Yeşilırmak

Yeşilırmak

Son dakika yeşilırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşilırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşilırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşilırmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşilırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 yeşilırmak haberi bulunmuştur. Tüm yeşilırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi
Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf etti mahkemede 'Çok pişmanım, beraatımı istiyorum' dedi Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydin, ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan ise 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada karar öncesi son sözü sorulan Aydin, "Çok pişmanım, beraatımı istiyorum" dedi.
21.03.2024 Gündem
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Amasya Nerede, Hangi Bölgede? Amasya İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Özellikle yaz mevsimi geldiğinde ya da insanlar yıllık izinlerini kullanmak için tatile gitmek istediklerinde Türkiye'de gezip görebilecekleri şehirler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Amasya da gezip görülebilecek güzel illerimiz arasında yer almaktadır. Amasya'ya giden kişiler genellikle yaşadıkları yere memnun bir biçimde dönmektedirler.
18.01.2024 Eğitim
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda
Pınar Damar cinayetinde yeni gelişme! Avukatı korkunç detayları anlattı: Hepsi kameralara yansımış durumda Bağcılar'da çalılık alanda cesedi bulunan Pınar Damar cinayetinde dava açıldı. Davanın iddianamesinde kuzeninin dini nikahlı eşi olan sanık Metin A. hakkında istenen ceza belli oldu. Damar'ın avukatı Esin Yeşilırmak ise cinayete ilişkin korkunç detayları anlattı.
15.03.2023 Yaşam
Yasak aşkı kocasını öldürdü! Seralarında çalışan işçi ile ilişkisi varmış
Yasak aşkı kocasını öldürdü! Seralarında çalışan işçi ile ilişkisi varmış Amasya’da geçen yıl başından vurularak öldürülen Muhammet B. (27) cinayetiyle ilgili olarak eşi Fatma B. (25) ile ilişkisi olduğu belirlenen Selami Şen (33) gözaltına alındı. Şen, tutuklanırken, Fatma B., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
4.10.2022 Yaşam
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum!
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum! Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan'ın akrabaları ve arkadaşları, cinayetin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayeti Amasya’ya gelen yeni kadın savcının çalışmaları ile çözüldü. İşte Muhammet Burhan cinayetinde son durum…
4.10.2022 Yaşam
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı?
Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıldönümü! Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs’ta barış ve huzuru tesis etmek amacıyla TSK tarafından gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. Yıldönümü kutlanıyor. Kıbrıs Barış Harekatı Türklerin Rumlar tarafından uğradığı baskının önüne geçmek amacıyla yapıldı. Peki, Kıbrıs Barış Harekatı nasıl başladı? Kıbrıs Barış Harekatı ne zaman başladı, neden yapıldı? İşte detaylar…
20.07.2022 Gündem
Samsun’da 10 yaşındaki Emine’yi arama çalışmaları sürüyor
Samsun’da 10 yaşındaki Emine’yi arama çalışmaları sürüyor Samsun’un Çarşamba ilçesinde kaybolan 10 yaşındaki engelli Emine Ayhan’ı arama çalışmaları 9 gündür aralıksız sürerken Vali Zülkif Dağlı çalışmalarını yerinde inceledi. Yeşilırmak Havzası havadan ve yerden 83 personel ile taranıyor.
16.07.2022 Yaşam
Otizmli Emine, 7 gündür kayıp
Otizmli Emine, 7 gündür kayıp Samsun'un Çarşamba ilçesinde, otizmli Emine Ayhan'dan (10) 7 gündür haber alınamıyor. Küçük kız için Yeşilırmak havzasında helikopter destekli arama çalışması yürütülüyor. Yeşilırmak kenarında küçük kıza ait tişört bulunduğu belirtildi.
14.07.2022 Yaşam
580 gram doğan Sude bebek hayata tutundu
580 gram doğan Sude bebek hayata tutundu Gebeliğin 28. haftasında 580 gram ağırlığında dünyaya gelen Sude bebek, yoğun bakımda geçirdiği 4 aylık tedavi ve bağırsak enfeksiyonu ameliyatının ardından ailesine kavuştu.
15.03.2022 Yaşam
Elektrik faturasında indirim! Bakan Dönmez: Artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık
Elektrik faturasında indirim! Bakan Dönmez: Artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 21 elektrik dağıtım bölgesinin yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası açıklama yaptı. Bakan Dönmez toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu ve "Elektrik ve doğal gazda vatandaşa desteğimiz sürüyor. Dünyada hızla artan enerji fiyatlarına karşı tedbir aldık" dedi...
11.02.2022 Ekonomi
'Kızılırmak'taki renk değişiminin nedeni ortaya çıktı
'Kızılırmak'taki renk değişiminin nedeni ortaya çıktı Samsun'da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 56 bin hektarlık Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti, eğrelti otu ile kaplanınca kızıl renge büründü. Tedirginliğe de neden olan görsel şölen hakkında konuşan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erkan Yalçın "Renk değişikliği, kirlilik faktörü değildir. Bilhassa tam tersine eğrelti otu, sularda oluşabilecek kirliliği filtre etme özelliğine sahiptir" dedi. 
2.01.2022 Yaşam
Türkiye’de ilk! ‘Yeni nesil çift aktif çekirdekli trafo’ geliştirildi
Türkiye’de ilk! ‘Yeni nesil çift aktif çekirdekli trafo’ geliştirildi Samsun'da elektrik şirketi tarafından Türkiye'de bir olarak "yeni nesil çift aktif çekirdekli trafo" geliştirildi.
24.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı...
