Toyota

Toyota

Son dakika Toyota haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toyota ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toyota haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toyota

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toyota gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.618 toyota haberi bulunmuştur. Tüm toyota haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
27.02.2024 Ekonomi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu
Toyota 10 modelin sevkiyatını durdurdu Japon otomotiv devi Toyota, testlerde yapılan usülsüzlükler nedeniyle 10 modelinin sevkiyatını durdurduğunu açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Toyota Corolla Ocak fiyat listesindeki son indirim başka markada yok!
Toyota Corolla Ocak fiyat listesindeki son indirim başka markada yok! Ülkemizde otomobil deyince akıllara ilk gelen model olan Toyota Corolla Ocak fiyatlarıyla sürpriz yaptı. İşte Toyota Corolla 2024 Ocak fiyat listesi...
15.01.2024 Otomobil
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir
Honda 2,6 milyon aracını geri çağıracak! Kazalara sebep olabilir Honda, yakıt deposunda tespit edilen bir kusur nedeniyle 2,6 milyon aracını geri çağıracağını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü
Toyota 1 milyon aracını geri çağıracak! Hisseler dibi gördü Japon otomobil üreticisi Toyota'nın yaklaşık 1 milyon aracı geri çağıracağını açıklandı. Güvenlik amaçlı atılan bu adım, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bazı 2020-2022 Toyota ve Lexus modellerini içeriyor.
21.12.2023 Gündem
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı
Milyonlarca araç için geri çağırma talebi! 12 otomobil markası 18 yıl boyunca kullandı ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi NHTSA, 52 milyon hava yastığı şişiricisinin yırtılması ve metal parçalar fırlatma yapabileceği ihtimaline karşı geri çağırma programı uyguladı. Dev otomobil ve hava yastığı üreticileri buna karşı çıktı.
20.12.2023 Ekonomi
Toyota Corolla indirimin çılgınlığını 2023'ün sonunda yaptı! Bu fiyatı kimse beklemiyordu
Toyota Corolla indirimin çılgınlığını 2023'ün sonunda yaptı! Bu fiyatı kimse beklemiyordu Türkiye'de oldukça tercih edilen otomobil markalarının başında gelen Toyota, bu modelde indirim çılgınlığını 2023 Aralık ayında yaptı. Muhteşem indirim haberinin detaylarına birlikte bakalım.
5.12.2023 Otomobil
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu
Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir? Deprem uzmanı Türkiye için ne dedi? Yoshinori Moriwaki’nin İstanbul depremi yorumu Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki Türkiye'de depreme yönelik açıklama yaptı. Türkiye'deki fay hatlarının doğudan batıya doğru harekete geçtiğini belirten Moriwaki, Bingöl, Bitlis, Muş ve Van tarafında bir deprem beklenebileceğini söyledi. Peki, Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki kimdir, Türkiye için ne dedi?
30.11.2023 Gündem
SUV modelde fiyatlar sil baştan değişti! Toyota Corolla Cross kampanyası kaçırılmaz!
SUV modelde fiyatlar sil baştan değişti! Toyota Corolla Cross kampanyası kaçırılmaz! SUV model arayanların dikkatini en çok Toyota Corolla Cross çekiyor. Kasım ayında komple değişen Toyota Corolla Cross fiyatlarını sizler için araştırdık.
30.11.2023 Otomobil
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı
Toyota'dan büyük geri çağırma! Uyarı yapıldı Toyota, ABD'deki RAV4 modelinin 1.9 milyon adedini servislere geri çağırdı.
2.11.2023 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Otomotiv devleri kampanya yarışına girdi: 0 faizli 250 bin TL kredi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Otomotiv devleri kampanya yarışına girdi: 0 faizli 250 bin TL kredi Araba alacaklara müjde gibi haber! İkinci el araba fiyatları düştükçe düştü. 2. el'deki fiyat hareketliliği sıfır araçlara da sıçradı. İlk olarak Toyota fiyat indirimi ve sıfır faizli kredi kampanyasını duyurdu. EBS Danışmanlık Genel Müdürü Erol Şahin, otomobile ihtiyacı olanlar için ideal zaman olduğunu söyledi.
2.10.2023 Ekonomi
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı
Avrupa ve Çinli otomobil firmaları Türkiye'ye fabrika açabilir! Bakan Kacır açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, otomotivde yeni yatırımlar çekmek üzere sıcak görüşmeler yürütüldüğünü belirtti. Kacır, “Avrupa firmalarının yanı sıra aralarında Çin’in de bulunduğu Uzakdoğu’dan birkaç markayla görüşüyoruz. Yıl bitmeden bunlardan en az birinin yatırım kararını duyurmasını bekliyoruz. Listede Manisa da var” diye konuştu.
14.07.2023 Ekonomi
Suzuki, SkyDrive ile uçan arabalar üretecek
Suzuki, SkyDrive ile uçan arabalar üretecek Japon otomobil devi Suzuki, SkyDrive ile uçan araba üretmek için anlaştığını açıkladı.
20.06.2023 Otomobil
2 Jz Motor Nedir, Ne İşe Yarar? 2 Jz Motor Hani Araçlarda Var?
2 Jz Motor Nedir, Ne İşe Yarar? 2 Jz Motor Hani Araçlarda Var? İkinci nesil jz motorlara 2 jz motor denmektedir. Çünkü aynı zamanda bunun birinci nesil JS motorları da bulunuyor. Özellikle de 6 silindirli, hava soğutmalı, Kayış aktarma, Turbo ve üst kısımdan çift eksantrikli olarak üretilmiş bir sistemdir. Özellikle çok yüksek performans elde edebilmek amaçlı kullanılan bir motor sistemi olduğunu söylemek mümkündür.
6.06.2023 Gündem
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı
Araba piyasası ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 55.2 arttı Araba saışları ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Türkiye otomobil ve hafif ticari araç satışları sene başından beri rekorlar kırmaya devam ediyor. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre, Ocak 2023’te 50 bin 894 adet, Şubat 2023’te 81 bin 148 adet olan satışlar, mart ayında 100 bin adet sınırını geçerek 103 bin 929 oldu.
5.04.2023 Otomobil
Yozgat'ta zincirleme kaza! 3 kişi feci şekilde can verdi
Yozgat'ta zincirleme kaza! 3 kişi feci şekilde can verdi Yozgat’ta 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.03.2023 Gündem
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları...
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları... Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce bina ya yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Ev ve konut satın alma maliyetlerinin aşırı yüksekliği, kiraların giderek ulaşılamaz hale gelmesiyle büyük şehirlerden uzaklaşmanın hayalini kuran insanlar karavanlara yönelmeye başladı. Deprem sürecinde ise binlerce karavanın afet bölgesine gönderilmesi karavanların önemini gösterdi. Şimdilerde karavan modelleri ve fiyatları merak ediliyor. İşte Posta'dan Hakan Çelik'in yazısı...
27.02.2023 Ekonomi
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar...
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Araba fiyatları konusunda danışmanlık veren kuruluşlar, çip krizi ve tedarik zinciri sorunları yaşayan otomotiv sektörünün 2023’te talep bozulması sorunuyla karşı karşıya kalacağı görüşünde. Çip sorunları da tam bitmiş değil ve maliyetler EV’lere geçiş metallerinin fiyatlarına bağlı olarak da artıyor. Öte yandan 2023 yılı ile birlikte yeni araba fiyatları belli oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, Toyota, Opel, Citroen, Peugeot 2023 sıfır araba fiyatları...
5.01.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Toyota ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toyota haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.