Yıkılan Bina

Yıkılan Bina

Son dakika yıkılan bina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıkılan bina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıkılan bina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıkılan Bina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıkılan bina gelişmeleri de dahil olmak üzere 639 yıkılan bina haberi bulunmuştur. Tüm yıkılan bina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü Avcılar'da inşaat için temel kazısı yapılan alanın yanında bulunan 4 binanın istinat duvarı çöktü. Bina sakinlerinden Müslüm Damar," Bizim istinat duvarının altını oymuşlar. Altı oyulduğu için duvar çökmüş" dedi.
21.01.2024 Gündem
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde, gece etkili olan sağanakla sahildeki caddeler yine su altında kaldı, iş yerlerinde baskın yaşandı. İstinat duvarı yıkılınca çökme tehlikesi yaşanan 5 katlı bina, tahliye edildi.
13.01.2024 Gündem
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidinin binasına yıkım kararı
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidinin binasına yıkım kararı Adana'da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu yargılanan ve ilk duruşmada 'Yıkılan bina dışında yaptığım diğer binalarda hasar yok' diyen müteahhiti Hasan Alpargün'ün (72) aynı sokakta yaptığı Alper Apartmanı için yıkım kararı çıktı.
7.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Okulda panik anları! Bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı
Okulda panik anları! Bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir ilkokulun yanındaki ağır hasarlı binanın kontrollü yıkımı sırasında oluşan toz bulutu ve etrafa saçılan parçalar nedeniyle bahçedeki öğrenciler koşarak kaçtı.
7.12.2023 Gündem
GYODER, deprem bölgesinde konut piyasasını inceledi
GYODER, deprem bölgesinde konut piyasasını inceledi ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 1. Çeyrek Raporu’nda depremin satılık konut ve kiralık piyasasına etkilerini inceledi.
13.06.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor
Bakan Özhaseki: Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarının hızla yükseldiğini anlatan bir video yayımladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Depremden etkilenen 11 ilde afet konutlarımız hızla yükseliyor…Deprem Bölgesi için üzerinde çalıştığımız yeni formüller var, kabine toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğim… O formüller devreye girdiğinde, depremzede kardeşlerimizin evlerini çok daha kısa sürede bitireceğiz… Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden, güvenli ve sağlam konutlarına kavuşturacağız…” ifadelerine yer verdi.
11.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 298 tutuklama
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 298 tutuklama Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 104'ü müteahhit 298 kişi tutuklandı.
20.03.2023 Gündem
Vali Aydoğdu: Elbistan'da binaların enkazı yüzde 98 seviyesinde kaldırıldı
Vali Aydoğdu: Elbistan'da binaların enkazı yüzde 98 seviyesinde kaldırıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elbistan'da koordinasyon valisi olarak görev yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, "İlçe merkezinde doğal gaz yüzde 95 seviyesinde kullanıma tekrar sunuldu. Tamamen yıkılan bina enkazı yüzde 98 seviyesinde kaldırıldı" dedi.
16.03.2023 Gündem
Deprem geride acı hatıralar bıraktı! Enkazdan çıkan fotoğraflar ağaçlara bağlanıyor
Deprem geride acı hatıralar bıraktı! Enkazdan çıkan fotoğraflar ağaçlara bağlanıyor Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler geride birçok acı hikaye bıraktı. Depremde yıkılan bina enkazlarından çıkan fotoğrafların da ağaca bağlanması dikkat çekti.
16.03.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde imar planı uyarısı! 'Değişebilir'
Kentsel dönüşümde imar planı uyarısı! 'Değişebilir' Uzmanlar, kentsel dönüşümlerde yıkılan bina ile bu çerçevede yapılacak yeni yapı açısından farklı hukuki durumların ortaya çıkabileceğine dikkat çekiyor. Yapıların hukuki statüsü hakkında bilgi veren Hukuk Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Onur Kaplan, “Yıkılan veya riskli yapı olduğu tespit edilen binanın zemini incelenir. Yapılan inceleme çerçevesinde riskli yapının bulunduğu alan özelliklerine veya imar planında yapılan değişikliklere bağlı olarak o yerde aynen yapılaşma imkanı olmayabilir" dedi.
15.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 269 kişi tutuklandı
Deprem bölgesinde yıkılan binalarla ilgili 269 kişi tutuklandı Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 269 kişi tutuklandı.
9.03.2023 Gündem
Depremde yıkılan bina soruşturması! Tutuklu sayısı 218'e çıktı
Depremde yıkılan bina soruşturması! Tutuklu sayısı 218'e çıktı Deprem bölgesinde yıkılan ya da üzerinde imara aykırı değişiklik yapılan binalarla ilgili soruşturmalarda, tutuklu sayısı 218'e çıktı.
