Torrent Tazminat

Torrent Tazminat

Son dakika torrent tazminat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan torrent tazminat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını torrent tazminat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torrent Tazminat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torrent tazminat gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 torrent tazminat haberi bulunmuştur. Tüm torrent tazminat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Domenec Torrent'e ödenen tazminat ortaya çıktı! 1 euro...
Domenec Torrent'e ödenen tazminat ortaya çıktı! 1 euro... Dün İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'le karşılıklı olarak yollarını ayıran Dursun Özbek'in tecrübeli teknik adama 2 milyon 149 bin euro tazminat ödeneceği öğrenildi.
22.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Başakşehir maçına saatler kala yeni teknik direktör! Domenec Torrent'in sözleşmesindeki tazminat detayı...
Galatasaray'da Başakşehir maçına saatler kala yeni teknik direktör! Domenec Torrent'in sözleşmesindeki tazminat detayı... Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'ın başına büyük umutlarla getirilen ancak büyük hayal kırıklığı yaşatan Domenec Torrent ile yollarını ayırma kararı alan Başkan Burak Elmas, İspanyol teknik adam ve menajeri ile bir araya geldi. Beklentilerin uzağında kalan ve Demir Grup Sivasspor maçındaki sonraki açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Domenec Torrent'in sözleşmesinde özel bir tazminat maddesi bulunduğu ortaya çıktı. İşte tazminat maddesinin detayları ve 3 maçlık yeni teknik adam...
6.05.2022 Galatasaray
Fatih Terim beş kuruş almadan 15 dakikada ayrılmıştı! Torrent önce vedalaştı sonra tazminatını hesaplattı
Fatih Terim beş kuruş almadan 15 dakikada ayrılmıştı! Torrent önce vedalaştı sonra tazminatını hesaplattı Fatih Terim'in yerine göreve gelmesine rağmen Galatasaray'da Barcelona ve Beşiktaş maçları haricinde hafızalarda yer etmeyen Domenec Torrent'le yollar ayrıldı. 3 maç kala hoca göndermem diyen Burak Elmas'ın İspanyol teknik adama 1.7 milyon euro tazminat ödeyeceği belli olurken, Hakan Balta iddiaları ise yalanlanmış oldu.
5.05.2022 Galatasaray
Torrent'in tazminatı belli oldu! 'Yeni gelecek yönetim belki de...'
Torrent'in tazminatı belli oldu! 'Yeni gelecek yönetim belki de...' Galatasaray'ın yöneticilerinden Nihat Kırmızı, 'Domenec Torrent'in 2.8 milyon euro'luk tazminatı var' iddialarına cevap verdi.
25.04.2022 Galatasaray
Burak Elmas 'ibra' kararına isyan etmişti! Torrent'in alacağı tazminat tutarı belli oldu!
Burak Elmas 'ibra' kararına isyan etmişti! Torrent'in alacağı tazminat tutarı belli oldu! Fatih Terim'le 15 dakikalık bir görüşmenin ardından tecrübeli teknik adamla tazminatsız bir şekilde yollarını ayıran Burak Elmas'ın Domenec Torrent için gelecek başkana bırakacağı maddi külfet ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi...
30.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe!
Galatasaray'a 3 milyon euro'luk darbe! Burak Elmas döneminde Galatasaray'a getirilen Domenec Torrent ve Pulgar için Sarı Kırmızılı yönetim 3 milyon euro'luk tazminat ödeyecek.
4.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra hem kulüp içerisinde hem de teknik heyette yeniliğe giden Burak Elmas, Torrent'le birlikte Luis Campos'u danışman olarak göreve getirmişti. Campos'un kefil olduğu Burak Elmas'ın ise onayladığı Sportif Direktörün bu sefer PSG'le anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Galatasaray'dan 4 ayda 750 bin euro tazminat alıp giden ismin Fransız devinde görev alması Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
15.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'a Domenec Torrent'ten şok! Sarı kırmızılıları şikayet etti: Ekstra tazminat...
Galatasaray'a Domenec Torrent'ten şok! Sarı kırmızılıları şikayet etti: Ekstra tazminat... Galatasaray'a eski teknik direktör Domenec Torrent'ten kötü haber geldi. Burak Elmas döneminde Fatih Terim'in yerine gelen ve beklentilerin altında kalan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent, yeni yönetimin gelmesi ve yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.
16.08.2022 Galatasaray
Torrent ve Sensibile'nin gerçek tazminatları ortaya çıktı Galatasaray'da ortalık karıştı!
Torrent ve Sensibile'nin gerçek tazminatları ortaya çıktı Galatasaray'da ortalık karıştı! Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Domenec Torrent'i teknik direktör Sensibile'yi Sportif Direktör olarak göreve getiren Burak Elmas'ın iki isimle yaptığı sözleşme detayları ortaya çıktı. Dursun Özbek'in Sensibile ve Torrent'e toplamda 2,5 milyon euro tazminat vereceği öğrenilirken, İspanyol hocanın indirime gitmemesi sarı kırmızılı yönetimi oldukça terletiyor.
21.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor
Galatasaray'da inanılmaz kriz! 3 hafta içinde bu paranın bulunması gerekiyor 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da seçilecek yeni başkanın 3 hafta içerisinde tam 150 milyon TL'lik kasa kolaylığı sağlaması gerekiyor.
31.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Torrent ayrılığı!
Galatasaray'da Torrent ayrılığı! Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent 11 Haziran'daki seçimleri beklemek için İspanya'ya gitti.
