Ümraniye

Ümraniye

Son dakika Ümraniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ümraniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ümraniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümraniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümraniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.365 ümraniye haberi bulunmuştur. Tüm ümraniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da ve terinerler sokak hayvanları için tek ağız oldu
İstanbul'da ve terinerler sokak hayvanları için tek ağız olduTürk Veteriner Hekimleri Birliği Gebze, Ümraniye ve Kırklareli'de bulunan hayvan barınaklarında yaşanan olayların ardından yerel yönetimlerin sokak hayvanlarıyla ilgili sorumlumlarını hatırlatmak ve veterinerlere yönelik yapılan saldırılara yönelik açıklama yaptı.
17.10.2024Gündem
DENEYAP Makeathon Yarışmasında uzay keşfi heyecanı
DENEYAP Makeathon Yarışmasında uzay keşfi heyecanıTEKNOFEST Adana, “DENEYAP Makeathon Yarışması” ile bilim ve inovasyon dolu bir şölene sahne oldu. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen ve ana teması “Uzayın Keşfi” olan yarışmaya Türkiye genelindeki 81 ilde bulunan 130 farklı DENEYAP Teknoloji Atölyesinde eğitim gören veya mezun olan ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Genç mucitler, uzay görevleri üzerine geliştirdikleri projelerle hem teknik hem de yaratıcı becerilerini ortaya koyarak Türkiye’nin uzay teknolojileri alanındaki geleceğine yön verdiler.
12.10.2024Yaşam
Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden zanlıya istenen ceza belli oldu
Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden zanlıya istenen ceza belli olduİstanbul Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı vurarak şehit eden şüpheli Yunus Emre Geçti hakkında hazırlanan iddianamede, toplamda 5 ayrı suçtan, ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıl 10 ay 15 güne kadar hapisle cezalandırılması istendi.
11.10.2024Gündem
Şehit polis memuru Şeyda Şahin'e hakaret eden şahsa jet iddianame! Paylaşımı yaptığını inkar etti
Şehit polis memuru Şeyda Şahin'e hakaret eden şahsa jet iddianame! Paylaşımı yaptığını inkar ettiİstanbul'un Ümraniye ilçesinde Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz hakkında sosyal medya hesapları üzerinden 'Dünya bir pislikten temizlendi' şeklinde yorum yapan Uğur Bostan hakkında soruşturma tamamlandı. Savcılık şüpheli hakkında 'Suçu ve suçluyu övmek' ve 'Kişinin hatırasına hakaret' suçlarından 7 yıl 7 aya kadar hapis talebinde bulundu.
9.10.2024Gündem
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu
İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştuKültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin 13. durağı İstanbul Kültür Yolu Festivali, büyük ilgiyle devam ediyor. Frida ve Picasso sergileri başta olmak üzere festival kapsamındaki sergileri her gün binlerce kişi ziyaret ederken, İstiklal Caddesi ve AKM’de metrelerce kuyruk oluştu. Festival kapsamında müzikseverler ile buluşan dünyanın en önemli orkestralarından biri olan Deutsches Symphonie Orchester Berlin, dakikalarca ayakta alkışlandı.
6.10.2024Gündem
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuz
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuzDünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, "Geleneksel okçuluğun gelişmesiyle aynı zamanda bir neslin geleceğe emin adımlarla ilerlemesini, kendi kimliğiyle, kültürüyle, inancıyla yetişmesini hedefliyoruz. Bu yolda çok kısa sürede çok güzel neticeler aldığımız için çok mutluyuz, umutluyuz." dedi.
5.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye'de sünnet şölenine katıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye'de sünnet şölenine katıldıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ümraniye Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel sünnet şölenine katıldı. Etkinlik başlamadan önce gençlerle soru cevap etkinliği gerçekleştiren Yılmaz, “Bir sorun ortaya çıkınca müdahale etmek çok zor. Sorunu önceden görüp engellemek daha kolay. Çocuklarımıza ve gençlerimize dönük riskleri iyi tespit edip bunları engelleyici faaliyetler yürütmek çok önemli" dedi.
5.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu: Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu: Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruzCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz. 2026'da ise yeniden ülkemizi tek haneli rakamlarla buluşturmak istiyoruz." dedi.
4.10.2024Ekonomi
Şehit polisin yeğeninden duygulandıran mektup
Şehit polisin yeğeninden duygulandıran mektupİstanbul Ümraniye’de silahla vurularak şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz’ın mezarına bırakılan mektup görenleri duygulandırdı. Mektupta yazılan ‘Sen de orada rahat mısın? Ben çok rahatım. Çünkü sen inşallah cennete gittin’ sözleri yürekleri dağladı.
27.09.2024Gündem
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın ölümünde yürek yakan detay: Anonsu telsizden aldım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın ölümünde yürek yakan detay: Anonsu telsizden aldım, başımdan aşağı kaynar sular döküldüİstanbul Ümraniye'de uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz, saldırıyı telsiz anonsuyla öğrendiğini anlattı.
