müvekkilim Ender Bayraktar 168 kişinin hayatını kurtaran bir kaptandır” dedi. Yardımcı pilot İrfan Yavuz’un Avukatı Hasan Özköse de iniş gerçekleştikten sonra birinci pilotun 'Kontrol bende’ demeden uçağın kontrolünü aldığını söyledi.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yolcular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.