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı... Kadıköy-Tavşantepe Metrosu'nda elindeki bıçakla kadınlara tehditler savuran Emrah Yılmaz’ın tutuklanmasını, “Sokaklar, metrolar korku dolu değil; güven dolu olmalıdır. Bu saldırı tüm kadınlara yöneliktir” sözleriyle talep eden Savcı Fatmagül Yörük, Türkiye’nin takdirini topladı. Sosyal medyada “Bir cesur yürekli savcı çıkar, tükenmiş ümitlerinizi yeşertir. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık Savcı Hanım ” yorumları yapıldı.
27.11.2021 Gündem
Yeşılırmak’ta büyük tehlike! 'Zehir saçan yeşillik'
Yeşılırmak’ta büyük tehlike! 'Zehir saçan yeşillik' Türkiye Marmara Denizi’ndeki müsilaj felaketini yeni atlatırken, tatlı su kaynaklarından üzen bir haber geldi. TTKD bilim danışmanı Dr. Erol Kesici, Yeşilırmak'ta aşırı kirlilik ve su seviyesindeki ciddi düşüşle birlikte zehir etkili mavi-yeşil alglerde de ciddi artış olduğunu belirterek, “Bir zamanlar toprak rengi akan Yeşilırmak, şimdi yeşil akıyor. Ama bu yemyeşil görüntü çok tehlikeli" dedi.
28.10.2021 Gündem
Tokat'ta feci olay! Balkondan düşerek hayatını kaybetti
Tokat'ta feci olay! Balkondan düşerek hayatını kaybetti Tokat'ta apartmanın 3. katından düşen 82 yaşındaki kişi hayatını kaybetti.
30.09.2021 Gündem
Türkiye'nin gücüne güç katacak! Resmen başladı, denize indirildi
Türkiye'nin gücüne güç katacak! Resmen başladı, denize indirildi MSB, "TCG Kızılırmak Römorkörü için Foça Deniz Üs Komutanlığında, TCG Yeşilırmak Römorkörü için de Aksaz Deniz Üs Komutanlığında Hizmete Giriş Törenleri icra edildi. Römorkörler Deniz Kuvvetlerimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.
15.09.2021 Gündem
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı!
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı! Antalya'da birinci kattaki dairenin duvarından akan sarı sudan şüphelenen esnaf, 3 gündür haber alamadıkları komşuları Kaffar Kamsız'ın (73) hayatından endişe etti. Merdivenle çıkılan balkondaki demir korkuluk kesilip eve girilince, Kaffar Kamsız'ın öldüğü ortaya çıktı.
31.08.2021 Yaşam
Bakanlıktan elektrik kesintisiyle ilgili flaş açıklama
Bakanlıktan elektrik kesintisiyle ilgili flaş açıklama Son dakika haberi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Batı Karadeniz'de selden etkilenen bölgelere elektrik verildiğini ve afetten etkilenen vatandaşların elektrik faturası ödemelerinin 3 ay süreyle erteleneceğini açıkladı.
19.08.2021 Gündem
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Erteleniyor, belge şartı yok
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Erteleniyor, belge şartı yok Elektrik faturaları ile ilgili beklenen karar açıklandı. Fatura ödemeleri 3 ay süre ile ertelenecek. Erteleme için herhangi bir belge şartı bulunmuyor. Abonelerin sözlü beyanı yeterli oluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, afet bölgesindeki vatandaşların elektrik faturalarının 3 ay erteleneceğini açıkladı.
17.08.2021 Ekonomi
Karadeniz ‘çöp’ kusuyor! Sahilin son durumu içler acısı
Karadeniz ‘çöp’ kusuyor! Sahilin son durumu içler acısı Samsun’da derelerin getirdiği atıklar, dalgaların sürüklemesiyle 15 kilometrelik doğal kum plajında birikiyor. Cam ve plastik şişeler ile evsel atıkların biriktiği sahil, adeta bir çöplüğe döndü.
4.08.2021 Gündem
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar
Süs balığı dehşeti! Dev gibi oluyorlar Çin Sazanı, İsrail Sazanı derken göllerdeki istilacı balıklar, canlı çeşitliliğini tehdit etmeye devam ediyor. Tüm bunlara ev ve ofislerde beslendikten sonra 'hevesimiz kaçtı' denilip, göl ve barajlara salınan Japon balıkları da eklenince tehlikenin boyutu büyüyor. Onlarca balık çeşidinin bulunduğu göller birkaç türün yaşayabildiği dev akvaryumlara dönüşüyor.
17.07.2021 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Evlatlarımızın hayatını iki günlük bir sınava mahkum etmenin de adil ve hakkaniyetli bir yanı bize göre yoktur. Gençlerimizi ve ailelerini endişe ve strese sokan yürürlükteki sınav sistemi yeni baştan ele alınmalı; bu kapsamda okul öncesi süreci de hesaba katan bir eğitim ve öğretim modeliyle her evladımızın ilgi alanına uygun üniversite eğitiminin sınavsız temini sağlanmalıdır. Demem odur ki üniversite sınavı tamamen kaldırılmalıdır." dedi.
29.06.2021 Siyaset
Amasya'da tarihi yalıboyu  evlerindeki otelde yangın!
Amasya'da tarihi yalıboyu evlerindeki otelde yangın! Amasya'da Yeşilırmak kenarında bulunan tarihi yalıboyu evlerinin olduğu alandaki otel olarak kullanılan konakta çıkan yangın söndürülmeye çalışılıyor.
22.05.2021 Yaşam
Kayıp Rabia'dan acı haber! Cesedi Yeşilırmak Nehri'nde bulundu
Kayıp Rabia'dan acı haber! Cesedi Yeşilırmak Nehri'nde bulundu Samsun'un Çarşamba ilçesinde, dün kaybolan Rabia Ş.'nin (17), Yeşilırmak Nehri'nde cesedi bulundu.
29.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeşilırmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşilırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.