Ulaşım Sağlanamıyor

Ulaşım Sağlanamıyor

Son dakika ulaşım sağlanamıyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulaşım sağlanamıyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulaşım sağlanamıyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulaşım Sağlanamıyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulaşım sağlanamıyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 ulaşım sağlanamıyor haberi bulunmuştur. Tüm ulaşım sağlanamıyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir? Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?
3.01.2024 Ekonomi
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı
Bitlis'te 49 köy yolu kardan kapandı Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür aralıklarla yağan kar nedeniyle 49 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı. Kentin yüksek kesimlerinde ise kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreye ulaştığı belirtildi.
25.12.2023 Gündem
Yüksekova'da araçlar kara gömüldü! 177 yerleşim yerinin yolu kapalı
Yüksekova'da araçlar kara gömüldü! 177 yerleşim yerinin yolu kapalı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, park halindeki araçlar, kalınlığı 1 metreyi aşan karın altında kaldı. İlçede 177 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
7.02.2023 Gündem
Erzincan-Sivas kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Erzincan-Sivas kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı Erzincan-Sivas kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Heyelan sebebiyle ulaşıma kapanan Erzincan-Sivas karayolundaki temizlik çalışması devam ediyor. Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yaklaşık 3,5 saat sonra yol tek şeritten ulaşıma açıldı
19.08.2022 Gündem
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 'cin çıkarma' seansının ardından Özge Nur Tekin'in (30) yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, aralarında sözde 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın da bulunduğu 6 sanıktan anne Hatun Efe, savunma yaptı. Efe, kızının psikolojik sorunları olduğunu savunarak, "Kızımın kayınvalidesi Zöhre Tekin, Kayseri'de hocalık yaptığı söylenen Erdal Kaya’ya ulaştı. Erdal Kaya, oklava ile kızıma vurmasını istemiş. Bunun üzerine damadım Selçuk Tekin de kızıma oklava ile vurdu" dedi.
8.06.2022 Yaşam
Anadolu Otoyolu'nda kaza! Bölgede ulaşım sağlanamıyor, İstanbul ve Ankara yönü trafiğe kapatıldı
Anadolu Otoyolu'nda kaza! Bölgede ulaşım sağlanamıyor, İstanbul ve Ankara yönü trafiğe kapatıldı Anadolu Otoyolu'nda LPG yüklü bir tankerin yan yatması sonucu meydana gelen kaza sonucunda Ankara ve İstanbul istikameti trafiğe kapandı.
8.06.2022 Yaşam
Köylerine sadece helikopterle gidilebiliyor! 'Bu insanlar ölüme mahkum gibi bir şey'
Köylerine sadece helikopterle gidilebiliyor! 'Bu insanlar ölüme mahkum gibi bir şey' Kastamonu’da 11 Ağustos 2021 yılında yaşanan sel felaketinin ardından üçüncü kez selin vurduğu Çatalzeytin ilçesinde vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. Dün gece yaşanan sel felaketi sebebiyle çay üzerindeki 9 köprü yıkıldı, 26 köye ulaşım kesildi, yollar da çöktü. Köy halkı, "Ulaşım şu anda hiçbir yerden yok. Tek ulaşım hava şartları elverirse helikopter ile hava şartları uygun olmazsa bu insanlar ölüme mahkum gibi bir şey." diyerek isyan etti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Gündem
Kastamonu ve Sinop’u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı! 10'dan fazla köye ulaşım yok
Kastamonu ve Sinop’u birbirine bağlayan 4 köprü yıkıldı! 10'dan fazla köye ulaşım yok Kastamonu ile Sinop'u birbirine bağlayan Akçay üzerindeki 4 köprü, kar suları sebebiyle yıkıldı.
2.04.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Kar yağışı hayatı felç etti! Bolu Dağı D100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı
Kar yağışı hayatı felç etti! Bolu Dağı D100 İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı Bolu’da, yoğun kar yağışı sebebiyle Bolu Dağı D100 karayolu geçişi İstanbul yönü araç trafiğine kapatıldı.
11.03.2022 Gündem
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Bitlis merkezinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı; 332 köy yolu kapalı
Bitlis merkezinde kar kalınlığı 1 metreyi aştı; 332 köy yolu kapalı Bitlis'te 2 gündür süren yoğun kar yağışı nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Kent merkezinde kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, 332 köye ulaşım sağlanamıyor.
20.01.2022 Yaşam
Van'da 1018 yerleşim yerine ulaşım yok
Van'da 1018 yerleşim yerine ulaşım yok Van'da yoğun kar yağışı ve tip etkili olurken, 1018 yerleşim yerine ise ulaşım sağlanamıyor.
20.01.2022 Gündem
Araçlar kara gömüldü, binlerce kişi mahsur kaldı! Gaziantep Valisi'nden flaş açıklama
Araçlar kara gömüldü, binlerce kişi mahsur kaldı! Gaziantep Valisi'nden flaş açıklama Gaziantep'te, dün başlayan ve gece boyu devam eden kar yağışı nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Çok sayıda aracın kaydığı yollarda mahsur kalan binlerce kişi oldu. Kar kalınlığı 45-50 santimetreye ulaştı. Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda ulaşım sağlanamıyor. Gaziantep Valisi bölgede 2 bin 900 kişinin kurtarıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD'dan da bölge için önemli açıklama yapıldı.
19.01.2022 Gündem
Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza nedeniyle Ankara istikameti  ulaşıma kapandı
Anadolu Otoyolu'nda zincirleme kaza nedeniyle Ankara istikameti ulaşıma kapandı Anadolu Otoyolu'nun Sapanca geçişinde yaklaşık 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası nedeniyle Ankara yönünde ulaşım sağlanamıyor.
