Vali Yerlikaya

Vali Yerlikaya

Son dakika Vali Yerlikaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vali Yerlikaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vali Yerlikaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vali Yerlikaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vali yerlikaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 450 vali yerlikaya haberi bulunmuştur. Tüm vali yerlikaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali Yerlikaya'dan kuvvetli sağanak yağış uyarısı
Vali Yerlikaya'dan kuvvetli sağanak yağış uyarısı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
26.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık
Bakan Ersoy: En çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı EMITT'in açılış programına katıldı. Bakan Ersoy, “Biz en çok turist ağırlayan 3'üncü ülke olmayı başardık.  Hem krizi çok iyi yönettik hem de kriz sonrasında en iyi performans gösteren ülke olduk. Paylaştığımız rakamlar Türkiye’nin turizmde süper lige yükseldiğini gösteriyor. 2028 hedefimizi de 90 milyon turist ve 100 milyar dolar gelir olarak duyurduk. İnşallah bu hedefleri birer birer tutturacağız" dedi.  
12.04.2023 Ekonomi
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı
Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı İbadete 86 yıl sonra açılan Ayasofya Camii'ne Ramazan mahyası asıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Ayasofya Camii'ne asılan mahya videosunu paylaşarak, "Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'nin minareleri, bu yıl da 'La İlahe İllallah' yazılı mahya ile hem İstanbul'umuzu hem de gönüllerimizi aydınlatacak" ifadelerini kullandı. 
22.03.2023 Gündem
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı
Çanakkale Şehitleri Edirnekapı Şehitliği'nde anıldı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde tören düzenlendi.
18.03.2023 Gündem
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı
Okullarla ilgili flaş gelişme! Vali Yerlikaya açıkladı Olası İstanbul depremine karşı eğitim-öğretim kurumları özelinde yapılan yenileme ve güçlendirme çalışmalarına dair İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan bilgilendirme açıklaması geldi. Yerlikaya, kentte 1999 öncesinde inşa edilen okullara ilişkin, ''İstanbul'umuzdaki 1223 okulumuz yeniden yapıldı ve güçlendirildi. 128 okulumuzla ilgili çalışmalarımız hızla devam ediyor." dedi.
21.02.2023 Gündem
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesinden gelen 476 öğrenci ders başı yaptı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, deprem bölgesinden gelen 476 öğrencinin bugün ders başı yaptığını duyurdu.
20.02.2023 Eğitim
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı?
Memurlara kar tatili var mı? 10 Şubat İstanbul'da kamuda kar tatili (idari izin) yapıldı mı? Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı devam ediyor. İstanbul dahil pek çok ilde eğitime ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre kar yağışı 9 Şubat Perşembe gününe kadar devam edecek. Peki memurlara kar tatili olacak mı? 10 Şubat kamuda kar tatili/idari izin yapıldı mı?
9.02.2023 Gündem
İstanbul'da kamu personeline kar izni
İstanbul'da kamu personeline kar izni İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle idari izin kararı alındı. Vali Yerlikaya kararı sosyal medya hesabından açıkladı.
7.02.2023 Gündem
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesine 16 uçak 2647 personelimiz yolda
Vali Yerlikaya: Deprem bölgesine 16 uçak 2647 personelimiz yolda İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'dan deprem bölgesine gitmek üzere 16 uçak, 2 bin 647 personel ve 311 iş makinesinin yola çıktığını açıkladı.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı!
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı! İstanbul'da kar tatili var mı merak ediliyor. 6 Şubat İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorusuna yanı arayan vatandaşlara son dakika haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Vali Yerlikaya, İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Milyonlarca öğrenci heyecanla kar yağışını bekliyordu. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul dahil pek çok kentte kar yağışı başladı. Peki 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Valilikten kar açıklaması geldi mi?
