Dursun Özbek

Dursun Özbek

Son dakika Dursun Özbek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dursun Özbek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dursun Özbek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dursun Özbek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dursun özbek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.327 dursun özbek haberi bulunmuştur. Tüm dursun özbek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Süper Lig
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı
Muslera elinin tersiyle itmişti! Dursun Özbek kesenin ağzını açtı, işte yeni maaşı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 37 yaşındaki file bekçisi, “Amacım, fiziğim elverdiğince oynayabilmek. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önümüzdeki birkaç yıl daha burada olmak isterim” dedi. Yönetimle de yeni kontrat konusunda anlaşan Uruguaylı eldivenin yeni maaşı da belli oldu.
14.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa
Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Keşke Fenerbahçe de burada olsa Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe...
Süper Kupa'da merak edilen tek bir şey var! Galatasaray ve Fenerbahçe... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme
Galatasaray'dan Okan Buruk'a yeni sözleşme Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Okan Buruk için harekete geçti. Başarılı teknik direktör sarı-kırmızılıların yeni sözleşme teklifini kabul ederken alacağı maaş da ortaya çıktı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek
Galatasaray'da Dursun Özbek'e seçim baskısı! Camiadan büyük destek Galatasaray’da, Başkan Dursun Özbek’in yeniden aday olması için baskı yapılırken, başkan ise henüz kararını veremedi. Özbek’in, girmesi durumunda rahat olacağı için seçim kazanmak için değil icraata dayalı bir liste oluşturacağı ifade edildi.
24.03.2024 Şampiy10
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi?
Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF kararı ne zaman açıklayacak, Süper Kupa finali ne zaman, Galatasaray Fenerbahçe süper kupa maçı ertelendi mi? Süper Kupa finali ertelenecek mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
22.03.2024 Şampiy10
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi
TFF Başkanı Büyükekşi'den Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'den talep geldi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa tarihi hakkında açıklamada bulundu. Büyükekşi, Fenerbahçe'den talep geldiğini ve bunu değerlendirdiklerini söyledi.
21.03.2024 Fenerbahçe
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi
Muslera kararını değiştirdi! Herkes ayrılacak derken Dursun Özbek aklını çeldi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera ile yeni mukavele imzalayacaklarını söylemişti. Uruguaylı eldivenin yeni sözleşmesinde alacağı ücret belli oldu. İşte detaylar...
20.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız
Dursun Özbek de olaya dahil oldu! Ali Koç'a cevap verdi: Buluşmayı iptal etti, artık olmayacağız Galatasaray Başkanı Dursun Özbek sponsorluk anlaşması imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, bu toplantıda geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la görüşme bilgisini doğruladı.
19.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et
Dursun Özbek ne yaptıysa olmadı! Galatasaray'dan Muslera kararı, şampiyon olana kadar idare et Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek yanına Erden Timur'u alıp yeni kararı açıkladı: Bu işlere girmeyelim
Dursun Özbek yanına Erden Timur'u alıp yeni kararı açıkladı: Bu işlere girmeyelim Galatasaray'da son dakika gelişmeler yaşanıyor. Şampiyonluk yarışında artık son viraja girilirken, Galatasaray Yönetimi yeni bir karar aldı. Öte yandan Başkan Dursun Özbek ve kurmayları takıma destek verdi.
14.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Erden Timur'a yeni teklif! Artık görev almayacaktı, işler değişti
Dursun Özbek'ten Erden Timur'a yeni teklif! Artık görev almayacaktı, işler değişti Galatasaray'da yaklaşan seçim öncesi Erden Timur'un Dursun Özbek'in yönetiminde yer alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Son gelen bilgilere göre Başkan Özbek, Timur'a yeni yönetimde yer alması için teklif yaptı. İşte detaylar...
12.03.2024 Galatasaray
Muslera Galatasaray'a resti çekti! Dursun Özbek devreye girdi, tek sorun ortaya çıktı
Muslera Galatasaray'a resti çekti! Dursun Özbek devreye girdi, tek sorun ortaya çıktı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Beşiktaş zaferinin kahramanlarından Muslera, bir kez daha Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu kanıtlarken Uruguaylı kalecinin transferi konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.
5.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz
Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e sert yanıt: Bu şahsa bir kez daha hatırlatıyoruz Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi.
28.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı!
Yayın İhale Komisyonu teklifleri incelemeye başladı! Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Levent'te bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Binası'nda bir araya gelerek çalışmalarına devam etti.
20.02.2024 Futbol
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı
Adnan Polat, Galatasaray Başkanlığı'na aday olacak mı? Resmen açıkladı Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den alan Galatasaray'da mayıs ayındaki seçimli genel kurul da merak ediliyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in aday olması beklenmezken, daha önce sarı - kırmızılı kulüpte başkanlık yapmış olan Adnan Polat'tan Hürriyet'e adaylık cevabı geldi. İşte detaylar...
15.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Dursun Özbek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dursun özbek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.