Yoğun

Yoğun

Son dakika yoğun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoğun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoğun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoğun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoğun gelişmeleri de dahil olmak üzere 65.983 yoğun haberi bulunmuştur. Tüm yoğun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi
Mayıs'ta kar sürprizi: Lapa lapa yağış başladı! 11 kent kara teslim olacak, 29 ilde sarı alarm verildi Kar yağışları geri döndü. Mayıs ayında lapa lapa kar yağdı. Yoğun kar yağışı İstanbul'un yanı başına kadar geldi. Kar yağışı yarın da devam edecek. Meteoroloji'den yeni kar uyarısı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Mayıs'ta kışlıklar yeniden çıkıyor. 11 il için kar uyarısı yapılırken onlarca kentte de sarı alarm verildi. İşte kar, fırtına ve soğuk hava dalgasıyla ilgili son dakika gelişmeleri...
6.05.2024 Gündem
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1
Galatasaray-Sivasspor maçında gol yağmuru: 6-1 Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.
5.05.2024 Galatasaray
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.05.2024 İddaa
Yerli ve milli doğal gaz heyecanı! İlk ateşi yandı
Yerli ve milli doğal gaz heyecanı! İlk ateşi yandı Türkiye’nin en büyük özel sektör doğalgaz arama ve üretim şirketi TBNG’nin (Trakya Havzası Doğalgaz Şirketi), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin desteğiyle hazırladığı yeni sondaj programı kapsamında, Silivri’de açtığı yeni kuyulardan gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğalgaz dağıtıma hazır hale geldi.
5.05.2024 Gündem
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.
5.05.2024 Gündem
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir"
Adana'da bisiklet tutkunları ‘Sağlığın keyfini bisikletle sürelim’ sloganıyla pedalları çevirdi! "Umarım devamı gelir" Adana'da 'Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim' sloganıyla 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Merkez Park'ta start verilen bisiklet turu, yaklaşık 10 kilometrelik güzergahın tamamlanmasının ardından bisikletlilerin yeniden Merkez Park'ta bir araya gelmesiyle sona erdi.
5.05.2024 Adana
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi
Yargı’nın yardım gecesine yoğun ilgi! Tüm biletler 24 saat içinde tükendi Üç sezondur Kanal D ekranında Pazar gecelerine damga vuran Ay Yapım imzalı dizi ‘Yargı’, final gecesiyle de uzun yıllar unutulmayacak. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde tüm geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak seyircili gösterim ile final yapmaya hazırlanan Yargı’nın biletleri satışa çıktığı gibi 24 saat dolmadan tükendi. Gösterim biletlerinin yanı sıra geceye katılamayacak olanların da satın alarak destek sağlayabileceği ‘Eğitime Destek Bileti’ne ise yoğun ilgi devam ediyor.
5.05.2024 Magazin
Sarımsak ve süt mucizesi: Bu beklenmedik birliktelik gerçekten sağlıkta bir devrim mi?
Sarımsak ve süt mucizesi: Bu beklenmedik birliktelik gerçekten sağlıkta bir devrim mi? Sarımsağın yoğun kokusu birçok kişiyi rahatsız etse de, sağlık açısından oldukça değerli bir besindir. Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, sarımsağın sağlık üzerindeki olumlu etkilerini paylaştı. Bu değerli besin, sadece yemeklere harika bir lezzet katarak sofralarımızın vazgeçilmezi olmakla kalmıyor, aynı zamanda bir sağlık deposu.
4.05.2024 Yaşam
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık
Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının çalışma ve sosyal güvenlik işlerine ilişkin, “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çalışma ve sosyal güvenliğe ilişkin işlerini dijital olarak yapabilmesi için çalışmalara başladık” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024 Gündem
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Minibüs Çığ altında kaldı, aylar sonra ortaya çıktı! O anlar saniye saniye kaydedildi Van'da aralık ayında etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van-Bahçesaray kara yolunda, çığla 20 metre sürüklenen minibüs, yaklaşık 5 ay sonra karların erimesiyle ortaya çıktı. 132 gün kapalı olan yol da ulaşıma açıldığı belirtildi.
2.05.2024 Gündem
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor
Erden Timur'dan seçim açıklaması: Görevimiz devam ediyor Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi
ODTÜ’lü Teoman’ın acı sonu! Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirdi Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu
Bebek bir dikişle hayata tutundu! 8’inci gebeliğinde yavrusuna kavuştu Şırnak’ta yaşayan daha önce 7 gebelikten rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 5 bebeğini kaybeden Hatice Dinç, 8’inci gebeliğinde Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde rahim ağzına atılan bir dikişle bebeği hayata tutuldu.
1.05.2024 Gündem
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok
Oto tamir atölyelerinde çalışan emekçiler, işçiliğin geleceği için endişeli! Eleman yok Adana'nın Kozan ilçesinde oto tamir atölyelerindeki ustalar 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de yoğun mesailerini sürdürürken, artık geleceğin işçi ve ustalarının yetişmediğini kaydetti.
2.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira
Beşiktaş'a yeni kaynak! 10 bin üyeden 50 milyon lira Beşiktaş’ta 7 bin 500 kişi yeni üyelik için kulübe başvuru yaptı. Üyelik bedelinin 5 bin liradan 20 bin liraya yükseleceği 31 Mayıs’a kadar bu sayının 10 bine ulaşması bekleniyor. Siyah-beyazlı kulüp 10 bin yeni üyeden 50 milyon lira gelir elde edecek
30.04.2024 Beşiktaş
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı
Havalar ısındı, ters laleler açtı! Jandarma korumasına alındı Van'ın Gevaş ilçesine bağlı Dilmetaş Mahallesi'ndeki mezarlıkta boy veren ters laleler, havaların ısınmasıyla açtı. nesli koruma altında olan ve 'hüznün sembolü' olarak bilinen ters laleler, jandarma ekipleri tarafından korunuyor. Yılda bir kez açan ve bir aylık ömürleri olan ters laleleri koparmanın cezası ise 387 bin 141 TL olduğu açıklandı.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoğun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.