2.03.2023 Gündem
Kayseri'de deprem bekleniyor mu? Kayseri fay hattı var mı, kırıldı mı?
Kayseri'de deprem bekleniyor mu? Kayseri fay hattı var mı, kırıldı mı? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce can kaybının yaşandığı depremde onbinlerce bina yıkıldı. Yıkılan bina olmasa da depremin hissedildiği Kayseri'de deprem bekleniyor mu? Artçı depremlerin devam ettiği Kayseri fay hattı üzerinde mi? İşte detaylar...
28.02.2023 Gündem
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi. Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören bir metal fabrikasında içeri giren işçilerin tencere tabak gibi eşyaları kurtarmak istedikleri sırada meydana gelen çökmede 1 işçinin öldüğü, 4 işçinin yaralandığı öğrenildi. AFAD, Malatya'da meydana gelen depremde 29 binanın yıkıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini 110 kişinin de yaralandığını açıkladı. AFAD Başkanı 2 binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
27.02.2023 Gündem
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü
Öğretmene borsa tuzağı! Gelen mesajlar hayatını kabusa döndürdü Vatandaşları fark farklı yöntemlerle tuzağa düşüren fırsatçılar, bu kez de borsada yatırım yapmak isteyen bir öğretmeni hedef olarak seçti. Sanal borsa ile para kazanmak isteyen Oğuzhan Akın, akılalmaz oyunu tüm parasını kaybettikten sonra anladı.
26.02.2023 Gündem
'10 büyüklüğünde depreme dayanıklı' diye satıldı yerle bir oldu
'10 büyüklüğünde depreme dayanıklı' diye satıldı yerle bir oldu Hatay İskenderun’da yaptığı binalardan hiçbiri yıkılmayan ve inşaatların yapım sürecinde belediye tarafından kendisine sürekli haksız ceza yazıldığını iddia eden müteahhit Nurettin Kayış’ın, Antakya’da site içerisinden satın aldığı daire depremde yıkıldı. Siteyi yapan müteahhit tutuklandı. Konuya ilişkin konuşan depremzede müteahhit Nurettin Kayış, “İskenderun’da bulunan dairelerimde çatlaklar hariç hiçbir zarar olmadı. Bu sitede 68 kişi hayatını kaybetti” dedi.
25.02.2023 Gündem
25 Şubat Niğde depremi kaç şiddetinde oldu? Niğde’de depremden yıkılan, hasarlı bina var mı?
25 Şubat Niğde depremi kaç şiddetinde oldu? Niğde’de depremden yıkılan, hasarlı bina var mı?   Niğde'nin Bor ilçesinde saat 13.27'de 5,3 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, Niğde deprem yıkılan bina var mı? Niğde depreminde hasarlı bina var mı? 
25.02.2023 Gündem
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası Hatay’da depremde çöken lüks bir binanın zemin katına havuz yapıldığı için kolonlarının kesildiği iddia edildi. Binanın teras katına ise çocuk parkı yapıldığı görüldü. Enkaza dönüşen bina dron ile görüntülendi.
21.02.2023 Gündem
Hatay depreminde kaç bina yıkıldı? 6,4'lük Hatay depreminde can kaybı sayısı kaç?
Hatay depreminde kaç bina yıkıldı? 6,4'lük Hatay depreminde can kaybı sayısı kaç? Hatay'ın Defne ve Samandağı ilçelerinde meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki deprem sonrası yıkılan bina sayısı ve can kayıpları merak ediliyor. Çevre illerden de hissedilen Hatay depreminde kaç can kaybı var? Kaç bina yıkıldı?
20.02.2023 Gündem
Adana fay hattı kırıldı mı? Adana'da büyük deprem bekleniyor mu?
Adana fay hattı kırıldı mı? Adana'da büyük deprem bekleniyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 10 ili etkiledi. Binlerce insanın hayatını kaybettiği depremde yıkılan bina sayısı da onbinlerle ifade ediliyor. Depremin etkilediği illerden Adana'da da can kayıpları yaşandı. Peki Adana fay hatı kırıldı mı? Adana'da büyük deprem bekleniyor mu?
20.02.2023 Gündem
Hatay depreminde yıkım var mı? 20 Şubat Hatay depreminde yıkılan bina var mı?
Hatay depreminde yıkım var mı? 20 Şubat Hatay depreminde yıkılan bina var mı? Hatay'da meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki deprem 3 dakika arayla meydana geldi. Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçeleri merkez üssü oldu. Deprem sonrası bölgede yıkılan bina ihbarı aldıklarını belirten Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Yıkılan bina ihbarlarını değerlendiriyoruz" dedi. Peki Hatay depreminde yıkım var mı? Hatay'daki depremde yıkılan bina var mı?
20.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yıkılan Bina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıkılan bina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.