Tunç Soyer

Tunç Soyer

Son dakika Tunç Soyer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tunç Soyer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tunç Soyer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tunç Soyer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tunç soyer gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 tunç soyer haberi bulunmuştur. Tüm tunç soyer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
İzmir'de metro ve tramvay seferleri yeniden başlıyor
İzmir'de metro ve tramvay seferleri yeniden başlıyor İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 625 metro ve tramvay çalışanını ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaşanılan olumsuzluk nedeniyle 2 gündür durdurulan metro ve tramvay seferlerinin yarın sabah yeniden faaliyetine başlayacağını duyurdu.
1.08.2023 Gündem
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşım araçlarında uygulanan fiyat tarifesinin güncellenmesi gündemiyle toplandı. İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN’da geçerli toplu ulaşım ücret tarifesine zam yapıldı.
31.07.2023 Gündem
İzmir'de toplu ulaşım fiyatlarına zam geldi
İzmir'de toplu ulaşım fiyatlarına zam geldi İzmir'de Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla belediyeye ait toplu taşıma araçlarında 8,78 TL olan tam ilk biniş 13 TL'ye yükseldi.
31.07.2023 Gündem
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Temmuz ayı olağanüstü genel kurulunda, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapılması kararlaştırıldı. Zam önerisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
10.07.2023 Ekonomi
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Anadolu Efes Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off final serisinin üçüncü maçında Anadolu Efes, deplasmanda Pınar Karşıyaka'yı 83-74 mağlup ederek 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.
17.06.2023 TBL
Nurhan Damcıoğlu'na veda! 'Türkiye'nin neşesiydi'
Nurhan Damcıoğlu'na veda! 'Türkiye'nin neşesiydi' İzmir'de geçen pazartesi kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden ünlü kantocu, ses sanatçısı ve tiyatro, sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu için anma töreni düzenlendi.
7.06.2023 Magazin
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı
İzmir'de lüks sitede yangın! İbrahim Tatlıses detayı İzmir’in Narlıdere ilçesinde bulunan 8 katlı, 40 daireli sitede saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. 7 saatlik çalışmaların sonrasında kontrol altına alınan yangının bıraktığı hasar gün ağarınca havadan görüntülendi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum duyurdu! 'Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek'
Bakan Kurum duyurdu! 'Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı CNN TÜRK Özel Yayını'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Bayramda deprem bölgesindeki ilk evler teslim edilecek. Kentsel dönüşüme ilişkin kararlılığımız daha da arttı" dedi.
11.04.2023 Gündem
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir?
Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir? Ankara'da buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer toplantı yaptı. Öte yandan Tanju Özcan’ın ismi cumhurbaşkanı adayları arasında geçiyor. Peki, Tanju Özcan CHP’den ihraç mı edildi, ayrıldı mı? Tanju Özkan kimdir, hangi partiden belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı mı? Bolu Belediye Başkanı kimdir?
4.03.2023 Gündem
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz bu noter masasında olmayacağız" diyerek, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı göreve davet etmişti. Bu gelişmeden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
4.03.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na destek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Zeydan Karalar, Tunç Soyer ve Vahap Seçer'in Ankara'da bir araya geldi. İmamoğlu ve Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Kılıçdaroğlu'na destek mesajı verdiler.
3.03.2023 Gündem
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman?
Gülşen yılbaşı konseri sosyal medyada gündem oldu! Gülşen konseri nerede, ne zaman? Gülşen sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı Gülşen'in İmam Hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle yargılandığı davanın ikinci duruşması 1 Mart’a ertelenirken, yılbaşında İzmir’de çıkacağı konser sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Gülşen İzmir konseri ne zaman? Gülşen yılbaşı konseri nerede? İşte detaylar…
23.12.2022 Magazin
İzmir depreminde ölen var mı? Depremdeki yaralıların sağlık durumu nasıl? İzmir depremi ölen sayısı
İzmir depreminde ölen var mı? Depremdeki yaralıların sağlık durumu nasıl? İzmir depremi ölen sayısı İzmir'de merkez üssü Buca ilçesi olan 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada, "İzmir'de yaşanan, büyük bir paniğe yol açan 4,9 şiddetindeki depremde, güncel bilgilerimize göre can kaybı olmadı. Panik sebebiyle toplam 64 kişi etkilendi. 1'i ağır 7 kişinin tedavisi sürüyor" açıklamasında bulundu. Peki, yaralıların sağlık durumu nasıl, İzmir depreminde ölen var mı?
