Uzun Namlulu Silah

Uzun Namlulu Silah

Son dakika Uzun namlulu silah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uzun namlulu silah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uzun namlulu silah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzun Namlulu Silah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzun namlulu silah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.352 uzun namlulu silah haberi bulunmuştur. Tüm uzun namlulu silah haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da 'Mahzen-25' operasyonu! Gözaltılar var İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen Mahzen-25 Operasyonu'nda 11 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde 4 gündür devam eden Mercek-15 Operasyonları'nda 750 silah ele geçirildiğini, 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya: Mahzen-13 operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar
Uzun namlulu silah ve tabancayla iş hanını bastılar Sultangazi'de uzun namlulu silah ve tabancayla bir iş hanını basan 4 şüpheli hanın bekçisine bir tekstil firmasının patronunu sordu. Bekçi Bülent Y. patronun olmadığını söyleyince şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.
5.03.2024 Gündem
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler
AK Parti programına saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı! Suikast için geldiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki aday tanıtım etkinliğini yapılan saldırıya ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı
AK Partili Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırıda vurulma anı ortaya çıktı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 
12.02.2024 Gündem
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı Yerel seçimlere kısa bir süre kala İstanbul’da AK Parti başkan adayının etkinliğine plakasız araçtan uzun namlulu silahlar ve tabancalarla 17 kez ateş açılırken, olaya ilişkin yeni görüntüler de ortaya çıktı.
11.02.2024 Gündem
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler
Küçükçekmece saldırısına siyasilerden peş peşe tepkiler AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında silahlı saldırı oldu. Bakanlar ve siyasiler, saldırıya tepki gösterdi.
10.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı
Borsacı Nihat Özçelik ve 5 şüpheli hakkında adli kontrol kararı  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında borsacı Nihat Özçelik'in de aralarında bulunduğu 6 kişi Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. 
30.12.2023 Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.
1.10.2023 Gündem
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar RAP müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık, ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan'ın hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.
18.08.2023 Gündem
‘Safari Çetesi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var
‘Safari Çetesi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır ve İstanbul Emniyetinin 2 aylık teknik takibi sonucu kendilerini Amerikan askeri olarak tanıtan, 3 Afrika uyruklu vatandaşın yönettiği “Safari Çetesi” eş zamanlı operasyonla çökertilerek 12 şüpheli gözaltına alındı.
13.08.2023 Yaşam
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Diyarbakır’da eğlence mekanında çok sayıda silah ele geçirildi
Diyarbakır’da eğlence mekanında çok sayıda silah ele geçirildi Diyarbakır’da bir eğlence mekanında düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.
20.06.2023 Gündem
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı
Şehit polisin adı verilen zırhlı araç evine getirildi; ailesi duygulandı Şırnak'ta, 2015 yılında, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan polis memuru Şahin Altmış'ın adı, kızı Zeynep Altmış'ın (22), 'babasının adının yaşatılması' isteğiyle bir zırhlı araca verildi. 'Şehit Şahin Altmış' adlı aracın siren sesini duyup balkona koşan ailesi, duygulandı. Zeynep Altmış, "Babamın adını taşıyan aracın gelmesi, bir anlamda görevine devam ediyor olması, beni çok duygulandırdı" dedi.
31.05.2023 Gündem
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon!
İstanbul'da Barış Boyun suç örgütüne operasyon! İstanbul’da, Barış Boyun’un yönettiği organize suç örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda silah ve bir çalıntı otomobil ele geçirildi.
17.05.2023 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne yeni operasyon: 17 gözaltı
Barış Boyun suç örgütüne yeni operasyon: 17 gözaltı  İstanbul'da Barış Boyun liderliğindeki suç örgütüne düzenlenen yeni operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
11.05.2023 Gündem
Sahte ilanla 3 milyon lira dolandıran 2 kişi tutuklandı
Sahte ilanla 3 milyon lira dolandıran 2 kişi tutuklandı Adana’da sosyal medya ve internet sitelerine verdikleri sahte ilanlarla 13 kişiyi 3 milyon lira dolandıran şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
6.05.2023 Gündem
İstanbul’un 2050 yılına kadar süresi var! Herkes depremi beklerken başka bir gerçek ortaya çıktı
İstanbul’un 2050 yılına kadar süresi var! Herkes depremi beklerken başka bir gerçek ortaya çıktı İklim değişikliği ve buzullardaki erimeler, okyanus ve denizlerdeki suyun yükseklik seviyelerini her geçen gün artırıyor. Müsilaj felaketini hatırlatan Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, 2050 yılını işaret etti ve İstanbul için kritik bir uyarıda bulundu.
16.04.2023 Yaşam
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu! Van'da çatışma: 1'i mavi kategoride 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van’ın Erciş ilçesi Yankıtepe Köyü kırsal alanında. 1'i mavi kategoride 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.04.2023 Gündem
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı Diyarbakır ile iki ilde "deprem" ve "Togg" kredisi verme vaadiyle vatandaşları 158 milyon lira dolandıran çeteye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişi tutuklandı.
10.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzun Namlulu Silah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzun namlulu silah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.