Ehliyet Sınavı

Ehliyet Sınavı

Son dakika ehliyet sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ehliyet sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ehliyet sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ehliyet Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ehliyet sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 ehliyet sınavı haberi bulunmuştur. Tüm ehliyet sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ehliyette yeni dönem: Joker şirketler devrede!  ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’
Ehliyette yeni dönem: Joker şirketler devrede! ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ Ehliyet almak isteyenlerin yerine sınava giren ‘joker şirketleri’ büyük bir sektöre dönüştü. ‘Joker’ler fizik ve tip olarak benzeyen üyeleri yerine sınava giriyor. ‘Sınav yok, kurs yok, beklemek yok’ diyerek müşteri çeken şirketler 12 bin TL’ye sınavsız ehliyet vadediyor.
16.01.2024 Gündem
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Konya’nın Beyşehir ilçesinde, otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak takla atması sonucu anne hayatını kaybetti, 3 çocuğu ve eşi yaralandı.
25.11.2023 Gündem
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne?
2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? 2023 yılına kısa bir süre kala binlerce kişi ehliyet almak için sürücü kurslarının yolunu tutuyor. Yeni yılda artacak sınav ve harç bedellerine ek ehliyet kursaları da hizmetlerini zamlı olarak uygulayacak. Peki, 2023 ehliyet fiyatı ne kadar olacak? Yeni yılda ehliyet harçları artacak mı, kaç lira olacak? 2023’te ehliyet almanın maliyeti ne? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç?
Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Sürücü adayları, ehliyet alabilmek için ehliyet eğitimi kursunun ardından yazılı sınava giriyor. Adayların, direksiyon sınavı aşamasına geçebilmek ve ehliyete hak kazanmak için yazılı sınavda başarılı olmaları gerekiyor. Adaylar, ehliyet sınavı tarihleri ile sınav geçme notu bilgilerini araştırıyor. Peki, Ehliyet sınavı ne zaman, hangi gün? Ehliyet sınavı kaç dakika sürüyor? Ehliyet sınavı geçme notu kaç? Ehliyet yazılı sınavı kaç dakika? Ehliyet sınavı kaç puanla geçilir? İşte detaylar…
8.12.2022 Eğitim
Ehliyet sınavlarında "Joker" operasyonunun detayları ortaya çıktı
Ehliyet sınavlarında "Joker" operasyonunun detayları ortaya çıktı İstanbul'da ÖSYM tarafından yapılan SRC belgesi sınavlarında rüşvet, kopya ve adayların yerine 'joker' adı verilen başka kişileri sokarak, haksız kazanç sağlayan bazı şüphelilerin terör örgütü PKK'ya para aktardığı belirlendi. Yapılan çalışmalarda sınav sorularının 25 bin lira karşılığında alındığı, sınavı geçenlerin bir kısmının görme engelli olduğu, bir kısmının ise okuma yazma bilmediği saptandı.
4.11.2022 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022!
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022! Binlerce sürücü adayının katıldığı ehliyet sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan e-sınav sonuçları adaylar tarafından araştırılıyor. Peki, e-sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte MEB ehliyet e-sınav sonuç sorgulama ekranı 2022!
28.05.2022 Eğitim
Ehliyette yeni dönem! Resmen değişti, büyük yenilik
Ehliyette yeni dönem! Resmen değişti, büyük yenilik Ehliyet ile ilgili flaş değişiklik kararı! Yeni dönem resmen başlıyor. Tamamen değişti. Ehliyet alacak herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem ile ilgili detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Ehliyet sınav soruları değişiyor. Bakan Özer duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ehliyet sınavlarında animasyonlu soru sayısının adaylara sorulan tüm soruların yüzde 10'unu oluşturduğunu bildirdi.
25.05.2022 Eğitim
Ehliyet sınavları nasıl olacak? MEB ehliyet deneme sınavı sorularını yayınladı!
Ehliyet sınavları nasıl olacak? MEB ehliyet deneme sınavı sorularını yayınladı! MEB duyurdu! Eğitimde dijitalleşme hedefleri doğrultusunda başlattığı ehliyet sınavında animasyonlu soruların da kullanılması uygulamasını genişletiyor. Bakanlık, ehliyet sınavlarına girecek adaylar için sınav öncesinde soru çeşidini tanıması için deneme sınavlarını paylaştı. Peki, Ehliyet sınavları nasıl olacak? Ehliyet sınavı soruları nasıl olacak? İşte MEB ehliyet deneme sınavı soruları!
25.05.2022 Eğitim
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği...
Sürücü kursunda skandal ortaya çıktı! Ehliyet ve SRC sınavlarına özel kopya düzeneği... İzmir'in Menemen ilçesinde ehliyet ve SCR sınavlara giren adaylara kopya düzeneği hazırlayıp sattıkları belirlenen sürücü kursu sahibi, kurs yöneticisi ve çalışan gözaltına alındı.
12.03.2022 Gündem
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı Hatay'da, ehliyet sınavına girecek sürücü adayının yapılan üst aramasında, kazağının yaka ve düğmesine gizlenen kamera ile ses cihazı ele geçirildi.
10.03.2022 Yaşam
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı
Ehliyet sınavında şoke eden olay! 6 bin liralık kopya düzeneğiyle yakalandı Osmaniye’de ehliyet sınavında kopya çekmek isteyen bir kişi suçüstü yakalandı. Şahsın üst aramasında, 6 bin lira harcayarak wifi destekli kopya düzeneği kurdurduğu tespit edildi.
22.01.2022 Yaşam
Ehliyet sınavında akılalmaz yöntem! Polisler hayret etti
Ehliyet sınavında akılalmaz yöntem! Polisler hayret etti Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli ve görüntülü düzenekle kopya çekme girişiminde bulunan yabancı uyruklu bir şahsın kurduğu düzenek pes dedirtti. Şüphe üzerine arama yapılan şahsın üzerinden elbisesinin yaka kısmının içine dikilmiş vaziyette kamera ve modem ile kulak içi kulaklık ele geçirildi. Kopya düzeneği ve sınav geçme karşılığında 10 bin lira ödeme yaptığı da iddia edilen şahıs, olay sonrası sınır dışı edildi.
31.12.2021 Gündem
Ehliyet sınavında 10 bin TL'lik kopya düzeneği ile yakalandı
Ehliyet sınavında 10 bin TL'lik kopya düzeneği ile yakalandı Gaziantep'te, ehliyet sınavını geçmek için sesli ve görüntülü düzenekle kopya çekme girişiminde bulunan yabancı uyruklu bir şahsın kurduğu düzenek pes dedirtti.
31.12.2021 Haber
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı! Ve değişiyor, ilk kez uygulanacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı! Ve değişiyor, ilk kez uygulanacak MEB duyurdu! Sınavlar değişiyor! İlk kez uygulanacak... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı. Millî Eğitim Bakanlığı eğitimde dijitalleşme hedefleri doğrultusunda ehliyet sınavlarında yeni bir uygulama getirdi. e-Sınav formatında yapılan ehliyet sınavlarında ilk kez animasyonlu soruların yer alacağını belirten Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Uygulama, soruların daha anlaşılabilir olmasını sağladığı gibi ölçülmek istenen davranışların da net bir şekilde ortaya konulmasına katkıda bulunacak.” dedi.
14.11.2021 Eğitim
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi...
Düzenekli gömlek! Sınavdaki büyük hile ortaya çıkarıldı, iki ilde çok sayıda kişi... Malatya’da özel bir sürücü kursu, Türkçe bilmeyen yabancı uyruklu kişileri özel kamera düzenekli gömleklerle ehliyet sınavına sokmaya çalıştı. Durumu fark eden polis ekipleri 6’sı Türk vatandaşı 24 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan benzer bir görüntü de Mersin'den geldi. Mersin'in Silifke ilçesinde ehliyet sınavında kopya çekmek için düzenek kuran M.M., görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı.
