Türkiye Maarif Vakfı

Türkiye Maarif Vakfı

Son dakika Türkiye Maarif Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Maarif Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Maarif Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Maarif Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye maarif vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 türkiye maarif vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye maarif vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak
Emine Erdoğan: Somut adımlar atmazsak, barışı tesis edebileceğimiz yaşam alanı kalmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim krizine karşı somut adımlar atılması gerektiğini belirterek, "Bugün küresel düzeyde etkili ve somut adımlar atmazsak, üzerinde barış ve adaleti tesis edebileceğimiz bir yaşam alanı ne yazık ki kalmayacak" dedi.
17.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Maarif Vakfı tarafından düzenlenen 2. İstanbul Eğitim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi
4.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya'nın yeni Devlet Başkanı Lula da Silva ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ayrıca Erdoğan, Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
31.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihi nitelikte adımlar atıyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 20 yıldır eğitimin yaygınlaştırılması ve fırsat eşitliği için tarihi nitelikte adımlar atıyoruz." dedi.
20.09.2022 Siyaset
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi
Emine Erdoğan, Saraybosna'da özel gereksinimli çocuklarla bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, TİKA tarafından yapılan Vladimir Nazor Özel Çocuklar Okulu'nda duyusal algı odasının açılışını gerçekleştirdi.
6.09.2022 Siyaset
Maarif Vakfı nedir? Türkiye Maarif Vakfı kimin, nereye bağlı?
Maarif Vakfı nedir? Türkiye Maarif Vakfı kimin, nereye bağlı? Türkiye Maarif Vakfı'na vakfın amaçlarını gerçekleştirmek için yapacağı hizmetlere ilişkin giderleri karşılanmasına yönelik olarak Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden 1,87 milyar TL'ye kadar kaynak aktarılabilecek. Peki, Maarif Vakfı nedir, Türkiye Maarif Vakfı kimin, Maarif Vakfı nereye bağlı?
26.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PARLATINO’nun yeni Başkanı Arjantinli Senatör Silvia del Rosairo Giacoppo, İcra Sekreteri Elias Castillo ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
28.04.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor
Binali Yıldırım: Kırgızistan'daki Ahıska Türklerinin politikada yer almaları önem arz ediyor AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kırgızistan’daki Ahıskalı Türklerin milli politikada yer almaları ve mecliste Ahıskalı Türk toplumunu temsil etmelerinin önem arz ettiğini bildirdi.
22.03.2022 Siyaset
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Mesleki eğitim okulları ile ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Mesleki eğitimde geçmişteki uygulamalardan kaynaklanan problemler, büyük oranda çözüldü. Mesleki eğitim okullarımız artık ihracat yapıyor, patent üretiyor. Mesleki eğitimi akademik olarak başarılı öğrenciler de tercih ediyor" dedi.
16.03.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Anlaşma imzalandı Resmi ziyareti kapsamında Kongo Demokratik Cumhuriyetinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongo Cumhurbaşkanı Felix Tshisekedi ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Türkiyenin Afrika ülkeleriyle ilişkilerini geliştirmeye devam edeceğini ifade ederek, Afrika ülkeleri ile ilişkilerimizi bu çerçevede samimiyet, kardeşlik ve dayanışma temelinde geliştirmeye devam edeceğiz dedi.
20.02.2022 Siyaset
Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanını kabul etti
Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanını kabul etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Ukrayna-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Eş Başkanı Rüstem Umerov ve beraberindeki parlamenter heyetini kabul etti.
12.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eğitim Zirvesi'ne videolu mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eğitim Zirvesi'ne videolu mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın en sıkıntılı, en zorlu coğrafyalarında Türkiye Maarif Vakfı mensupları büyük bir özveriyle samimiyetle çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye Maarif Vakfı, sadece FETÖ'cü alçakların sebep olduğu tahribatın giderilmesinde değil aynı zamanda bulunduğu ülkelerde eğitimde fırsat eşitliğinin temininde de önemli rol oynuyor" dedi.
25.11.2021 Siyaset
Emeklilere güzel haber flaş maaş kararı! SGK borç çıkaramayacak ve...
Emeklilere güzel haber flaş maaş kararı! SGK borç çıkaramayacak ve... Emeklileri çok yakından ilgilendiren düzenleme. Meclis'e sunuldu. O maaşlar kesilmeyecek. Geriye dönük ödeme yapılmayacak, SGK borç çıkaramayacak. İşte düzenlemenin ayrıntıları...
