Toplu Ulaşım Zammı

Toplu Ulaşım Zammı

Son dakika Toplu ulaşım zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toplu ulaşım zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toplu ulaşım zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Ulaşım Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu ulaşım zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 toplu ulaşım zammı haberi bulunmuştur. Tüm toplu ulaşım zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu?
Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) UKOME 2023 yılında geçerli olacak toplu taşıma ücretlerinin belirlenmesi için toplantı yaptı. Yapılan zamlara göre ücret tarifeleri de açıklandı. Peki, Toplu ulaşım zammı ne kadar oldu? İETT zam geldi mi? Tam ve öğrenci abonman ücreti ne kadar oldu? Tam, öğrenci, öğretmen bilet ve abonman ücreti ne kadar? Minibüs ve taksi kaç lira? UKOME 2023 yılında geçerli olacak toplu taşıma ücretleri!
27.12.2022 Ekonomi
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek
Toplu ulaşım zammı için asgari ücretin açıklanması beklenecek İstanbul'da toplu ulaşım ücretlerine yapılacak zam için, asgari ücretin belirlenmesinin beklenmesine karar verildi. UKOME, ulaşım ücretlerine zam teklifinin görüşülmesi için olağanüstü toplantı yapılacağını duyurdu.
21.12.2022 Ekonomi
Toplu ulaşıma yüzde 20 zam! Tam 8, öğenci 4 TL
Toplu ulaşıma yüzde 20 zam! Tam 8, öğenci 4 TL Toplu ulaşım zammı açıklandı. Yüzde 20 fiyat artışı olacak. Antalya'da ulaşım ücretlerine ortalama yüzde 20 zam yapılması kararı alındı. Böylece 6 lira 70 kuruş olan indirimsiz toplu taşıma ücreti 8 TL’ye yükseldi. Öğrenci ücreti ise 3 lira 40 kuruştan, 4 TL’ye çıkarıldı.
9.06.2022 Ekonomi
İBB'den 'öğrenci zam farkı' için flaş karar! İmamoğlu: İndirimi veto edeceğim
İBB'den 'öğrenci zam farkı' için flaş karar! İmamoğlu: İndirimi veto edeceğim İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Nisan Ayı Meclis Oturumunda geçtiğimiz günlerde toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın öğrencilere yansıyan bölümünün İBB tarafından karşılanması oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu indirimi veto edeceğini söyledi.
14.04.2022 Ekonomi
Toplu ulaşım zammı ile ilgili yeni karar! Muaf tutulacak...
Toplu ulaşım zammı ile ilgili yeni karar! Muaf tutulacak... Öğrenci kartları ile ilgili flaş gelişme! Muaf tutulacak. Toplu ulaşıma yüzde 40 zam gelmişti. Yeni gelişme ile zamdan öğrencilerin muaf olması ve aylık öğrenci abonman ücretinin zam farkının İBB tarafından karşılanması teklifi görüşüldü. Kabul edilen teklife göre 109 TL'ye yükselen aylık abonman ücretindeki 31 TL'lik fark İBB tarafından sübvanse edilerek, ücret 78 TL olarak alınmaya devam edecek. Ayrıca tek geçişlik öğrenci biletinde de 2.67 TL'lik eski tarife uygulanmaya devam edilecek.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'daki ulaşım zammıyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı'ndan flaş açıklama!
İstanbul'daki ulaşım zammıyla ilgili Ulaştırma Bakanlığı'ndan flaş açıklama! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zamla ilgili yapılan açıklamada, "Ulaşım ücretlerini sembolik değerlere düşüreceğini söyleyen İBB, şimdi fahiş zamları savunmuştur" denildi.
6.04.2022 Ekonomi
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi Adana'da jandarma ekipleri, yasa dışı faaliyetlerde bulundukları, dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 2 bin 428 internet sitesine erişimin engellemesini sağladı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle de 165 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
6.04.2022 Gündem
İETT zam 2022! İETT zammı yüzde kaç oldu, zamlı tarifeye göre İETT tam ve öğrenci bilet ücreti ne kadar, kaç TL?
