Yoğunluk Haritası

Yoğunluk Haritası

Son dakika yoğunluk haritası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoğunluk haritası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoğunluk haritası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoğunluk Haritası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoğunluk haritası gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 yoğunluk haritası haberi bulunmuştur. Tüm yoğunluk haritası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu
İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu İstanbul'da, bayramın ilk günü akşam saatlerinde trafik oranı yüzde 80'i buldu.
21.04.2023 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'ı buldu
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'ı buldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, kent genelinde trafik yoğunluğu saat 18.51 itibarıyla yüzde 90 olarak ölçüldü.
22.03.2023 Gündem
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşandı
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yaşandı İstanbul’da haftanın ilk iş gününde trafik ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanırken İstanbul genelinde trafik yoğunluk oranı yüzde 67 olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda ise trafik yoğunluğu yüzde 78 seviyelerine ulaştı.
20.03.2023 Gündem
İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu yaşandı
İstanbul'da haftanın son iş gününde trafik yoğunluğu yaşandı İstanbul’da haftanın son iş gününde trafik ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanırken İstanbul genelinde trafik yoğunluk oranı yüzde 50’ye ulaştı. Anadolu Yakası'nda ise trafik yoğunluğu yüzde 47 olarak ölçüldü.
13.01.2023 Gündem
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu İstanbul’da haftanın ilk gününde trafik ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanırken İstanbul genelinde trafik yoğunluk oranı yüzde 54 olarak ölçüldü. Anadolu Yakası'nda yoğunluk oranı 56’ya ulaştı.
26.12.2022 Gündem
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı
İstanbul'da yağmur çilesi! Trafik kilitlendi, yoğunluk yüzde 76'lara çıktı Kentte gece saatlerinden itibaren başlayan yağış yer yer etkili olmaya devam ederken birçok noktada trafik yoğunluğu yaşanıyor. Deniz ulaşımında da fırtına sebebiyle aksamalar yaşanırken, Şehir Hatları ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi.
22.11.2022 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65 İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ilk günü, sabah saatlerinde yüzde 1 olan trafik yoğunluğu akşam saatlerinde yüzde 65'e çıktı.  
2.05.2022 Gündem
İstanbul’da cuma trafiği! Uzun kuyruklar oluştu
İstanbul’da cuma trafiği! Uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da cuma günü trafik erken başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası'na göre saat 17.30’dan önce trafik yoğunluğu yüzde 60’ı geçti.
8.04.2022 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı İstanbul'da öğleden sonra aralıklarla devam eden sağanak yağışının da etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e çıktı.
7.04.2022 Yaşam
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu
İstanbul için son dakika kararı! Yasakla ilgili flaş gelişme, Vali Yerlikaya duyurdu Son dakika kar yağışı açıklaması. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son dakika duyurdu. Motorsiklet yasağıyla ilgili flaş gelişme. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün ‘İstanbul’ için günler öncesinde uyarıda bulunduğu kar yağışı zaman zaman etkisini arttırıyor. Vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken rüzgarın etkisi ile sıcaklıklar hissedilir derecede düştü. Vali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 20 Mart Pazar günü saat 10.00 itibari ile motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağının kaldırıldığını açıkladı.
19.03.2022 Gündem
Bir ilde koronavirüs alarmı! Etkinlikler iptal edildi
Bir ilde koronavirüs alarmı! Etkinlikler iptal edildi Eskişehir'de en az iki doz aşı olan kişilerin oranı yüzde 85'e ulaşmasına rağmen artan koronavirüs vakalarının ardından hastanelerde test kuyrukları uzadı. Covid-19 nedeniyle evlerinde tedavi görenlerin sayısı, son 1 haftada 8 bin 678'den 14 bin 485 kişiye yükseldi. Valilik, toplu etkinlikler için maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaparken, Büyükşehir Belediyesi ise ocak ayında yapılması planlanan sergi, tiyatro ve konser organizasyonlarının iptal edildiğini duyurdu.
3.01.2022 Yaşam
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 85 seviyesine çıktı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 85 seviyesine çıktı İstanbul'da iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. İBB trafik yoğunluk verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 85'e ulaştı.
