Wifi

Wifi

Son dakika wifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 wifi haberi bulunmuştur. Tüm wifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur?
Wps Nedir, Nasıl Kullanılır? Wps Bağlantısı Nasıl Kurulur? Günümüzde kablosuz internet herkesin hayatını kolaylaştıran bir konuma sahiptir. Hemen hemen herkesin evinde, ofisinde ve iş yerlerinde kablosuz internete rastlamak mümkündür. Günden güne gelişen teknoloji ile birlikte elimizde bulunan çoğu cihazı kullanmak için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyduğumuz gerçeği ortadır. 
5.02.2024 Gündem
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır?
Hot Spot Nedir, Ne İşe Yarar? Hotspot Nasıl Kullanılır? Hayatımızın büyük bölümünü sarmış olan internet erişimi hayatımızı yönlendirmede ve kolaylaştırmadı büyük rol oynamaktadır. Hotspot kamuya müsait yerlerde, WİFİ aracılığı ile hizmet sunan internet sunucusudur. Hotspot, bulunduğunuz her ortamda cep telefonunuz ve taşınabilir cihazlarınızın olduğu her yerde kullanıma uygun olmaktadır. 
29.01.2024 Gündem
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı
Fatih Kütüphanelerinin üye sayısı 250 bine ulaştı Fatih Belediyesi'nin gençlere ‘eğitimde fırsat eşitliği’ sunma amacıyla hizmete açtığı kütüphanelerin, üye sayısı 250 bine ulaştı. Fatih ve İstanbul’un diğer ilçelerinden  gelen 7’den 70’e her yaştaki ziyaretçiler kütüphaneye büyük ilgi gösteriyor.
15.11.2023 Kültür Sanat
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar İstanbul'da bir çok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK'ın böyle bir uygulaması olmadığı öğrenilirken uyarıda bulunuldu. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun ise QR kodların dolandırıcıların yeni yöntemi olduğunu belirterek dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
22.10.2023 Yaşam
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendiği duyuruldu. Turkcell, deprem bölgesinde iletişim ihtiyaçlarının kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Açıklamada, Afet bölgesindeki kullanıcılarımıza ücretsiz görüşme, SMS ve internet içeren “Acil İletişim Paketi” ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine “Kahraman Paketi” tanımlayarak iletişim desteği veriyoruz” denildi. Vodafone da, depreme yönelik aldığı tedbirleri ve yardım çalışmalarını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır?
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır? Telefonunuzu internete bağlamak istiyor ancak ağda kayıtlı değil hatası alıyorsanız bunun pek çok sebebi olabilir. Ağda kayıtlı değil hatasını çözmek için birçok yol vardır ve bunları tek tek denemek gerekir. Her yöntem çözüme götürmeyebilir. Ancak ağda kayıtlı değil hatasının nedenleri bulunduğunda çözüm de kolay olacaktır. Hadi gelin ağda kayıtlı değil hatasının neden olduğuna, nasıl çözüleceğine birlikte bakalım.
30.01.2023 Gündem
Türk Telekom yatırım hedefini 14 milyar TL’ye yükseltti
Türk Telekom yatırım hedefini 14 milyar TL’ye yükseltti 2022’nin ilk 9 ayında Türk Telekom’un net kârı 3 milyar 124 milyon lira olurken toplam abone sayısı da 52,8 milyona ulaştı.
10.11.2022 Ekonomi
İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu?
İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ücretsiz internet hizmetini devreye aldı. İBB toplu ulaşım araçlarındaki internet altyapısını yeniliyor. Metrobüs dahil, 3 binin üzerinde otobüste ücretsiz internet sağlanıyor. Peki, İBB ücretsiz internet nasıl kullanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İETT otobüslerinde internet kullanılabiliyor mu? İşte detaylar…
28.07.2022 Yaşam
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
THY'ye Apex'ten iki ödül birden
THY'ye Apex'ten iki ödül birden Türk Hava Yolları (THY), 1,2 milyon yolcunun oylarıyla belirlenen APEX (Airline Passenger Experience) 2022 yılı yolcu değerlendirmesinde Avrupa'nın 'En İyi İkram ve Servis' ile 'En İyi Koltuk Tasarımı' kategorilerinde ödüle layık görüldü. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, APEX ödülleriyle ilgili olarak, "Seyahati sadece ulaşım olarak görmüyor, yolculuğu gökyüzünde keyifli, konforlu bir deneyim olarak yorumluyoruz" dedi.
9.06.2022 Ekonomi
Instagram hata tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle! İnstagram feedback required hatası nedir, neden olur, çözümü? Feedback required ne demek?
