Ulaşıma Kapanan Yollar

Ulaşıma Kapanan Yollar

Son dakika ulaşıma kapanan yollar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulaşıma kapanan yollar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulaşıma kapanan yollar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulaşıma Kapanan Yollar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulaşıma kapanan yollar gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 ulaşıma kapanan yollar haberi bulunmuştur. Tüm ulaşıma kapanan yollar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih değişti! Kar yağışı devam edecek, etkisini artırıyor flaş uyarı...
Meteoroloji son dakika duyurdu ve tarih değişti! Kar yağışı devam edecek, etkisini artırıyor flaş uyarı... Kar yağışının sona ereceği tarih belli oldu ve değişti. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Kar yağışı çok sayıda ilde kuvvetli şekilde etkisini göstermeye devam ediyor. Onlarca il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normalleri altında seyrediyor; Trakya ile iç kesimlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor. İstanbul'da kuvvetli kar yağışı hayatı felç etmişti. Vatandaşlar İstanbul'da kar yağışının ne zaman sona ereceğini merak ediyor. MGM haritayı paylaşarak duyurdu. Önce güneşli hava, ardından sağanak geliyor. Bugün hava nasıl? Kar yağışı ne zaman sona erecek? Yarın hava nasıl? Hafta sonu kar var mı? İşte MGM'nin son dakika açıklamaları ve hava durumu tahmini...
26.01.2022 Gündem
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası son dakika haberleri peş peşe geliyor. Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine kapatılmıştır. Devlet Yolu Bolu Dağı Geçişi ise tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır" denildi. Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü de yurt genelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolların listesini de yayınladı. İşte son dakika haberinin detayları...
23.01.2022 Gündem
Kastamonu'da 81 köy yolu ulaşıma kapandı
Kastamonu'da 81 köy yolu ulaşıma kapandı Kastamonu'da kar yağışı nedeniyle 81 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.11.2017 Yaşam
30 araç birbirine girdi
30 araç birbirine girdi Şanlıurfa’da, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 33 kişi yaralandı.
31.01.2017 Yaşam
Kar, Doğu’da 1065 köy yolunu kapattı
Kar, Doğu’da 1065 köy yolunu kapattı TÜRKİYE’yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Doğu Anadolu Bölges’inde 1065 köy yolunun merkezlerle karayolu bağlantısı kesildi. Kar nedeniyle Erzurum, Iğdır ve Muş’ta okullar bir gün tatil edildi, kar tatiline en çok öğrenciler sevindi.
31.12.2015 Yaşam
Dikkat! Bu yollar ulaşıma kapandı
Dikkat! Bu yollar ulaşıma kapandı Karayolları Genel Müdürlüğü, kar ve tipi nedeniyle ülke genelinde bazı yolların ulaşıma kapandığını bildirdi...
6.01.2015 Yaşam
Kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan yollar
Kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan yollar Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı ve tipi nedeniyle çok sayıda yol ulaşıma kapandı...
29.09.2021 Gündem
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü!
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü! Giresun'da etkili sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, kent merkezinde cadde ve sokaklar suyla dolarken, araçlarıyla ilerlemeye çalışan sürücüler, zor anlar yaşadı.
3.09.2023 Gündem
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı Muş’ta 4 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 325 köy yolu ulaşıma kapanırken, kent merkezi ise kara gömüldü.
14.03.2022 Yaşam
Bursa'da kar yağışı; 78 mahalle yolu ulaşıma kapalı
Bursa'da kar yağışı; 78 mahalle yolu ulaşıma kapalı Bursa'da 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, gece saatlerinde etkisini artırdı. Kent merkezinde kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı. Kapanan 78 mahalle yolunu açmak için de çalışmalar sürüyor.
13.03.2022 Yaşam
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi
Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi Konya ve çevresinde etkili olan kar yağışı ve tipi dolayısıyla Konya'yı Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Aksaray, Adana ve Isparta’ya bağlayan karayolları tüm araçların ulaşımına kapatıldı. Otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular, şehirlerarası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. Konya’nın 24 ilçesinde de 10 Şubat Perşembe günü yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.
9.02.2022 Gündem
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz
Isparta’da 16 bin abone 2 gündür elektriksiz Isparta'da 3 Şubat'ta başlayan 2 gün etkili olan yoğun kar yağışı, birçok mahallede elektrik kesintilerine neden oldu. Elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamada, "Kesintilerin başladığı ilk anda Isparta ili, ilçe ve köylerinde 113 bin abonemize enerji verilemezken bu sayı 16 bin aboneye kadar indirilmiştir" denildi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise "Elektrik kesintisi nedeniyle ısınma sıkıntısı yaşayan bazı yerlerimiz var" ifadelerini kullandı.
5.02.2022 Gündem
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
Karayolları duyurdu! Trafiğe açıldı
Karayolları duyurdu! Trafiğe açıldı Karayolları Genel Müdürlüğü kar yağışı nedeni ile trafiğe kapanan yollar ile ilgili son bilgileri paylaştı.
24.01.2022 Gündem
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi...
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi... Kar yağışı başladı. Tatil haberlerini peş peşe açıkladılar Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Konya'nın 24 ilçesinde eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi. Tunceli, Karaman, Aksaray, Adana, Kars ve Bingöl'de de okullara bir gün ara verildi.
19.12.2021 Gündem
Rize'de kabus anları! Balkondan izlediler, ev bir anda yok oldu
Rize'de kabus anları! Balkondan izlediler, ev bir anda yok oldu Rize'de sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapandı. Ekipler, bu bölgelerde temizlik, yol açma ve hasar tespit çalışması başlattı. Çayeli'nde 1 yıl önce heyelan nedeniyle 'oturulamaz' raporu tutulan, 2 katlı inşaat halindeki ev de dün yine heyelanda 30 metre kaydı.
14.08.2021 Yaşam
Rize’de etkili yağış ve heyelan! 7 kişi çay bahçesinde mahsur kaldı
Rize’de etkili yağış ve heyelan! 7 kişi çay bahçesinde mahsur kaldı Rize'de etkili olan sağanağın ardından yollar göle döndü, bazı köylerde heyelanlar meydana geldi.
9.08.2021 Yaşam
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu!
Kar ne zaman bitecek? Kar yağışı kaç gün sürecek? Türkiye geneli hava durumu! Yurt genelinde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Birçok şehirde yer yer kar etkili olurken İstanbul'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Van, Muş, Bitlis, Hakkari'de 729 yerleşim birimine ulaşım sağlanamıyor. Doğu Anadolu'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Peki, İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek? Kar ne zaman bitecek? İşte il il hava durumu ve Türkiye'de son durum...
18.01.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı: 10 derece daha düşecek, İstanbul dahil...
Meteoroloji uyardı: 10 derece daha düşecek, İstanbul dahil... Tüm yurt genelinde etkisini sürdüren soğuk hava devam edecek mi sorusu merak ediliyor. Uzun zaman sonra İstanbul'da kar yağmasıyla birlikte yeni haftada hava durumu nasıl olacak sorusu soruluyor. Meteoroloji tarafından açıklanan son bilgilere göre yeni haftada da soğuk hava devam edecek ve ülke genelinde hava durumunun mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. İşte Türkiye'nin hava tahmin raporu.
17.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ulaşıma Kapanan Yollar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulaşıma kapanan yollar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.