5.02.2023 Eğitim
6 Şubat 2023 Pazartesi kar tatili olan iller var mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Bitlis okullar tatil edildi mi, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
6 Şubat 2023 Pazartesi kar tatili olan iller var mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Bitlis okullar tatil edildi mi, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı? İstanbul'da cumartesi ve pazar günü karla karşılık yağmur yağacağını söyleyen Vali Yerlikaya, vatandaşlara tedbirli ve dikkatli olması çağrısında bulundu. AKOM da perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışı beklendiğini duyurdu. Peki, 6 Şubat okullar tatil mi, 6 Şubat’ta kar yağacak mı? İşte 6 Şubat İstanbul hava durumu…
4.02.2023 Eğitim
Vali Yerlikaya İstanbul'da 2022'de ele geçirilen sahte içki miktarını açıkladı
Vali Yerlikaya İstanbul'da 2022'de ele geçirilen sahte içki miktarını açıkladı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 2022 yılında şimdiye kadar yapılan 711 operasyonda 100 buçuk ton alkollü içki ve 334 ton etil/metil alkol ele geçirildiğini açıkladı.
28.12.2022 Gündem
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var
İETT otobüsü ile tramvay çarpıştı! Yaralılar var Alibeyköy'de tramvay ile İETT otobüsü çarpıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Alibeyköy Tramvay Durağı'nda meydana gelen trafik kazasında 33 kişinin yaralandığını açıkladı.
5.12.2022 Gündem
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısının 61 olduğu duyuruldu.
23.11.2022 Gündem
Vali Yerlikaya: İlk 10 ayda İstanbul'a 13 milyon 372 bin 526 turist geldi
Vali Yerlikaya: İlk 10 ayda İstanbul'a 13 milyon 372 bin 526 turist geldi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bu yılın ilk 10 ayında İstanbul'a gelen yabancı turist sayısını 13 milyon 372 bin 526 olarak açıkladı.
21.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda!
İstiklal Caddesi'ndeki patlamada hayatını kaybeden Ecrin ile babası Yusuf Meydan'a acı veda! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Yusuf Meydan ve 9 yaşındaki kızı Ecrin yaşamını yitirdi. Ecrin ile babası Yusuf Meydan'ın cenazeleri hava yolu ile Adana'ya getirildi. Saldırıdan yaralı olarak kurtulan Mevlüdiye Meydan, kızı ve eşinin fotoğraflarını öperek, “Üzerimde kocamla kızımın kanı var" diyerek gözyaşı döktü. Saldırıda hayatını kaybeden anne kız Arzu Özsoy ve Yağmur Uçar da son yolculuğuna uğurlandı. Eski karısının ve kızının tabutuna sarılan oyuncu Nurettin Uçar gözyaşlarını boğuldu.
14.11.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye'yi istikrarsızlaştırmayı hedefleyenler karşılığını bulacak
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye'yi istikrarsızlaştırmayı hedefleyenler karşılığını bulacak TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bombalı saldırının gerçekleştiği alanda açıklamalarda bulundu. Buradaki alana karanfil de bırakan Şentop, "Türkiye'yi bu şekilde terör örgütleri ve terör eylemleri vasıtasıyla mesaj iletmek isteyenler, Türkiye'yi istikrarsızlaşmayı, huzurunu bozmayı hedefleyenler mutlaka bunun karşılığını bulacak. Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlar kimler olursa olsun, hangi ülkeler olursa olsun mutlaka kendi ülkelerinde huzursuzluğu tadacaktır" dedi. Vali Yerlikaya ise, 6 kişinin yoğun bakımda olduğunu, 2'sinin de durumunun ağır olduğunu söyledi.  
14.11.2022 Siyaset
Vali Yerlikaya yaralılarla ilgili son durumu paylaştı
Vali Yerlikaya yaralılarla ilgili son durumu paylaştı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında yaralananlarla ilgili son durumu paylaştı.
14.11.2022 Gündem
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor?
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ve daha birçok uygulamada erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorun pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, Youtube, instagram, Twitter’a neden girilmiyor? Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaralı maden işçilerini ziyaret etti
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaralı maden işçilerini ziyaret etti İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, dün akşam saatlerinde Bartın'daki maden patlamasında yaralanarak Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne getirilen yaralıları ve yakınlarını ziyaret etti. 
15.10.2022 Gündem
Kadıköy'de korkutan patlama! 3 kişi yaşamını yitirdi
Kadıköy'de korkutan patlama! 3 kişi yaşamını yitirdi Kadıköy'de 3 katlı binanın 2'inci katında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında bina alevlere teslim oldu. Çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.
9.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vali Yerlikaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vali yerlikaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.