27.09.2024Gündem
Şehir Polis Şeyda Yılmaz'ın ölümünde ihmaller zinciri: Katil imza vermemiş
Şehir Polis Şeyda Yılmaz'ın ölümünde ihmaller zinciri: Katil imza vermemişPolis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti hakkında 15 kez adli işlem yapıldığı ve beş adli işlemde kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği ortaya çıktı. Üç ay süreyle adli kontrol şartı uygulanan ve haftada iki gün imza vermesi gereken zanlının bu durumu ihlal ettiği, polisin ihlali savcılığa bildirmediği ifade edildi.
25.09.2024Gündem
Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin annesi konuştu: O polisin yerine keşke ben ölseydim
Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katilin annesi konuştu: O polisin yerine keşke ben ölseydimÜmraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, "Keşke polisimiz değil de ben ölseydim" dedi.
24.09.2024Gündem
İstanbul'da eğitim ve eğlence Trafik Parkı'nda bir arada
İstanbul'da eğitim ve eğlence Trafik Parkı'nda bir aradaÇocukların trafik kurallarını erken yaşta öğrenerek bilinçli bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi'nde yer alan Trafik Eğitim Parkı, 23 Eylül’de yeni dönem eğitimlerine başlıyor.
24.09.2024Gündem
Polis memurunu şehit eden Yunus Emre Geçti tutuklandı
Polis memurunu şehit eden Yunus Emre Geçti tutuklandıÜmraniye'de karakoldan firar ettikten sonra kendisini yakalamaya çalışan polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
23.09.2024Gündem
Şehit polis Şeyda Yılmaz'a veda: Eşi tabutunu öperek son yolculuğuna uğurladı
Şehit polis Şeyda Yılmaz'a veda: Eşi tabutunu öperek son yolculuğuna uğurladıİstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi Yunus Emre Geçti (19) tarafından tabancayla vurulan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas’ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede eşinin tabutunu sarılıp öpen Semih Yılmaz, “İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas’ı” diyerek gözyaşı döktü.
23.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis memuru için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polis memuru için başsağlığı mesajıCumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye'de, silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın ailesine taziye mesajı gönderdi.
23.09.2024Gündem
İstanbul'da polise saldırı: Şeyda Yılmaz şehit oldu! Saldırgan adliyeye böyle götürüldü
İstanbul'da polise saldırı: Şeyda Yılmaz şehit oldu! Saldırgan adliyeye böyle götürüldüİstanbul Ümraniye’de görevi başında silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Sivas’a gönderildi. Öte yandan Yılmaz'ı şehit eden saldırgan Yunus Emre Geçti adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında siyah çöp poşeti giydirilen saldırganı iki kadın polis Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan taşıma aracına aracına götürdü.
23.09.2024Gündem
Numan Kurtulmuş'tan şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye mesajı
Numan Kurtulmuş'tan şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için taziye mesajıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Ümraniye'de çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı.
23.09.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı mesajıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ümraniye'de çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz için başsağlığı mesajı yayımladı.
23.09.2024Gündem
Ümraniye'de polise saldırı! Polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu
Ümraniye'de polise saldırı! Polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olduÜmraniye'de polisler ile yakalanan şüpheli şahıs arasındaki arbedede, şüpheli şahsın bir polis memurunun silahını alarak etrafa ateş açması sonucu ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu.
23.09.2024Vatan TV
İstanbul Ümraniye'de polise saldırı!  Şeyda Yılmaz şehit oldu! Ertesi gün izne çıkacaktı
İstanbul Ümraniye'de polise saldırı! Şeyda Yılmaz şehit oldu! Ertesi gün izne çıkacaktıÜmraniye’de, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, polise silahlı saldırı gerçekleşti. Yakalandığı sırada polisin silahını alan şüpheli ateş açtı. Olayda yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27) yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
23.09.2024Gündem
Devrilip sürüklenen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Devrilip sürüklenen motosikletin sürücüsü hayatını kaybettiİstanbul Üsküdar'da seyir halindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine tünel içerisinde savrularak kaza yaptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
22.09.2024Gündem
İstanbul'un 3 ilçesinde planlanan su kesintisi ertelendi
İstanbul'un 3 ilçesinde planlanan su kesintisi ertelendiİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'un bazı mahallelerinde yarın yapılması planlanan su kesintisinin ertelendiğini duyurdu.
19.09.2024Gündem
İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi: 19 saat süreyle su verilmeyecek
İstanbul'un 3 ilçesinde su kesintisi: 19 saat süreyle su verilmeyecekİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'un bazı mahallelerine yarın saat 14.00'ten itibaren 21 Eylül Cumartesi günü saat 09.00'a kadar 19 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
19.09.2024Ekonomi
İSKİ duyurdu! İstanbul'un 3 ilçesinde 19 saat su kesintisi uygulanacak
İSKİ duyurdu! İstanbul'un 3 ilçesinde 19 saat su kesintisi uygulanacakİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'un bazı mahallelerine yarın saat 14.00'ten itibaren 21 Eylül Cumartesi günü saat 09.00'a kadar 19 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
19.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümraniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümraniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.