29.05.2022 Galatasaray
Burak Elmas kendi gidiyor, giderken 8 futbolcuyu da takımdan gönderiyor! 144 milyon TL'lik rahatlama
Burak Elmas kendi gidiyor, giderken 8 futbolcuyu da takımdan gönderiyor! 144 milyon TL'lik rahatlama 19 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da koltuğunu devretmeye hazırlanan mevcut başkan Burak Elmas'ın gitmeden önce Domenec Torrent'in tazminat külfetini halledeceği, ardından 8 futbolcun kulüple olan ilişkisini keseceği öğrenildi.
13.05.2022 Galatasaray
Bedelini ödeyecek! Galatasaray Domenec Torrent'le yollarını ayırıyor
Bedelini ödeyecek! Galatasaray Domenec Torrent'le yollarını ayırıyor Sözleşmesinde 2.1 milyon euro'luk tazminat maddesi bulunan Domenec Torrent'le yolların ayrılması yönünde fikir birliğine varıldı.
11.05.2022 Galatasaray
2 yıldız Torrent'e kazan kaldırdı ünlü yorumcu Burak Elmas'ın yeni teknik direktörünü açıkladı
2 yıldız Torrent'e kazan kaldırdı ünlü yorumcu Burak Elmas'ın yeni teknik direktörünü açıkladı Sivasspor maçından sonra Domenec Torrent'le olan köprüleri atan ve geçici olarak yeni hoca arayışlarına koyulan Burak Elmas aradığı ismi Florya'da buldu. Galatasaray'da iki yıldızın İspanyol teknik adama karşı kazan kaldırdığı öğrenilirken, başkan Elmas'ın durumdan haberdar olduğu ve tazminat konusunda anlaşarak Katalan hocayı ülkesine geri göndereceği bildirildi.
7.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden...
Galatasaray'da sakatlık şoku! 3 kötü haber birden... Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'a 3 futbolcusundan kötü haber geldi. Sarı kırmızılılarda hafif sakatlıkları bulunan Marcao, Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena bu sabah düzenlenen antrenmanda takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu 3 futbolcunun yarın oynanacak maçın kadrosuna alınması beklenmiyor.
6.05.2022 Galatasaray
Milan'ın efsanesi G.Saray'a geliyor! 6 takımda çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı
Milan'ın efsanesi G.Saray'a geliyor! 6 takımda çalıştı hiçbirinde başarılı olamadı Domenec Torrent'le tazminat konusunda anlaşarak yollarını ayırmaya hazırlanan Burak Elmas'ın Sportif Direktör Sensibile'ye talimat verdiği ve Milan'ın efsane isimlerinden biri olan genç teknik direktörle görüşmelere başladığı iddia edildi. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
5.05.2022 Galatasaray
'Metin Öztürk' skandalını açıkladı! 'Parası yok diye Galatasaray'ın 3 yıldızını...'
'Metin Öztürk' skandalını açıkladı! 'Parası yok diye Galatasaray'ın 3 yıldızını...' Dün akşam A Spor'a bağlanıp Metin Öztürk hakkında olay açıklamalarda bulunan ve Domenec Torrent'in tazminat maddesine ışık tutan Levent Nazifoğlu'nun Metin Öztürk ifadeleri resmen gündeme damga vurdu. Özütkr'ün vaat ettiği gibi bir parası olmadığını söyleyen Nazifoğlu göreve gelir gelmez 'Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Nelsson' planlarını deşifre etti.
5.05.2022 Galatasaray
Adaylar başka hocalarla görüşüyorlar Torrent'in tazminatını görmezden geliyorlar
Adaylar başka hocalarla görüşüyorlar Torrent'in tazminatını görmezden geliyorlar Göreve gelmeleri halinde Okan Buruk, Farke, Ranier gibi isimlerle çalışacaklarını açıklayan Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun Torrent'in tazminatını görmezden gelmeleri tepkilere yol açıyor.
29.04.2022 Galatasaray
Herkes tazminatını hesaplarken Torrent'in bambaşka bir planı ortaya çıktı
Herkes tazminatını hesaplarken Torrent'in bambaşka bir planı ortaya çıktı Galatasaray'da kendisinden beklenen çıkışı yapamayan Torrent'in seçilecek başkana iyi bir sunumla gidip takımın başında kalmayı planladığı öğrenildi.
18.04.2022 Galatasaray
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması ve 2.7 milyon euro'luk tazminat...
Okan Buruk'tan flaş Galatasaray açıklaması ve 2.7 milyon euro'luk tazminat... Göreve geldiği günden beri 5 haftalık periyodda henüz galibiyet yüzü görmeyen ve camia tarafından istifası istenen Domenec Torrent'in tazminat problemi ve Okan Buruk'un açıklamaları Galatasaray'da sıcak saatlerin yaşanmasına neden oldu...
14.02.2022 Galatasaray
Burak Elmas hem 'Torrent'in tazminatını' açıkladı hem de takımdan ayrılacak yıldızı
Burak Elmas hem 'Torrent'in tazminatını' açıkladı hem de takımdan ayrılacak yıldızı Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Domenec Torrent'in sözleşmesindeki 'tazminat' iddialarına cevap verdi. Elmas ayrıca sezon sonunda takımdan ayrılacak yıldızı da resmen açıkladı...
12.02.2022 Galatasaray
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı!
Burak Elmas canlı yayında yeni teknik direktörü açıkladı! Galatasaray Başkanı Burak Elmas, NEF Stadı Özhan Canaydın Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında sarı kırmızılı kulübün gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Fatih Terim'le yolların ayrılmasına dair konuşan Burak Elmas, deneyimli çalıştırıcının tazminat talebinin olmadığını ve olaylı bir şekilde ayrılmadıklarını belirtti. Yeni teknik direktör konusuna da açıklık getiren Elmas, bir dönem Guardiola'nın yardımcılığını da yapan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.
11.01.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Torrent Tazminat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torrent tazminat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.