25.10.2021 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları sorgulama! Ehliyet sınav sonuçları nereden öğrenilir? MEB e sınav sonuç sorgulama sayfası…
Ehliyet sınav sonuçları sorgulama! Ehliyet sınav sonuçları nereden öğrenilir? MEB e sınav sonuç sorgulama sayfası… Ehliyet sınav sonuçları MEB tarafından e sınav olarak yapılıyor. E-sınav sistemi üzerinden ehliyet almak isteyenler kayıtlı oldukları merkezlerde sınava tabi tutuluyor. Peki, Ehliyet sınav sonuçları nereden öğrenilir? Ehliyet sınav sonuçları 2021 sorgulama sayfası…
16.10.2021 Gündem
Diyanet 200 din görevlisi alımı yapacak! Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Diyanet 200 din görevlisi alımı yapacak! Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet, yurtdışına 200 din görevlisi gönderecek. Yurtdışındaki vatandaş, soydaş ve dindaşlarımızın kültürel bağlarının korunması, güçlendirilmesi, dini konularda aydınlatılması ile din hizmetleri ve din eğitimi faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla yurtdışında istihdam edilmek üzere sınavla sözleşmeli din görevlisi (kadın ve erkek) alınacaktır. İşte Yurtdışı sözleşmeli din görevlisi sınavı başvurusu detayları...
13.08.2021 Personel Alımı
4 bin 500 lira maaş! Ücretsiz konaklama imkanı
4 bin 500 lira maaş! Ücretsiz konaklama imkanı Maaşlar 4 bin 500 TL ama çalışacak kişi bulmakta zorlanıyorlar. İşe alınacak kişinin ihtiyacı olması halinde kalacak yer de veriliyor. Bolu Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan, 4 bin 500 lira maaşa kentte çalışacak çoban bulunamadıklarını belirterek, "İnsanlarımız 'çobanlık' deyince kötü bir meslek gibi anlıyorlar. 'Büyükbaşa nasıl bakılır' gibi içeriklerin olduğu ehliyet sınavı gibi yapmamız lazım. Sertifikalı yetiştiriciliği özendirmemiz, teşvik etmemiz lazım" dedi.
31.07.2021 Yaşam
Ehliyet sınavı ne zaman, ertelendi mi? Sınav kaç dk sürüyor, soru sayısı kaç, sonuçlar nereden öğreniliyor?
Ehliyet sınavı ne zaman, ertelendi mi? Sınav kaç dk sürüyor, soru sayısı kaç, sonuçlar nereden öğreniliyor? Ehliyet sınavları ertelendi mi? sorusunun yanıtı koronavirüs salgını kapsamında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının ilan edilmesiyle merak ediliyordu. Ehliyet almak isteyenlere müjde MEB tarafından verildi. Milli Eğitim Bakanlığınca, ehliyet, gemi adamı ve pilot lisansı almak isteyenlere yönelik kurslar ile özel çeşitli kurslardan yeterli altyapıya sahip olanların, teorik dersleri uzaktan öğretim yoluyla yapabilecekleri açıklandı. Peki, ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı kaç dakika, kaç soru soruluyor, sonuçlar nereden öğreniliyor? İşte merak edilenler…
16.12.2020 Gündem
Hafta sonu ehliyet sınavı var mı? Ehliyet sınavları ne zaman yapılacak?