Instagram hata tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle! İnstagram feedback required hatası nedir, neden olur, çözümü? Feedback required ne demek? İnstagram feedback required hatası çözümü ve neden olduğu merak ediliyor. İnstagram hata tekrar denemeden önce lütfen birkaç dakika bekle uyarısıyla karşılan vatandaşlar arama motorlarına yöneldi. Sabah saatlerinden itibaren Instagram 'da akış yenilememe sorunu yaşanıyor ve İnstagram feedback required hatası veriyor. Peki, İnstagram feedback required hatası nedir, nasıl düzelir, neden olur? Instagram neden açılmıyor?
25.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Wi-Fi şifrenizi kimseyle paylaşmayın
Wi-Fi şifrenizi kimseyle paylaşmayın Kayseri Baro Avukatı Emir Akpınar, sosyal medya üzerinden yapılan hakaretlerde kişiye erişim sağlayan internet sahibinin de sorumlu olduğunu belirterek, internet şifresinin herhangi biri ile paylaşılmaması gerektiğini söyledi.
27.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı!
İngiliz baba karısı ve çocuğu için Ukrayna'daki savaşın ortasına daldı! Karısını ve çocuğunu kurtarmak için Ukrayna'daki savaşa giden İngiliz baba dünyada gündem oldu. Ailesi savaşın ortasında kalan adam, yaptıklarını an an paylaşıyor. Detaylar ise okuyanların yüreklerini ağızlarına getirecek cinsten.
1.03.2022 Dünya
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı Osmaniye’de ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Şahsın üst aramasında, 6 bin lira harcayarak wifi destekli kopya düzeneği kurdurduğu tespit edildi.
22.01.2022 Yaşam
Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı
Ehliyet sınavında kopya düzeneğiyle yakalandı Osmaniye’de girdiği ehliyet sınavında kopya çekmek için sağ omzunun üzerine kamera, cep telefonu, modem ve kulaklık yerleştirerek özel düzenek hazırlayan şüpheli suçüstü yakalandı.
16.12.2021 Yaşam
Karekod kullananlar dikkat! QR kod yerine virüs indirebilirsiniz
Karekod kullananlar dikkat! QR kod yerine virüs indirebilirsiniz Pandemiyle birlikte çok sık kullanılmaya başlanılan 'karekod' uygulamasına dikkat çeken uzmanlar dolandırıcılık uyarısında bulundu. Prof. Dr. Kemal Bıçakcı, karekod okutulurken dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. "Normal karekodun üzerine sahte karekod yapıştırabilirler" diyen Bıçakcı, "Karekod aracılığıyla mobil cihazınıza kötü amaçlı bir yazılım, virüs indirebilirsiniz. Karekod okuttuktan sonra bir yazılım indirilmesi söz konusu olursa bu yazılımı indirmemenizi bilhassa öneririm" dedi.
7.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Dolandırıcıların yeni tuzağı: 'Karekod' uygulaması
Dolandırıcıların yeni tuzağı: 'Karekod' uygulaması Pandemiyle birlikte çok sık kullanılmaya başlanılan 'karekod' uygulamasına dikkat çeken uzmanlar dolandırıcılık uyarısında bulundu.
7.12.2021 Yaşam
KYK wifi oturum açma ekranı gelmiyor, neden? KYK wifi giriş sayfası açma nasıl yapılır, doğrulama sayfası nasıl gelir?
KYK wifi oturum açma ekranı gelmiyor, neden? KYK wifi giriş sayfası açma nasıl yapılır, doğrulama sayfası nasıl gelir? KYK yurt sonuçlarının açıklanmasıyla, yurtlarına yerleşen öğrenciler karşılaştıkları aksaklıkların nedenlerini sorguluyor. Yurtlarda görülen sorunlardan biri de KYK wifi sayfası ile ilgili oldu. Öğrenciler “KYK wifi giriş sayfası açılmıyor, oturum açma ekranı gelmiyor, neden?” gibi sorulara yanıt arıyor. KYK wifi doğrulama sayfası ve KYK wifi oturum açma sürecine dair detaylar…
6.10.2021 Eğitim
Ehliyet sınavında akılalmaz kopya yöntemi! Böyle yakalandılar
Ehliyet sınavında akılalmaz kopya yöntemi! Böyle yakalandılar Kırıkkale'de Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ehliyet sınavına kopya düzeneği ile giren ve bu kişiye yardım eden şüpheli yakalandı. S.A'nın üst aramasında kulak içine gizlediği kulaklık, maske içerisine gizlenmiş kamera düzeneği ele geçirildi.
21.09.2021 Gündem
Robowars’a geri sayım başladı
Robowars’a geri sayım başladı Türkiye’de ilk kez mobil uygulama kontrollü robot yarıs¸masına geri sayım başladı. 18 Eylül’de gerçekles¸tirilecek Robowars.dev robotik yarıs¸masında 10 bin TL’lik ödül de sahibini bulacak.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Wifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.