16.11.2021 Emekli
Emine Erdoğan Togo'da! “Geleceğe hazırlıklı olmak güçlü bir eğitimle mümkün”
Emine Erdoğan Togo'da! “Geleceğe hazırlıklı olmak güçlü bir eğitimle mümkün” Türkiye Maarif Vakfının Togo'daki Caisse kampüsünün açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katıldığı törenle gerçekleştirildi. Maveda Gloria adlı 12 yaşındaki Togolu kız öğrencinin Türkiye Maarif Vakfının (TMV) Togo'daki Caisse Kampüsü'nün açılışını gerçekleştiren Emine Erdoğan'a yazdığı mektup duygulandırdı.
19.10.2021 Gündem
Togolu kız öğrenciden Emine Erdoğan'a duygusal mektup
Togolu kız öğrenciden Emine Erdoğan'a duygusal mektup Maveda Gloria adlı 12 yaşındaki Togolu kız öğrencinin Türkiye Maarif Vakfının (TMV) Togo'daki Caisse Kampüsü'nün açılışını gerçekleştiren Emine Erdoğan'a yazdığı mektup duygulandırdı.
19.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togo'ya teşekkür: FETÖ ile mücadelemize verdiği destek takdire şayandır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Togo'ya teşekkür: FETÖ ile mücadelemize verdiği destek takdire şayandır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togo ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Faure Gnassingbe ile yaptığı ikili ve heyetlerarası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, Togo’nun FETÖ ile mücadelede verdiği desteğin takdire şayan olduğunu ifade etti.
19.10.2021 Siyaset
Taliban heyeti Türkiye'de! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan ilk açıklama
Taliban heyeti Türkiye'de! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan ilk açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Taliban heyetiyle Türkiye'nin Afganistan'a verdiği desteği ele aldıklarını ifade ederek, "Kendileri de bizden özellikle insani yardımlar, oradaki yatırımların devam etmesi konusunda, ekonomi konusunda yani kalkınma yardımları konusunda diğer kurumlarımızın bugüne kadar gerçekleştirdiği yardımlarımızın devam etmesi konusunda ricalarını ilettiler." diye konuştu.
14.10.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması! 'Sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum'
Bakan Soylu'dan operasyon açıklaması! 'Sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, "İlkbahar yaz operasyonlarını tamamladık, sonbahar kış operasyonlarına başlıyoruz. İlkbahar yaz operasyonlarında 127 teröristi etkisiz hale getirdik, bunların 39'u üst düzey teröristtir. Kalan silahlı eleman sayısı 181, bu yılki katılım sayısı 40'tır. Önümüzde bir sonbahar kış operasyonu var. Eğer bu hızla gidersek, belki bir tane daha sonbahar yaz operasyonu yaparız, sonrasına gerek kalır mı bilemiyorum." dedi.
6.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Tüm okulları devredildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Tüm okulları devredildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "FETÖ'nün Etiyopya'daki tüm okullarının geçtiğimiz hafta Türkiye Maarif Vakfı'na devredildiği bilgisini de sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyuyorum. Sayın Başbakan'a bu terör örgütüyle mücadelemize verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.
18.08.2021 Gündem
Türkiye'nin Afganistan’daki hedefi! Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 648 personeli...
Türkiye'nin Afganistan’daki hedefi! Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 648 personeli... Son dakika haberi... Ankara, Kabil’deki büyükelçiliğini açık tutma kararlılığında. Ayrıca Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Kabil’de muharip olmayan 648 personeli bulunuyor. Taliban yönetimiyle de teması bulunan Türkiye, Afganistan’ın izole bir devlete dönüşmesine engel olacak bir diplomasi anlayışını yaşama geçirmeyi hedefliyor.
17.08.2021 Gündem
YÖK duyurdu! Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021 başlıyor!
YÖK duyurdu! Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021 başlıyor! Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Kovid-19 salgını sürecinde kısıtlanan öğrenci hareketliliğinin olumsuz etkilerini azaltmak ve bu süreçte Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtmak amacıyla düzenlenen "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021" yarın başlayacak.
26.07.2021 Eğitim
FETÖ'ye bir ülkede daha darbe! Teslim alındı
FETÖ'ye bir ülkede daha darbe! Teslim alındı Son dakika haberi... Türkiye Maarif Vakfı, Etiyopya'nın Oromiya eyaletinde FETÖ’ye ait okulları teslim aldı. MV Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Cihad Demirli, bu adımdan ötürü büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
15.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: DEAŞ'a karşı varlık gösteren ilk ülke biz olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda konuştu. Erdoğan, "2008'de İstanbul'da, 2014'te olmak üzere iki kez Türkiye - Afrika Ortaklık Zirvesi düzenledik. 28 Afrika ülkesini ziyaret ettim. Somali'yi bundan 10 yıl önce eşimle birlikte ziyaret eden ilk dünya lideri olduk." dedi.
18.06.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Maarif Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye maarif vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.