Hafta sonu ehliyet sınavı var mı? Ehliyet sınavları ne zaman yapılacak? '2021 ehliyet sınavları kalkacak mı?' sorusu internette sıkça aratılan konuların başında geliyor. Ehliyet sınavının kaldırılmasıyla ilgili herhangi bir karar veya düzenleme teklifinin gündeme gelip gelmeyeceği ise ehliyet sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği konular arasında. Peki, Hafta sonu ehliyet sınavı var mı? Ehliyet sınavları kalkacak mı? 2021 yılı ehliyet sınavları kalkıyor mu? İşte, ehliyet sınavları ile ilgili merak edilenler...
27.11.2020 Gündem
Ehliyet sınavı ne zamana ertelendi? Sürücü kursları kapandı mı, teorik ve uygulamalı dersler nasıl olacak?
Ehliyet sınavı ne zamana ertelendi? Sürücü kursları kapandı mı, teorik ve uygulamalı dersler nasıl olacak? Sürücü kursları kapandı mı? Yeni tip koronavirüsü bulaş riskinin önüne geçmek, temasın önüne geçerek vaka artışını engellemek için İçişleri Bakanlığı tarağından yeni bir genelge yayımlandı. Genelgeye göre sokağa çıkma kısıtlamasının dışında, birçok kurum ve kuruluş da kapatıldı. Buna bağlı olarak sürücü kursları ve ehliyet sınavları ile ilgili merak edilenler de arttı. Kovid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler doğrultusunda, 20 Kasım-4 Ocak arasında yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından Bakanlık, Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında faaliyette bulunan özel çeşitli kurslar, hizmet içi eğitim merkezleri, sosyal etkinlik merkezleri, uzaktan öğretim kursları, belediyelerle yapılan eğitim iş birliği kapsamında açılan kurslarla ilgili illere yazı gönderdi. Peki, Ehliyet sınavı ne zamana ertelendi? Sürücü kursları kapandı mı? Direksiyon dersleri olmayacak mı?
21.11.2020 Gündem
Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
Direksiyon sınavı ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri... Ehliyet sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından ehliyet almak için son aşama olan direksiyon sınavı tarihleri adaylar tarafından merak ediliyor. Sınav sonuçlarını öğrenen ve baraj puanını geçen adaylar, direksiyon sınavı için hazırlıklarına başladı. Peki, Direksiyon sınavları ne zaman? Ekim ayı direksiyon sınavı tarihleri...
19.10.2020 Eğitim
Ehliyet harcı ne kadar? Ehliyet ücretleri hangi bankaya yatırılır?
Ehliyet harcı ne kadar? Ehliyet ücretleri hangi bankaya yatırılır? Sürücü belgesi almak isteyenler ehliyet sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından yapılacak işlemleri araştırıyor. Ehliyet sınavını geçenler ehliyet almada son adım olan ehliyet harcını yatırmaları gerekiyor. Her yıl güncellenen ehliyet harcı, sürücü belgesini almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Ehliyet harcı ne kadar? Ehliyet harcı nasıl yatırılır? Ehliyet ücretleri hangi bankaya yatırılır? İşte ehliyet ücreti ve ödeme yapabileceğiniz bankalar...
4.10.2020 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları!
Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ehliyet sınavı sonuçları internette merak edilen konuların başında geliyor. MEB tarafından elektronik ortamda gerçekleştirilen e-sınav sonuçları da sürücü adayları tarafından araştırılıyor. Peki, Ehliyet sınav sonuçları nasıl öğrenilir? 2020 Ehliyet Sınavı sorgulama ve e-sınav ehliyet sınavı sonuçları...
5.10.2020 Eğitim
Ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır?
Ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır? Corona virüs nedeniyle teorik sınavlar, direksiyon sınavları ve eğitimler ertelenmişti. Normalleşme ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ertelenen sınavlarla ilgili yeni takvimi paylaşmıştı. Ehliyet almak isteyen pek çok kişi ehliyet sınavı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, ehliyet sınavı ne zaman? Ehliyet sınavı başvuruları nasıl yapılır? İşte sürücü adaylarının merak ettiği ehliyet sınavı tarihi...
23.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ehliyet Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ehliyet sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.