Tulum

Tulum

Son dakika tulum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tulum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tulum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tulum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tulum gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 tulum haberi bulunmuştur. Tüm tulum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor
Songül Karlı: Diğer sanatçılar benden daha açık giyiniyor Songül Karlı, önceki gün hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son yıllarda işlerinin azaldığını söyleyen şarkıcı, "Bu hep bilinir evet sanatçılar birbirinin işini keser" dedi. Karlı, sık sık ‘estetik yaptırdı' iddialarıyla ilgili de konuştu.
19.12.2023 Magazin
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi
Songül Karlı filtreyi abarttı! Takipçilerinden tepki gecikmedi Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve gönderileriyle magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı uzun zaman sonra ekranlara döndü. Yaptırdığı estetiklerle ve filtreli pozlarıyla dikkat çeken Karlı'nın pozuna yorum yağdı.
13.11.2023 Magazin
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı
İş insanını öldürüp cesedini asitle yok ettiler! Çiftlik evindeki dehşetin detayları ortaya çıktı Lise arkadaşını görmeye giden iş insanı bir daha geri dönemedi. Kocaeli'de 4 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör'ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.
11.11.2023 Gündem
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı...
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı... Ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini farkeden polis ekipler, drone ile yaptığı kontrolde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.
19.10.2023 Gündem
Dünyada sadece Erzincan'da! Kahvaltı sofralarına 3 bin rakımdan gelen lezzet...
Dünyada sadece Erzincan'da! Kahvaltı sofralarına 3 bin rakımdan gelen lezzet... Erzincan Tulum Peyniri asırlardan bu yana kahvaltı sofralarını süsleyen, kuşaklar boyunca vazgeçilemeyen bir lezzet. Yüksek rakımlı yaylalarda beslenen akkaraman koyunu ile kıl keçisinin sütünden üretilen coğrafi işaretli Erzincan tulum peyniri, 3-4 aylık olgunlaşma sürecinin ardından satışa sunulmaya başlandı.
27.09.2023 Yaşam
Gülşen sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu! Deniz Seki dayanamadı
Gülşen sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu! Deniz Seki dayanamadı Sahne kıyafetiyle sık sık gündeme gelen Gülşen yine çok konuşulacak bir sahne tarzına imza attı. Arkasında kanat detayı bulunan pembe bir tulum giyen Gülşen’in pozları beğeni yağmuruna tutulurken, ünlü şarkıcı Deniz Seki’den de yorum gecikmedi.
13.09.2023 Magazin
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı
'Göğüs estetiği yaptırdım, pişmanım' demişti... Songül Karlı son paylaşımıyla olay yarattı Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor.Estetikli haliyle gündemden düşmeyen Songül Karlı, yayınladığı son pozuyla takipçilerini şaşırttı. Ünlü türkücüyü görenler tanımakta güçlük çekti.
6.08.2023 Magazin
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı!
Estetik harikası Songül Karlı kot tulumuyla sosyal medyayı salladı! Songül Karlı yaptırdığı estetiklerle ve cesur pozlarıyla sosyal medyada adından söz ettiriyor. Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemden düşmeyen ünlü türkücü Songül Karlı, fit fiziğiyle göz doldurdu. Kot tulumuyla poz veren güzel türkücünün son paylaşımına yorum yağdı, Songül Karlı yine Hadise'ye benzetildi.
24.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız aşklarını ilan etti!
Zeynep Bastık ile Ali Can Ayyıldız aşklarını ilan etti! Yeni yaşını ses getiren bir partiyle kutlayan Zeynep Bastık sosyal medya sayfasından geceye dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Zeynep Bastık partide giydiği transparan tulumuyla takipçilerinin dikkatini çekmişti. Bastık, doğum günü partisinde Ali Can Ayyıldız ile verdiği samimi poz aşk iddialarını da beraberinde getirdi.
13.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık'ın transparan tercihi!
Zeynep Bastık'ın transparan tercihi! Yeni yaşını ses getiren bir partiyle kutlayan Zeynep Bastık sosyal medya sayfasından geceye dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Zeynep Bastık son olarak partide giydiği transparan tulumuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
11.07.2023 Magazin
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türklerin davullu zurnalı kız almasından etkilenen İngiliz Prenderville çifti, damadın ailesinin birkaç yıl önce yerleştiği Turunç’ta yapmak istedikleri düğünü Türk geleneklerine uygun yaptı. Düğün organizatörü Döne Yörük, "Hep kendi geleneklerine uygun düğün istiyorlardı, bu ilk defa oldu" dedi.
26.06.2023 Yaşam
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti!
Zeynep Bastık kırmızı tulumuyla gözleri üzerine çekti! Sahne performanslarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık dün akşam Volkswagen Arena'da konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren Zeynep Bastık cesur sahne kostümüyle dikkat çekti.
13.05.2023 Magazin
AIDS'liyim deyince ortalık karıştı! Otobanın ortasına yattıp bekledi
AIDS'liyim deyince ortalık karıştı! Otobanın ortasına yattıp bekledi D-100 Karayolu Bakırköy mevkiinde 45 yaşındaki Ö.Ö., yol ortasında yatarak trafiği kesti. AIDS'li olduğunu söyleyen Ö.Ö.'ye polis ve sağlık çalışanları özel kıyafetler giyerek müdahale etti.
1.05.2023 Yaşam
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Türkiye, 2 kültürel değer için UNESCO'ya başvurdu
Türkiye, 2 kültürel değer için UNESCO'ya başvurdu Kültür ve Turizm Bakanlığı, 'geleneksel tulum yapımcılığı ve icrası' ile 'Geleneksel El Sanatlarını Koruma Programı: Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali'nin, somut olmayan kültürel miras listelerine dahil edilmesi için UNESCO'ya başvurdu.
4.04.2023 Kültür Sanat
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Kadınlar, depremzedeler üşümesin diye gece gündüz çalışıyor!
Kadınlar, depremzedeler üşümesin diye gece gündüz çalışıyor! Depremzedeler üşümesin diye gece gündüz çalışıp yağmurluk ve tulum üretiyorlar. Bursa'da bir araya gelen kadın kooperatifi üyeleri depremzedeler için uyku tulumu ve yağmurluk üretiyor.
21.02.2023 Gündem
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım
Mahsun Kırmızıgül: Bu felaketi ölene kadar unutamayacağım Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitmişti. Depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'da 12 gece geçirdiğini söyleyen Kırmızıgül, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.
20.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ü duygulandıran not!
Mahsun Kırmızıgül'ü duygulandıran not! Yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, 6 Şubat Pazartesi günü 10 ilimizde yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından afet bölgesine gitti. Ahbap Derneği ile koordineli olarak depremzedelere yardımda bulunan sanatçı, Adıyaman'da yaşadığı duygusal anı paylaştı.
13.02.2023 Magazin
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı
'Sahte emeklilik' skandalı! 20 milyon liralık vurgun ortaya çıktı Sahte doktor olayı hala konuşulurken, emniyet birimleri yeni bir sahtecilik olayını daha deşifre etti. Tunceli’de yeni yıl öncesi gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda sahte emeklilik skandalı ortaya çıktı. Emekli olduğu tespit edilenlerin 300 civarında vatandaş belirlenirken, tutuklanan şahsın ifadeleri şoke etti.
24.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tulum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tulum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.