29.12.2021 Yaşam
Haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu
Haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu. İBB'nin yoğunluk haritasına göre trafik yüzde 58 olarak ölçüldü.
20.12.2021 Yaşam
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı İstanbul'da haftanın son iş günü iş çıkış saatlerinde, yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. Trafik yer yer durma noktasına gelirken, İBB'nin trafik yoğunluk haritası verilerine göre yoğunluk saat 18.00'de yüzde 80'e ulaştı
17.12.2021 Yaşam
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı İstanbul'da yağmurun etkisiyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.
15.12.2021 Yaşam
İstanbul'da toplu taşımada ve trafikte yoğunluk
İstanbul'da toplu taşımada ve trafikte yoğunluk İstanbul'da haftanın ilk iş gününde işe gitmek isteyen İstanbullular trafikte yoğunlukla karşılaştı. Trafik yoğunluğu saat 08.30 itibariyle yüzde 63 olarak ölçüldü.
8.11.2021 Yaşam
İstanbul'da iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu
İstanbul'da iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu İstanbul'da akşam iş çıkış saatlerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Birçok noktada araçlar adım adım ilerleyebiliyorken İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre yoğunluk yüzde 63'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu!
İstanbul'da trafik yoğunluğu! Sabahın erken saatlerinden itibaren, okul ve işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, toplu taşıma araçları ile trafikte yoğunluk oluşturdu.
13.09.2021 Yaşam
İstanbul'da yağış sonrası trafik yoğunluğu yüzde 72 oldu!
İstanbul'da yağış sonrası trafik yoğunluğu yüzde 72 oldu! İstanbul'da etkili olan sağanak yağış sonrası trafikte yoğunluk yaşandı. İBB Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre, saat 18.15'te trafik yoğunluğu yüzde 72 olarak ölçüldü.
18.06.2021 Gündem
Tekirdağ'da vaka haritası, yeşile döndü
Tekirdağ'da vaka haritası, yeşile döndü Koronavirüs vaka sayısında ilk 5 ilden olan ve tam kapanma ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vaka sayısı en çok azalan iller arasında açıkladığı Tekirdağ'da, kırmızı renkteki yoğunluk haritası, yerini yeşile bıraktı.
15.05.2021 Gündem
İstanbul'da kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu
İstanbul'da kısıtlama öncesi trafik yoğunluğu Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması bu akşam saat 21.00 itibariyle başlayacak. Kısıtlama öncesi İstanbul'da trafik yoğunluğu erken saatlerde başladı.
2.04.2021 Yaşam
Ankara tamamen değişti! Koronavirüs haritası kırmızıdan yeşile döndü...
Ankara tamamen değişti! Koronavirüs haritası kırmızıdan yeşile döndü... Kovid-19 salgını ile ilgili olarak alınan tedbirler olumlu sonuç vermeye devam ediyor. Ankara'da 'Hayat Eve Sığar' uygulamasında koronavirüs vaka yoğunluk haritası incelendiğinde, özellikle son 1 ayda alınan önlemlerle kırmızıdan, yeşile döndüğü gözlendi.
4.01.2021 Gündem
Bir ilden endişe veren görüntü! Harita kırmızıya boyandı...
Bir ilden endişe veren görüntü! Harita kırmızıya boyandı... İçişleri Bakanlığı, 81 ile Koronavirüs genelgesi gönderdi. Buna göre, bugünden itibaren tüm illerde vatandaşların özellikle yoğun olarak bulunduğu valilik ve kaymakamlıklarca duyurulan cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda, sigara içmek yasaklanıyor. Öte yandan bir ilden daha endişe veren haber geldi. Kentte vakaların son günlerde artması nedeniyle Hayat Eve Sığar(HES) uygulamasındaki koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü.
12.11.2020 Gündem
İstanbul'da vaka sayıları yüzde 50 arttı! Korkutan tablo...
İstanbul'da vaka sayıları yüzde 50 arttı! Korkutan tablo... İstanbul'da corona virüs vaka sayıları yeniden artışa geçti, vaka sayısı Ankara'nın iki katına çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da vaka sayılarında son 1 ayda yüzde 50 artış görüldüğünü söyledi. İşte, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına göre İstanbul'un vaka yoğunluk haritası...
15.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğunluk Haritası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoğunluk haritası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.