Gazete Vatan Logo

Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?

Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?

Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?

Sahibinden.com'a 3 Ocak Çarşamba günü erişim sorunu yaşanıyor. Siteye tarayıcı üzerinden erişmeye çalışan kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobill uygulama üzerinden giriş yapmaya çalışan kullanıcılar ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı ile karşılaşıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, neden açılmıyor? İşte, Sahibinden.com yönetiminin yapmış olduğu açıklama detayları

SAHİBİNDEN.COM ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

Sahibinden.com'a gece saatlerinden bu yana yaşanan erişim problemi hakkında henüz bir açıklama gelmedi. Sahibinden.com uygulamasına erişimde problem yaşanırken, bilgisayar ve cep telefonu tarayıcılarından da ulaşım sağlanamıyor. 

SAHİBİNDEN'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sahibinden.com, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyururuz."