Trafiğe Kapatıldı

Trafiğe Kapatıldı

Son dakika Trafiğe kapatıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trafiğe kapatıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trafiğe kapatıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafiğe Kapatıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafiğe kapatıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.395 trafiğe kapatıldı haberi bulunmuştur. Tüm trafiğe kapatıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü alev alev yandı Sultanbeyli'de sabah saatlerinde seyir halindeki İETT otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.
21.04.2024 Gündem
Mersin-Yenice tren seferlerine 2 sene inşaat molası! Trafiğe kapatıldı
Mersin-Yenice tren seferlerine 2 sene inşaat molası! Trafiğe kapatıldı Mersin-Adana-Gaziantep hızlı tren hattı çalışmaları sebebiyle Mersin-Yenice tren seferleri 2 sene boyunca durdurulacak.
4.04.2024 Adana
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik durdu
Beşiktaş'ta ana isale hattı patladı, trafik durdu Beşiktaş Ortaköy'de gece saatlerinde ana isale hattı patladı. Bu gelişme üzerine Muallim Naci Caddesi, Beşiktaş istikametine geçici olarak trafiğe kapatıldı.
31.01.2024 Gündem
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı Liberya bayraklı Peria isimli yakıt tankeri İstanbul Boğazı geçişi sırasında arızalandı. Boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı. Yakıt tankeri, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü römorkörleri eşliğinde güvenli alana çekiliyor.
21.01.2024 Gündem
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Erzurum'da etkili olan fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, bazı araçlarda hasar oluştu, dışarı çıkanlar yürümekte güçlük çekti.
24.12.2023 Gündem
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Derenin taşması sonucu Kırıkkale-Samsun kara yolu, kısa bir süre trafiğe kapatıldı.
26.11.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.
21.11.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti, olası heyelan tehlikesine karşı trafiğe kapatıldı.
16.11.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır?
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır? İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı genel provası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi de kapalı yollardan biri. Peki, Vatan Caddesi açık mı, Vatan Caddesi kaçta açılacak? Vatan Caddesi trafiğe açıldı mı? Kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar…
24.10.2023 Gündem
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı
Bahçelievler’de feci kaza! İETT otobüsü aydınlatma direğine çarptı Bahçelievler’de direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT şoförü, demir bariyerlere aşıp aydınlatma direğine çarptı.
22.10.2023 Yaşam
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı
İstanbul'da makas kazası: 1 ölü, 3 ağır yaralı Merter D-100 Karayolu'nda makas atarak ilerleyen cip bariyerlere çarparak alev aldı. Kazada cipin sürücü hayatını kaybederken yanında bulunan 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası D-100 Karayolu Edirne istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
14.10.2023 Yaşam
Pendik'te kimyasal alarmı
Pendik'te kimyasal alarmı Pendik'te caddedeki orta refüje bırakılan içi kimyasal madde dolu bidon panik yarattı. Bidon içindeki kimyasal madde, kaldırıma ve caddeye aktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
14.09.2023 Yaşam
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
Sosyal medyayı bölen çift! Uzak mesafeli ilişkisinde aldatılmamak için sözleşme imzalattı: Konum paylaşımı ve hediye göndermek zorunlu
Sosyal medyayı bölen çift! Uzak mesafeli ilişkisinde aldatılmamak için sözleşme imzalattı: Konum paylaşımı ve hediye göndermek zorunlu ABD'li çiftin imzaladı sözleşme sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya uzak mesafeli ilişkisinde aldatılmamak için erkek arkadaşına sözleşme imzalatan ABD'li kadının garip önlemini konuşuyor...
23.08.2023 Dünya
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi MİT tarafından Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda PKK’nın sözde mahir akademilerinde suikast tarzı eylem düzenlemek için eğitilen ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına etkisiz hale getirildi.
23.08.2023 Gündem
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı
Galata Köprüsü bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı  Beyoğlu ve Fatih ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Galata Köprüsü, yaklaşık 40 gün sürecek bakım çalışmalarının ilk etabı için trafiğe kapatıldı. Köprü girişine beton bariyerler yerleştirilirken, iş makineleri de köprüdeki yerini aldı.
13.08.2023 Gündem
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
11.08.2023 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti 30 saatin ardından trafiğe açıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti 30 saatin ardından trafiğe açıldı Bolu Dağı Tüneli’nin çıkışında heyelan sebebiyle trafiğe kapatılan TEM Otoyolu İstanbul istikameti 30 saat sonra trafiğe açıldı. Heyelanın olduğu alanda tedbir amaçlı yol 2 şeritten kontrollü olarak sağlanacak.
10.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafiğe Kapatıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafiğe kapatıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.