Yolcu Otobüsü Devrildi

Yolcu Otobüsü Devrildi

Son dakika Yolcu otobüsü devrildi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yolcu otobüsü devrildi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yolcu otobüsü devrildi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolcu Otobüsü Devrildi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolcu otobüsü devrildi gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 yolcu otobüsü devrildi haberi bulunmuştur. Tüm yolcu otobüsü devrildi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam 18 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış
9 kişinin öldüğü kazada kahreden detay! Otobüs şoförü hız sınırını 3 kat aşmış Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybettiği kazada otobüs şoförünün tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak 50, 40 ve 30 kilometre hıza inmesi gerekirken, 3 katı olan 98,7 kilometre hızla seyrettiğinin belirlendiği açıklandı.
16.01.2024 Gündem
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki arkadaş arasında çıkan tartışmada Furkan Yeleken (17) av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.
16.01.2024 Gündem
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı
Mersin'de korkunç kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 9 ölü, 30 yaralı Mersin’in Aydıncık ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulanslarla Mersin’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kaza anının görüntüsünü paylaştı. Bakan Yerlikaya "Bütün sürücülerimize sesleniyorum. Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım" ifadelerini kullandı.
16.01.2024 Gündem
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! 7 kişi hayatını kaybetti  Sivas’ın Gürün ilçesi Yazyurdu mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısı 7’ye yükseldi.
15.10.2023 Gündem
Kastamonu'nda yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı
Kastamonu'nda yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı Ankara'dan Sinop'a giden yolcu otobüsü, Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek devrildi. Yan yatan otobüste 30 kişi yaralandı.
13.02.2023 Gündem
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı Afyonkarahisar’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
5.02.2023 Gündem
Bingöl’de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı
Bingöl’de kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi: 12 yaralı Bingöl’de etkili olan kar yağışı kazayı da beraberinde getirdi. Kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.
2.02.2023 Yaşam
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı Diyarbakır' Silvan karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 1'i bebek 5 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Otobüsün sürücüsü, yedek sürücü ve muavin gözaltına alındı.
7.01.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü devrildi: 15 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 15 yaralı Konya'nın Ereğli ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre sürücü Ahmet Yavuz İlme ve yedek şoföründe bulunduğu  15 kişi yaralandı. 
25.12.2022 Yaşam
Bartın'da feci kaza! 39 kişi yaralandı
Bartın'da feci kaza! 39 kişi yaralandı Bartın'da kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 39 kişi yaralandı.
29.11.2022 Yaşam
Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır'a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır'a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
12.11.2022 Dünya
Hasta almaya gelen sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar
Hasta almaya gelen sağlık çalışanına sopalarla saldırdılar Avcılar'da hasta almaya giden sağlık görevlilerinin içinde bulunduğu ambulansın araçlarına çarptığını öne süren bina sakinleri sopalarla saldırdı. Sağlık çalışanlarından biri aldığı darbelerle başından yaralandı.
7.11.2022 Yaşam
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Bolu'da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var TEM Otoyolu Bolu geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsü devrildi. Bolu Valisi Erkan Kılıç, meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 16 kişinin yaralandığını açıkladı.
6.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı
Şanlıurfa'da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 20 yaralı Şanlıurfa'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrilirken, saman yüklü kamyon da otobüse çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı sırada devrildi. Kazada 20 kişi yaralandı.
1.10.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü devrildi: 4 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 4 yaralı Bartın'da, virajda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otobüsün elektrik direğine çarpıp devrilmesi sonucu 4 yolcu yaralandı.
1.09.2022 Yaşam
Hatay’da yolcu otobüsü devrildi: 3 ağır 40 yaralı
Hatay’da yolcu otobüsü devrildi: 3 ağır 40 yaralı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 ağır 40 kişi yaralandı.
27.08.2022 Yaşam
Denizli’de yolcu otobüsü devrildi
Denizli’de yolcu otobüsü devrildi Denizli’nin Pamukkale ilçesinde Antalya-Muğla karayolu üzerinde yolcu otobüsü devrildi. Kazada yaralıların olduğu öğrenildi.
25.08.2022 Gündem
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı? Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kırklareli Valisi Birol Ekici, kaza bölgesinde inceleme yaparak, kazaya ilişkin açıklamada bulunurken, kazada son durum merak konusu oldu. Peki,  Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
5.07.2022 Yaşam
Kastamonu’da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var
Kastamonu’da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var Kastamonu'da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü tarlaya yuvarlandı. Kazada yedek şoför hayatını kaybetti, 1'i ağır 19 yolcu yaralandı.
27.06.2022 Yaşam
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 27 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 27 yaralı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 2'si ağır 27 kişi yaralandı.
29.05.2022 Yaşam
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var
Erzincan'da yolcu otobüsü devrildi! Ölü ve yaralılar var Erzincan-Erzurum karayolunda, yolcu otobüsünün şarampole devrilip yan yattığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 33 kişi yaralandı.
27.03.2022 Gündem
Malatya'da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var
Malatya'da yolcu otobüsü devrildi: Yaralılar var Malatya'da kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hafif şekilde yaralandı.
13.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yolcu Otobüsü Devrildi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolcu otobüsü devrildi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.