Uzunköprü

Uzunköprü

Son dakika uzunköprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzunköprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzunköprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzunköprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzunköprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 uzunköprü haberi bulunmuştur. Tüm uzunköprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi Edirne yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Edirne iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Edirne aday listesi
24.03.2024 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktı
3 köyde aniden başladı! Edirne'de büyük orman yangını çıktı Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı birbirine yakın 3 köyde aniden başlayan orman yangınına 6 saattir aralıksız havadan ve karadan müdahale sürüyor.
22.07.2023 Gündem
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 27 Nisan'da başlayan oy verme işlemleri, bugün de sürüyor.
14.05.2023 Gündem
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Edirne'de 1363 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Edirne'de yapılacak 1363 konutun kura çekimleri tamamlandı.
11.03.2023 Ekonomi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
Veresiye defterindeki borcun hepsini ödemek isteyen hayırsever çift, ilginç bir cevapla karşılaştı!
Veresiye defterindeki borcun hepsini ödemek isteyen hayırsever çift, ilginç bir cevapla karşılaştı! Edirne’de hayırsever çift, bir fırına giderek sahibine veresiye defteri olup olmadığını sordu. Vatandaşların fırına olan ekmek borçlarını ödemek için veresiye defterini satın almak isteyen çift, ilginç bir yanıtla karşılaştı...
31.10.2022 Yaşam
2 terör örgütü şüphelisi, Yunanistana kaçarken yakalandı
2 terör örgütü şüphelisi, Yunanistana kaçarken yakalandı Edirne'de  yasa dışı yollarla Yunanistana geçmeye çalışan FETÖ/PDY şüphelisi A.D. ile PKK şüphelisi H.G., yakalandı.
17.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi; 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi
25 kişinin öldüğü tren kazası soruşturması genişletildi; 9 görevliye daha 15 yıl hapis istemi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin öldüğü, 328 kişinin yaralandığı tren kazasıyla ilgili Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, yargılanması süren 4 kişinin haricinde TCDD 1'inci Bolge Müdürlüğünde görev yapan 9 kamu  görevlisi hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olmak' suçundan 3 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Davada yargılanacak sanık sayısı 13'e yükseldi.
9.09.2022 Gündem
Edirne’de 1 kız ve 1 erkek çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı!
Edirne’de 1 kız ve 1 erkek çocuğuna taciz iddiasıyla tutuklandı! Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, 1 kız çocuğuna ve 1 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
8.08.2022 Yaşam
Yunan zulmü devam ediyor! Meriç Nehri'nde doğum yaptı
Yunan zulmü devam ediyor! Meriç Nehri'nde doğum yaptı Edirne'de Meriç Nehri'nden botla Yunanistan'a geçmeye çalışırken geri itilen Afganistan uyruklu Züheyla Belisa Haydari (25), kıyıda doğum yaptı. 'Ali Abbas' adı verilen bebekle annesi, tedaviye alındı.
3.08.2022 Yaşam
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi...
Ayçiçeği ve mısır için 7 ile uyarı! Bakanlık genelge gönderdi... Ayçiçeği ve mısır için 7 ile genelge gönderildi. Trakya Bölgesi’nde ayçiçeği tarlalarında ve bazı bölgelerde ise mısırda görülen çayır tırtılı üreticiyi ve bakanlığı alarma geçirdi. Çayır tırtılının ayçiçeğine büyük zarar verdiği ve önlem alınmaz, zamanında ilaçlama yapılmazsa çok büyük verim kaybı yaşanacağı bu nedenle etkin mücadelenin zaman kaybetmeden yapılması gerektiği ifade ediliyor.
16.07.2022 Ekonomi
Farklı günlerde 2 kız öğrenciye cinsel tacizde bulundu! Zanlı teşhis edilince suçunu itiraf etti
Farklı günlerde 2 kız öğrenciye cinsel tacizde bulundu! Zanlı teşhis edilince suçunu itiraf etti Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, farklı günlerde ve farklı adreslerde 2 kız öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yakalanan 1 kişi cezaevine gönderildi.
7.07.2022 Yaşam
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni tutuklandı! Yunanistan'a kaçacağı sırada...
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni tutuklandı! Yunanistan'a kaçacağı sırada... Edirne'de Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a kaçarken yakalanan aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğenin de bulunduğu örgüt üyeleri adliyeye sevk edildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğenin de bulunduğu 4 kişi tutuklanırken, 1 kişi ise ev hapsi cezasına çarptırıldı.
23.06.2022 Gündem
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler
YKS'ye geç kalınca kabusu yaşadılar! Saniyelerle içinde 1 yıl kaybettiler 3 milyon 243 bin 425 aday ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavına geç kalanlar kapıdan döndü. Kimisi koşarak geldiği okul kapısından son anda içeri girmeyi başarırken kimisi ise saniyelerle gecikince kapıda kaldı. Sınava geç kalınca içeri alınmayan bir adayın annesi, kızının içeri alınması için görevlilere yalvararak gözyaşı döktü. Öte yandan kimlik kartlarını unuttuğunu fark eden bazı adayların yardımına motosikletli polis yetişti.
18.06.2022 Yaşam
Ticari  araç otomobille çarpıştı: 4 yaralı
Ticari  araç otomobille çarpıştı: 4 yaralı  EDİRNE'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih Beldesi'nde ticari aracın, otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavileri için  ambulanslarla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
15.05.2022 Yaşam
Edirne'de ticari  araç otomobille çarpıştı: 4 yaralı
Edirne'de ticari araç otomobille çarpıştı: 4 yaralı Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih Beldesi'nde ticari aracın, otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı. Yaralılar tedavileri için ambulanslarla Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
15.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uzunköprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzunköprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.