Y.K.

Y.K.

Son dakika y.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan y.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını y.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Y.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan y.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.256 y.k. haberi bulunmuştur. Tüm y.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti
Erzurum’da feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti Erzurum’un Narman ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
28.04.2024 Gündem
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer
İzmir'de taksici Oğuz Erge cinayetinde gerekçeli karar açıklandı; Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda sanığın üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancanın şarjörüne 3 mermi koymak ve maktulün sırt kısmına gelecek şekilde yağma suçunun işlenmesini kolaylaştırmak için 'öldürmek' kastıyla ateş ettiği ayrıca amacın 'yağma' olduğuna vurgu yapıldı. 'Suçlular beraat ederse adalet hüküm giyer' cümlesinden yola çıkarak dosyadaki delillerle hüküm kurulduğu vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Otomobil aynı yöndeki araca arkadan çarptı! Ölü ve yaralı var
Otomobil aynı yöndeki araca arkadan çarptı! Ölü ve yaralı var Konya'nın Karapınar ilçesinde otomobilin aynı yöndeki bir başka otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
8.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan 2 kişi ile aracın sahibi gözaltına alındı.
6.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı
VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı! 3 organizatör şüphelisi gözaltına alındı VIP araçlarla göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör şüphelisi Muğla'da gözaltına alınırken, Suriye uyruklu 20 kaçak göçmen de yakalandı,. Şüphelilerin dikkat çekmemek için göçmenleri VIP araçlarla taşıdıkları ortaya çıktı.
24.08.2023 Gündem
5 kişinin can verdiği kazaya neden olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! Cenazede kahreden görüntü
5 kişinin can verdiği kazaya neden olan sürücünün ifadesi ortaya çıktı! Cenazede kahreden görüntü İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazaya sebep veren 18 yaşındaki sürücünün, ifadesinde sollama yapmak istediğini söylediği öğrenildi.
1.07.2023 Gündem
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı 4 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüsü ortaya çıktı.
1.07.2023 Yaşam
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü
Kocaeli’de kan donduran cinayet: Baba, oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Baba, tartıştığı oğlunu boğazından bıçaklayarak öldürdü.
24.06.2023 Yaşam
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında
Fransa’da, Trabzonlu anne ile 2 çocuğu bıçaklanmış halde ölü bulundu; eski eş gözaltında Fransa’da bir evde Trabzonlu Çağla Dereli (37) ile kızı Selinay (13) ve oğlu Ata (1,5), bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu. Olayla ilgili sosyal medyadan işaret diliyle video paylaşan kadının, bir süre önce ayrıldığı işitme ve konuşma engelli eşi Y. K. (47), gözaltına alındı.
28.05.2023 Gündem
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı!
Polisten kaçtı, tabanca ve el bombasıyla yakalandı! Adana'da asayiş uygulaması yapan polislerden kaçan şüpheli, üzerinde ruhsatsız tabanca ile yakalandı. İsminin Y.K. (23) olduğu ve terör örgütü PKK'dan çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirlenen şüphelinin kaçış güzergahında inceleme yapan ekipler, bahçeye atıldığı belirlenen el bombası ele geçirdi.
17.05.2023 Gündem
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı
Bodrum'da suç örgütüne operasyon: 10 gözaltı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 'Tefecilik', 'Kaçakçılık' ve 'Silah bulundurma' suçlarına karışan organize suç örgütüne yönelik 14 farklı adresteki eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2023 Gündem
26 kadın, İstanbul'daki rezidansta aylarca alıkonulmuş! Polis kurtardı
26 kadın, İstanbul'daki rezidansta aylarca alıkonulmuş! Polis kurtardı İstanbul Bahçelievler’de bir rezidansta zorla tutulan 26 Endonezyalı kadın polis ekiplerince kurtarıldı. Kadınların Birleşik Arap Emirlikleri ve Irak’a gitmek için Türkiye’ye geldikleri ancak burada 3 kişi tarafından cep telefonları ve pasaportlarına el konularak rehin alındıkları öğrenildi.
2.03.2023 Yaşam
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti
Murat bebeğe korkunç işkence! Detaylar tüyler ürpertti Denizli’nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı. Babası Murat bebeğe, cezaevinden görüntülü arama ile veda ederken, otopside ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti.
28.01.2023 Yaşam
Gazeteciden stajyer kıza rezalet hareket! Ellerini tutup okşadı, flaş karar
Gazeteciden stajyer kıza rezalet hareket! Ellerini tutup okşadı, flaş karar Antalya'da rezalet bir olay yaşanmıştı. Yerel gazetede yazı işleri müdürü olan Y.K., lise öğrencisi stajyer S.N.B.'ye iğrenç harekette bulundu. Ofis ortamının samimi olduğunu, bu nedenle de stajyer kıza yakın temasta bulunan K. gerçeği bu sözlerle itiraf etti. Olay sonrası flaş karar verildi. İşte haberin detayları...
13.01.2023 Gündem
6 bin 330 euroluk ilacın bedeli, SGK tarafından ödenecek
6 bin 330 euroluk ilacın bedeli, SGK tarafından ödenecek İzmir'de kanser hastası Y.K.’nin (38), SGK'nın ödemediği 6 bin 330 euroluk (Yaklaşık 122 bin TL) ilaç için 12'nci İş Mahkemesi'nde açtığı davada 'ihtiyati tedbir' talebi reddedildi.
19.11.2022 Gündem
Takla atan otomobil, akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı
Takla atan otomobil, akaryakıt istasyonuna girdi: 2 yaralı Sakarya'nın Akyazı ilçesinde otomobile, ardından da kaldırıma çarpan otomobil, takla atıp akaryakıt istasyonuna girdi. Kazada, 2 kişi yaralandı.
14.11.2022 Yaşam
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı
Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken 6 kişi de yaralandı.
31.10.2022 Yaşam
17 yaşındaki öğrenci, öğretmeninin evinde ölü bulundu! Üst kısmı çıplak, kıyafeti ıslakmış
17 yaşındaki öğrenci, öğretmeninin evinde ölü bulundu! Üst kısmı çıplak, kıyafeti ıslakmış Antalya’da arkadaşlarıyla birlikte Almanca öğretmeninin evine giden 17 yaşındaki lise öğrencisi, hayatını kaybetti. Polis, gencin şüpheli ölümünde uyuşturucu madde kullanımı üzerinde dururken, öğretmen ve yaşı küçük diğer gençler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri evde yaptığı incelemede, hayatını kaybeden gencin üst kısmının çıplak olduğunu ve üzerinden çıkan elbisenin ıslak olduğunu tespit etti. İşte detaylar...
21.10.2022 Yaşam
Amca oğullarının muhtarlık seçimine dayanan kavgasında kan aktı: 4 yaralı
Amca oğullarının muhtarlık seçimine dayanan kavgasında kan aktı: 4 yaralı Denizli’de yaşayan amca oğulları arasında, daha önce Erzurum’da yaşanmış muhtarlık seçimine dayandığı iddia edilen tartışmada kan aktı. Birbirlerine sopa ve bıçakla saldıran amca oğullarının kavgasında 2 kişi sırtından, 2 kişi ise bacağından yaralandı.
6.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Y.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki y.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.