Web Sitesi

Web Sitesi

Son dakika web sitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan web sitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını web sitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Web Sitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan web sitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.535 web sitesi haberi bulunmuştur. Tüm web sitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Turizm Teknolojileri Yarışmasında katılımcılardan zengin kültür, turizm imkânlarını ve faaliyetlerini akıllı, yenilikçi bilgi teknolojilerinden faydalanarak tanıtacakları çalışmalar bekleniyor.
19.02.2024 Yaşam
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor
Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında Can Sağlığı Vakfı yürütücülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Psikolojide Teknolojik Uygulamalar Yarışması için başvurular devam ediyor.
17.01.2024 Bilim ve Teknoloji
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku
Vergisiz telefon almak isteyen öğrenciye poşet şoku Tüketici Dernekleri Federasyonu Başkanı Sıtkı Yılmaz, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın yürürlüğe girmesiyle öğrencilerin, satın aldıkları bilgisayar ve telefonları koymak için aldıkları 21 kuruş tutarındaki poşet yüzünden mağdur olduğunu söyledi.
10.01.2024 Gündem
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor Türkiye’nin havacılık ve savunma endüstrisi için geleceğin lider gençlerini hazırlayan TEKNOFEST Roket Yarışmasına başvurular başladı. ROKETSAN yürütücülüğünde düzenlenen ve dünyanın sayılı roket yarışmaları arasında yer alan TEKNOFEST Roket Yarışması bilim, teknoloji, fen, matematik ve mühendislik alanlarında iddialı gençlere benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Farklı alanlardaki bilgi birikimlerini kullanan gençler, disiplinler arası düşünerek ve karmaşık işlemleri, süreçleri planlayarak roket tasarımı, üretim ve entegrasyonunu başarıyor. Ayrıca, başarıyla uçuşunu gerçekleştiren diğer takımların tecrübelerinden de faydalanan ekipleri farklı tasarım örneklerini inceleyebilecekleri dostça bir rekabete teşvik ediyor.
5.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Sahibinden.com yeniden erişime açıldı
Sahibinden.com yeniden erişime açıldı Sahibinden.com'a 2 Ocak akşam saatlerinden itibaren giriş yapılamıyordu. Şirket tarafından yapılan açıklamada alan adı hizmeti sağlayan firmayla sorun yaşandığı bildirildi. Ancak kısa süre sonra sitenin yeniden erişime açıldığı görüldü.
3.01.2024 Ekonomi
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? Büyük ikramiye hangi numaraya çıktı? Yılbaşı çekilişi 2023 sorgulama
Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? Büyük ikramiye hangi numaraya çıktı? Yılbaşı çekilişi 2023 sorgulama Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları açıklandı mı? Bu yıl 400 milyon TL verecek olan Milli Piyango çekilişi merakla bekleniyor. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları ve tam liste için araştırmalar hızlandı. Peki Milli Piyango 2024 çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Büyük ikramiye hangi numaraya isabet etti? İşte 2024 Yılbaşı çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
31.12.2023 Gündem
Son 7 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 15 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 7 rakam ne kadar veriyor?
Son 7 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 15 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 7 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango çekilişinde kazandıran numaralar belli oluyor. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 15.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Son 6 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 8 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 6 rakam ne kadar veriyor?
Son 6 rakama göre Milli Piyango çekiliş sonuçları ve 8 bin TL kazandıran numaralar! Milli piyango son 6 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango çekilişinde kazandıran numaralar belli oluyor. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 8.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar
Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar! Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 5.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli piyango son 4 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar
Milli piyango son 4 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango son beş rakamına göre kazanan numaralar 2024 yılbaşı Milli Piyango 3 bin TL kazanan numaralar hangileri, Milli piyango son 5 rakam ne kadar veriyor? Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango son 4 rakama göre 3 bin TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
Milli Piyango son 2 rakam ne kadar veriyor 2024? Milli Piyango 800 TL çekiliş sonuçları ve yılbaşı bileti son 2 rakama vuran numaralar
Milli Piyango son 2 rakam ne kadar veriyor 2024? Milli Piyango 800 TL çekiliş sonuçları ve yılbaşı bileti son 2 rakama vuran numaralar Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 800TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar hangileri? İşte 3 bin TL kazanan numaralar...
2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar hangileri? İşte 3 bin TL kazanan numaralar... Milli piyango için heyecan dorukta. Büyük ikramiyenin, satılan 4 çeyrek bilete ya da 2 yarım bilete denk gelmemesi durumunda, büyük ikramiyenin tamamı, bilet payına (tam, yarım, çeyrek) bakılmaksızın, ödülün isabet ettiği satılan biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. İşte 2024 yılbaşı Milli Piyango 3.000 TL kazanan numaralar…
31.12.2023 Gündem
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
18.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan'
Arda Türkmen'in dolandırıcılarla başı dertte! 'Bana 1000 Euro ver, düşeyim yakandan' Son dönemde ortaya çıkan yeni dolandırıcılık yöntemlerinden biri de ünlü restoranların internet sitelerini kopyalayıp, müşterilerden sahte rezervasyonlar için kapora ücreti almak oldu. Ünlü şef Arda Türkmen de dolandırıcıların hedefi oldu. Arda Türkmen yaşadıklarını anlatırken dolandırıcıların kendisinden de Bin Euro istediğini söyledi. Prof. Dr. Berk Üstündağ ise yapay zeka araçlarının kullanılarak dolandırıcılığın arttığını vurguladı.
3.12.2023 Magazin
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyol’da milla artık satılmayacak mı?
Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyol’da milla artık satılmayacak mı? E-ticaret sitesi Trendyol'un kendi markası olan Trendyolmilla'nın kapanıp kapanmayacağı kullanıcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Kullanıcılar, Trendyolmilla kapanıyor mu? Trendyolmilla kapanacak mı? Sorularına yanıt arıyor.
2.12.2023 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar...
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar... Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu.
9.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Web Sitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki web sitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.