24.10.2021 Yaşam
Artvin-Erzurum kara yolunda heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor
Artvin-Erzurum kara yolunda heyelan nedeniyle ulaşım sağlanamıyor Artvin-Erzurum kara yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.
7.10.2021 Gündem
Orman yangınlarında 6. günde son durum... Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta...
Orman yangınlarında 6. günde son durum... Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta... Orman yangınlarının devam ettiği bölgelerden gelen son dakika haberine göre, 7 ilde orman yangınları devam ediyor. Muğla Bodrum'a bağlı Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Öğle saatlerinde de Isparta'nın Sütçüler ile Denizli'nin Buldan ilçelerinde orman yangını çıktı. Antalya'ya bağlı Manavgat dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Öte yandan Gündoğmuş Kaymakamı, yerleşim yerlerini tehdit eden yangının kontrol altına alındığını açıkladı. İşte Bodrum, Manavgat, Gündoğmuş, Marmaris, Milas, Denizli, Aydın ve Isparta'da devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika! Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor... Bodrum, Manavgat, Marmaris, Milas, Denizli ve Isparta'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika! Gündoğmuş ilçesi tahliye ediliyor... Bodrum, Manavgat, Marmaris, Milas, Denizli ve Isparta'da son durum... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Yurt genelinde 6 ilde orman yangınları sürüyor. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Isparta'nın Sütçüler ile Denizli'nin Buldan ilçelerinde orman yangını çıktı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, "Gündoğmuş'un yanmaması lazım. Gündoğmuş yanarsa Batı Toroslar yanar, yangının önünü alamayız" demişti, az önce 2 bin 100 nüfuslu ilçe için tahliye kararı alındı. İlçedeki camilerden tahliye anonsları yapılmaya başlandı.
2.08.2021 Gündem
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık...
Türkiye'yi yasa boğan orman yangınlarında son durum! Alevler mahalleyi sardı... Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Artık ne yapacağımızı şaşırdık... Türkiye'nin ciğerleri yanıyor. Kahreden haberler Muğla'dan peş peşe geldi. Bodrum ilçesinde Gökpınar, Aşağı Mazı ve Yukarı Mazı mahallerinde yanan çam ağaçlarının yola devrilmesi ve kaya parçalarını sürüklemesi nedeniyle zaman zaman ulaşım sağlanamıyor. Manavgat ve Gündoğmuş dışındaki yerlerde yangın kontrol altına alındı. Milas ilçesindeki yangın rüzgarın etkisiyle Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras "Artık ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim şu anda yapabileceğimiz tek şey meskun mahalleri korumak." dedi ve Çökertme Mahallesi'ndeki yangına dikkat çekti. İşte Bodrum, Manavgat, Marmaris ve Milas'ta devam eden yangınlarda son durum...
2.08.2021 Gündem
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü?
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü? Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını 5 gündür devam ediyor. Marmaris’teki yangın Hisarönü ve Orhaniye mahallesinde devam ederken, Muğla’da da 3 ayrı noktada söndürme çalışmaları sürerken can kaybı 8’e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarda son durumu açıklarken, İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişinin nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtığını aktardı.
2.08.2021 Gündem
YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü?
YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü? YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla YKS 2021 için tercih tarihleri de belli oldu. ÖSYM Başkanı Aygün, YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihlerinde yapılacağını aktarırken öğrenciler YÖK Atlas tercih robotu üzerinden son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre hangi okula gideceklerini öğrenmeye çalışıyor. Programı kullanan adaylar sayfaya erişim sağlayamayınca YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü? sorularına yanıt aramaya başladı.
28.07.2021 Eğitim
Artvin sel felaketinde son durum! Arhavi sel felaketi 2021 bilançosu belli oldu mu?
Artvin sel felaketinde son durum! Arhavi sel felaketi 2021 bilançosu belli oldu mu? Artvin'deki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Yapılan açıklamada, Arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. İşte Artvin Arhavi'deki sel felaketi hakkındaki son gelişmeler...
22.07.2021 Gündem
Rize ve Artvin’i sel vurdu! Bölgeye giden Bakan Soylu'dan kritik açıklama
Rize ve Artvin’i sel vurdu! Bölgeye giden Bakan Soylu'dan kritik açıklama Son dakika haberi... Rize genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ardeşen'e bağlı Tunca beldesindeki derelerin su seviyesi yağış nedeniyle yükseldi, Fındıklı'dan geçen Arılı Deresi ise taştı. Bu nedenle tarım arazileri ve yollarda hasar oluştu. Kocaeli ve Düzce'de sağanak yağışlar hayatı felç ederken, birçok il için uyarılar peş peşe geldi. Rize’de incelemelerde bulunan Bakan Soylu, "Geçen haftaki selden kaynaklı riskli evlerin neredeyse tamamı tahliye edildi. Herhangi bir risk söz konusu değil" dedi.
22.07.2021 Gündem
Rize'den acı haber, kayıplar var! Erdoğan talimatı verdi
Rize'den acı haber, kayıplar var! Erdoğan talimatı verdi Rize Muradiye'de heyelan sonucu çöken evin enkazı altında kaldığı belirtilen 3 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı, Güneysu'da ise 1 kişi kayıp. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bölgeye gidiyor. Öte yandan Meteoroloji Doğu Karadeniz için sağanak ve kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
14.07.2021 Gündem
Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışıyla 42 köy yolu ulaşıma kapandı
Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışıyla 42 köy yolu ulaşıma kapandı Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışı nedeniyle 42 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.
2.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ulaşım Sağlanamıyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulaşım sağlanamıyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.