4.11.2022 Gündem
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den de açıklamalar geldi. Deprem nedeniyle 3 kişi yaralandı, bir cami minaresi yıkıldı. Bakan Soylu 20 binada hasar oluştuğunu söyledi. Öte yandan depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Gündem
Kazada ölen güvenlik görevlisi ile ilgili kahreden detay
Kazada ölen güvenlik görevlisi ile ilgili kahreden detay İzmir'de tramvay Köprü durağında güvenlik görevlisi olan Hülya Onaylı (38), tuvalet ihtiyacı için yolun karşısındaki bir iş yerine geçmeye çalışırken, otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Onaylı'nın ikizi ve 2 ablası, daha önce çalışanlar tarafından görev yerlerine yakın tuvalet olmadığı konusunda dilekçe verilmesine rağmen çözüm sunulmadığını belirtip, olayın takipçisi olacaklarını söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmayacağı bildirildi.
23.09.2022 Yaşam
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz'
'Karbon sıfır hedefi için ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz' Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri’yi ziyaret eden Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “İklim değişikliğinin ekonomiler ve çevre üzerindeki negatif etkilerinin farkındayız. Sıcak hava dalgaları, yangınlar, kuraklıklara şahit oluyoruz. Avrupa Birliği ve Türkiye, Paris İklim Anlaşmasını imzaladılar. Bu yüzyılın ortası itibariyle karbon sıfır olmayı hedefliyorlar. Bu hedeflere ulaşmak için metro, tramvay gibi toplum ulaşım araçlarını daha fazla kullanmalı, ulaşım metotlarımızı çeşitlendirmeliyiz” dedi. Kentsel ulaşımın enerji tüketimine ve emisyona katkıda bulunan en önemli faktörlerden olduğunu belirten Büyükelçi Meyer-Landrut, “Avrupa’da karbon emisyonlarının yaklaşık yüzde 25’inin kentsel ulaşım kaynaklı olduğunu görüyoruz. Bu nedenle Avrupa Hareketlilik Haftası’nda ulaşım alışkanlıklarımızı değiştirmenin önemini, daha fazla yürümeyi, daha fazla toplu taşıma ve bisiklet kullanmayı vurguluyoruz” diye konuştu.
20.09.2022 Reklam
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Yunanistan’ın gündüzü gece olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Yunanistan’ın gündüzü gece olacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in açıklamalarına ilişkin, "Miçotakis de gece gelme gündüz gel diyormuş. Bilmiyor mu acaba Türkiye Ege’de tepkisini gösterdiğinde zaten Yunan’ın gündüzü gece olacak. Türkiye uluslararası anlaşmalara dayanarak gereğini yaparsa Yunan'ın güvendiği adalara kar yağacak" dedi.
15.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tunç Soyer'e sert tepki: Haddini bilmez, ahlaksız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yeni Yurtlar Kampüsü'nde, 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Ermenistan-Azerbaycan çatışmasına dair açıklamada bulunarak, "Bu tutum kabul edilemez, Ermenistan için sonuçları olacaktır. Tüm dünya Azerbaycan'ın yanında olduğumuzu bilmeli.' ifadelerini kullandı. Yurt ücretleriyle ilgili öğrencilere müjde veren Erdoğan, " Yurt ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmemiştir." dedi. Tunç Soyer'e de tepki gösteren Erdoğan, "Be ahlaksız. İzmir'i selden, pis kokulardan, lağımlardan kurtaramıyorsun. Acaba diktiğin ne var sen onu söyle sen. Osmanlıya laf edecek hadsizliği nasıl yapıyorsun." diye konuştu.
14.09.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun'
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: 'Aynı şeyi tekrarlatmayın, akıllı olun' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan'ın son dönemde artan provokasyonlarına yönelik, "Tarihten ders alın diyoruz. Yeni maceralara girmeyin. Bazıları sizin kulağınıza bir şeyler söyleyebilirler. Bunların geçerli olmadığını tarihte gördünüz. Aynı şeyi tekrarlatmayın. Bu konuda akıllı olun" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Ömer Çelik'ten, Tunç Soyer'in tartışılan sözlerine tepki: Yunanistan'a söylenmeyen sözler tarihimize söylendi
Ömer Çelik'ten, Tunç Soyer'in tartışılan sözlerine tepki: Yunanistan'a söylenmeyen sözler tarihimize söylendi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısıyla ilgili açıklama yaptı. Ömer Çelik yaptığı açıklamada, Tunç Soyer'in açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kraliçe Elizabeth'in cenaze törenine katılıp katılmayacağıyla ilgili bilgi verdi.
12.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tunç Soyer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tunç soyer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.