Otobüs Kazası

Otobüs Kazası

Son dakika otobüs kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan otobüs kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını otobüs kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Otobüs Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan otobüs kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 otobüs kazası haberi bulunmuştur. Tüm otobüs kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta otobüs kazası! Çok sayıda yaralı var Sivas'ta cenazeden dönenleri taşıyan Kadıköy Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün, kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde, şarampole devrildiği kazada, 14 kişi yaralandı.
26.01.2024 Gündem
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var
Kars'ta otobüs kazası! Ölü ve yaralılar var Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre kazada ölü ve yaralılar var.
5.01.2024 Gündem
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Amasya'da korkunç otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı Amasya'nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edildi.
30.09.2023 Yaşam
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Bilecik'te otobüs kazası, 1'i ağır 12 yaralı
Bilecik'te otobüs kazası, 1'i ağır 12 yaralı Bilecik'te seyir halindeki bir yolcu otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 12 kişi yaralandı.
29.04.2023 Yaşam
Sivas’ta otobüs kazası: 8 yaralı
Sivas’ta otobüs kazası: 8 yaralı Sivas’ta meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı.
20.04.2023 Yaşam
Yozgat ve Erzincan'da yolcu otobüsü kazası! 3 kişi hayatını kaybetti
Yozgat ve Erzincan'da yolcu otobüsü kazası! 3 kişi hayatını kaybetti Sabah saatlerinde Erzincan ve Yozgat illerinde meydana gelen kazalarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
30.03.2023 Gündem
Pakistan’da otobüs kazası: 12 ölü, 54 yaralı
Pakistan’da otobüs kazası: 12 ölü, 54 yaralı Pakistan’ın Pencap eyaletinde yolcu otobüsünün çukura düşerek takla atması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi de yaralandı.
20.02.2023 Gündem
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı
Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü devrildi: 8 ölü, 35 yaralı Afyonkarahisar’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.
5.02.2023 Gündem
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı Bahçelievler'de İETT otobüsünün kaldırıma çıkıp durağa girmesiyle 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin otobüsün güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Savcıya ifade veren şüpheli şoför çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.
3.02.2023 Yaşam
Mersin'de otobüs kazası: 1'i ağır 10 yaralı hastaneye sevk edildi
Mersin'de otobüs kazası: 1'i ağır 10 yaralı hastaneye sevk edildi Mersin'in Mut ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 10 kişi hastaneye sevk edilirken, 8 kişiye de olay yerinde müdahale edildiği bildirildi.
24.11.2022 Yaşam
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarıyla ilgili uzmanlar, sürücünün uykusuz olmaması ve yola çıktıktan sonra her 2 buçuk saatte bir mola verilmesi konusunda uyarıyor.
8.11.2022 Gündem
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne?
Ağrı otobüs kazası! Ağrı Tutak otobüs kazası kaç kişi öldü, ölenlerin isimleri ne? Ağrı otobüs kazası ölenlerin isimleri, kazanın son durumu merak ediliyor. Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ve 2 TIR'ın karıştığı kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı ve başsağlığı diledi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır" ifadelerini kullandı. Kazada 21 kişinin yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıklanmıştı.
8.11.2022 Yaşam
Bolu TEM'de feci kaza: 3 ölü, 16 yaralı
Bolu TEM'de feci kaza: 3 ölü, 16 yaralı Bolu Valisi Erkan Kılıç, TEM Otoyolu Bolu geçişinde şehirlerarası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 16 kişinin yaralandığını açıkladı.
6.11.2022 Yaşam
TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var
TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Hereke mevkiinde iki yolcu otobüsü ile hafif ticari araç kazaya karıştı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
12.09.2022 Yaşam
Meksika’da yolcu otobüsüyle çarpışan tanker alev aldı: 18 kişi öldü
Meksika’da yolcu otobüsüyle çarpışan tanker alev aldı: 18 kişi öldü Meksika’da bir yolcu otobüsüyle kafa kafaya çarpışan petrol tankerinin alev aldığı kazada 18 kişi hayatını kaybetti.
10.09.2022 Dünya
Otobüs yolculuğu yapan herkesi kapsıyor! Detaylar belli oldu, tazminat ödeniyor
Otobüs yolculuğu yapan herkesi kapsıyor! Detaylar belli oldu, tazminat ödeniyor Gaziantep ve Mardin'de meydana gelen otobüs kazaları sonrası vefat eden yolcuların yakınlarına ve kazadan yaralı kurtulan vatandaşlara ne kadar tazminat ödeneceği merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Kazaya sebebiyet veren aracın otobüs olmasından dolayı öncelikle kazada hayatını kaybeden yolcuların yakınlarına otobüsün zorunlu koltuk ferdi kaza sigortasından vefat eden her bir yolu için 175 bin lira tazminat ödenecek. Ayrıca kazada yaralanan ve tedavi sonucunda sakat kalan yolcular için de sakatlık oranlarına göre 175 bin lira sakatlık tazminatı ödenecek. Bundan sonrasında ise devreye asıl otobüsün trafik sigortası girecek. Hem kazada ölenlerin yakınlarına hem de yaralanıp sakat kalanlara trafik sigortasından tazminat ödenecek. Otobüslerin karıştığı kazalarda trafik sigortasından ödenecek vefat ve sakatlık teminatlarının limiti; kişi başına 1 milyon TL, kaza başına da 5 milyon TL. Otobüsler için trafik sigortasında ek bir teminat limiti daha var; o da, 13 milyon TL. Yani, toplam ödenecek vefat ve sakatlık tazminatı 18 milyon TL.
29.08.2022 Gündem
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası
Yürekleri ağza getiren otobüs kazası Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
25.08.2022 Yaşam
Afyonkarahisar’da yürekleri ağza getiren otobüs kazası
Afyonkarahisar’da yürekleri ağza getiren otobüs kazası Afyonkarahisar’da içerisinde 30 yolcunun bulunduğu otobüs yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Yüreklerin ağza geldiği kazada ölen ya da yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.
25.08.2022 Yaşam
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var...
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var... Antalya’da tur otobüsü yolcu almak için duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 25 kişi yaralandı.
20.08.2022 Gündem
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı? Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yolcu otobüsü devrildi. Kırklareli Valisi Birol Ekici, kaza bölgesinde inceleme yaparak, kazaya ilişkin açıklamada bulunurken, kazada son durum merak konusu oldu. Peki,  Kırklareli otobüs kazası nasıl oldu, Kırklareli Lüleburgaz otobüs kazasında son durum ne? Ölü ve yaralı var mı?
5.07.2022 Yaşam
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü Antalya’nın Korkuteli ilçesi ile Fethiye karayolunda tur otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere 1 turist öldü, 22 kişi yaralandı.
14.06.2022 Yaşam
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışında
Zelenskiy'den kritik ziyaret! 1 hafta sonra yine Kiev dışında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin Ukrayna’nın Zaporijya kentini ziyaret ederek, cephe birliklerle bir araya geldiği aktarıldı.
5.06.2022 Dünya
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı!
Hindistan'da otobüs kazası! 25 ölü, 4 yaralı! Hindistan'ın Uttarkand eyaletinde otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 25 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
5.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Otobüs Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki otobüs kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.