Vapur

Vapur

Son dakika vapur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vapur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vapur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vapur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vapur gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 vapur haberi bulunmuştur. Tüm vapur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Gündem
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı İstanbul Boğazı'nda elverişsiz hava şartları sebebiyle gemi trafiği askıya alınırken, ikinci bir duyuruya kadar bazı Şehir Hatları vapur seferlerinin de yapılamayacağı açıklandı.
6.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı Türkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024 Ekonomi
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi
İstanbul'da yoğun sis! Gemi trafiği durduruldu, seferler iptal edildi İstanbul'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırırken bazı vapur seferleri de iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri...
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri... Türk Edebiyatında 1860 ile 1895 yılları arasındaki dönem Tanzimat Dönemi olarak adlandırılmaktadır. II: Meşrutiyet ilanı ile beraber Milli Edebiyat Dönemi başlamış ve 1923 yılına kadar sürmüştür. Daha sonra ise 1960 yılına kadar devam eden Cumhuriyet Dönemi başlamıştır. 1960 yılı ve sonrası dönemde pek çok Türk hikayecisi ve hikaye eserleri bulunmaktadır. 
21.01.2024 Eğitim
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi...
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi... 9 Ocak 2024 Salı günü yurt genelinde yaşanan kuvvetli fırtına ve yağış sonrası vapur seferlerinde iptale neden oldu. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda çok sayıda sefer iptal edildi. İşte İDO, BUDO iptal olan seferler listesi...
9.01.2024 Gündem
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste...
Bugün (8 Ocak) iptal olan vapur seferleri: Vapur seferleri iptal oldu! İşte liste... İstanbul ve Marmara bölgesinde etkili olan kuvvetli rüzgar vapur seferlerini iptal ettirdi. Deniz ulaşımını kullanan vatandaşlar, "İptal olan vapur seferlerini" araştırmaya başladı. İstanbul Şehir Hatları tarafından açıklama yapıldı. İptal olan vapur seferlerini kullanacaklar için liste haberimizde. 8 Ocak 2024 Pazartesi çalışmayan vapur seferleri...
8.01.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu? Vapurlar çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Aralık Salı günü işe ve okula gidecek milyonlarca insan, Şehir Hatlarının internet sitesine akın etti. İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sonrası bazı vapur seferler iptal oldu. İDO ve BUDO feribot seferleri de araştırma konusu oldu. Peki 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
4.12.2023 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal...
Seyahat planınızı erteleyin! Meteoroloji uyardı: Bu hafta sonu İstanbul'a kar geliyor! Uçuş, vapur, feribot seferleri iptal... Meteoroloji uzmanlarından kritik uyarı geldi. Bu hafta sonu yaşanacak olumsuz hava koşullarının İstanbul'da birçok iptale sebep olacağını açıkladı. 26 Kasım Pazar günü İstanbul'a kar yağışı müjdesini veren uzmanlar, seyahat edecek vatandaşları uyardı. Karayolları Genel Müdürlüğü, 26 Kasım'da kar yağışı olacak illerin belli olmasıyla bu yerlere gidecek olanları ikaz etti. İstanbul'da kar yağışı ve kötü hava koşullarının feribot, uçuş ve vapurların seferlerinin iptal olacağı belirtildi.
24.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi
İstanbul'da fırtına hava ulaşımını olumsuz etkiledi İstanbul'da fırtına hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Türk Hava Yolları (THY) bugün 105 seferini iptal etti. İstanbul Havalimanı'nda uçaklar inişte zor anlar yaşadı. 
19.11.2023 Gündem
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi
Vapur seferleri durduruldu, yüzer iskele açığa sürüklendi Kocaeli'de kuvvetli fırtına sebebiyle Hereke Vapur İskelesi'ndeki yolcu aktarmasında kullanılan yüzer iskele yaklaşık 50 metre açığa sürüklendi. Kötü hava şartları sebebiyle İzmit Körfezi'nde vapur seferleri iptal edildi.
19.11.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi?
Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul'da Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri ve Büyük Filistin Mitingi nedeniyle vatandaşlar toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Cumhuriyet kutlamalarına ve Filistin Mitingine katılmak isteyenler Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim Marmaray bedava mı? Bugün Marmaray ücretsiz mi, 28 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 28-29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ulaşım Bakanlığı’na bağlı Marmaray’ın çalışma surumu aramalar yoğunlaştı.
28.10.2023 Gündem
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim
Otobüsler neden ücretsiz (6 Ekim)? Otobüsler bugün neden bedava, 6 Ekim'de ne oldu? İETT ücretsiz geçiş 6 Ekim 6 Ekim bugün otobüslerin neden ücretsiz olduğu sorgulanıyor. İstanbul'daki vatandaşlar, akbillerini kullandıklarında ücretsiz geçiş hakkı olduklarını gördü. İETT’nin bugün ücretsiz olup olmadığı sorgulanırken, neden ücretsiz olduğuna dair de aramalar arttı. Peki, Otobüsler bugün neden ücretsiz?  6 Ekim otobüsler neden bedava? İETT (akbil) bugün ücretsiz mi? 6 Ekim’de ne oldu?
6.10.2023 Gündem
Vapurda 14 yaşındaki yolcunun saçını yaktı ifadesi ortaya çıktı!
Vapurda 14 yaşındaki yolcunun saçını yaktı ifadesi ortaya çıktı! Vapurda yolcunun saçlarını yaktı, polis merkezinde ifadesi ortaya çıktı. İskeleye yanaşan vapurda oturan M.E.A.'nın arkasından yaklaşarak saçını yakan N.Ç.'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, M.E.A. elleriyle saçını söndürmeye çalışırken, ikili arasında yaşanan arbede de görülüyor.
20.09.2023 Gündem
Vapurda yolcunun saçını yaktı! İfadesi ortaya çıktı
Vapurda yolcunun saçını yaktı! İfadesi ortaya çıktı İstanbul Beykoz'da N.Ç.(52) iskeleye yanaşan vapurdan ineceği sırada, önünde oturan M.E.A. (14)'nın çakmakla saçını yaktı. M.E.A. elleriyle saçını söndürürken, ikili arasında arbede yaşandı. Şikayet üzerine emniyete götürülen N.Ç. ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
17.09.2023 Yaşam
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, kış tarifesi başlıyor. Peki, Şehir hatları kış tarifi ne zaman başlıyor? İstanbul vapur kış tarifesi saatleri nedir?
16.09.2023 Gündem
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz!
İstanbul'da toplu taşıma 8 saat ücretsiz! İstanbul’da yaklaşık 16 bin servis aracının 300 bin çocuğu taşıyacağı yeni eğitim öğretim yılının ilk günü trafikte kaos yaşanmaması için tüm kurumlar alarma geçti.
4.09.2023 Gündem
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İstanbul Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği 5362 sayılı esnaf sanatkarlar kanununun 63. maddesi gereği yarın yönetim kurulu olağanüstü toplanacak. Ve bizim ücret tarifelerimizde değişiklik yapacak. Biz de kamuoyuna duyuracağız. UKOME'nin verdiği bu oranı biz kabul etmiyoruz" dedi.
8.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vapur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vapur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.