İETT zam 2022! İETT zammı yüzde kaç oldu, zamlı tarifeye göre İETT tam ve öğrenci bilet ücreti ne kadar, kaç TL? İETT zam 2022 araştırmaları yoğunlaştı. UKOME’de toplu ulaşım ücretine yüzde 40 zam talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Peki, İETT zammı yüzde kaç oldu, zamlı tarifeye göre iett tam ve öğrenci bilet ücreti ne kadar, kaç TL?
6.04.2022 Gündem
Toplu taşıma ücretleri! İstanbul toplu ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Ulaşıma zam 2022 ile İETT yeni tarife!
Toplu taşıma ücretleri! İstanbul toplu ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Ulaşıma zam 2022 ile İETT yeni tarife! Toplu taşıma ücretleri zamlandı. Ulaşıma zam geldi mi, ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İstanbul’da ulaşıma yüzde 40 zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 40’lık zam teklifine göre tam bilet 5,48 liradan 7,67 liraya, tam abonman 430 liradan 602 liraya, öğrenci abonmanı 78 liradan 109 liraya, sarı taksi açılış ücreti 7 liradan 9,8 liraya, sarı taksi kısa mesafe ücreti ise 20 liradan 28 liraya yükseldi. Peki, İstanbul toplu ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? İşte ulaşıma zam 2022 ile İETT yeni tarife…
6.04.2022 Gündem
Toplu ulaşıma zam mı geldi? İstanbul’da tam, öğrenci ve ilk aktarma ücreti ne kadar oldu? İBB toplu ulaşım zammı!
Toplu ulaşıma zam mı geldi? İstanbul’da tam, öğrenci ve ilk aktarma ücreti ne kadar oldu? İBB toplu ulaşım zammı! Toplu ulaşıma zam mı geldi? UKOME’de toplu ulaşım ücretine yüzde 40 zam talebi oy çokluğu ile kabul edildi. İstanbul’da tam, öğrenci ve ilk aktarma ücreti ne kadar oldu? İBB toplu ulaşım zammı!
6.04.2022 Yaşam
Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar?
Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar? 2022 yılı toplu ulaşıma gelen zamlar merak ediliyor. İstanbul'da toplu ulaşım ve servis ücretlerine zam geldi. İBB tarafından yeni yıl öncesi yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 36, servis ücretlerine yüzde 27 zam yapıldı. Peki, Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar? İşte detaylar…
2.01.2022 Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi mi? Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye zam geldi mi?
İstanbul'da toplu taşımaya zam geldi mi? Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye zam geldi mi? İstanbul'da toplu ulaşım ve servis ücretlerine zam geldi. İBB'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 36, servis ücretlerine yüzde 27 zam yapıldı. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor? İşte Metro, metrobüs, Otobüs ve İETT'ye yapılan zammın detayları...
24.12.2021 Gündem
İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? Aylık ve öğrenci İstanbulkart ne kadar oldu! İETT yeni ücret tarifesi 2021!
İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? Aylık ve öğrenci İstanbulkart ne kadar oldu! İETT yeni ücret tarifesi 2021! İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. İstanbul’da toplu taşımaya yapılan zammın ardından İstanbulkart'ın kullanıldığı toplu ulaşım araçları otobüs, metro, metrobüs ve vapur ücretlerine de zam geldi. Pek çok kişi İETT'ye gelen zammı araştırıyor. Peki, İETT zammı ne kadar oldu? Otobüs, metro, metrobüs ücretleri ne kadar? İETT zam 2021 ne zaman uygulanacak? Albil zammı ne zaman geçerli olacak? İşte İETT yeni ücret tarifesi 2021!
1.08.2021 Gündem
Ulaşım zammı için harekete geçti!
Ulaşım zammı için harekete geçti! CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul'daki toplu ulaşım zammının sosyal devlet ilkesine aykırı olduğu iddiasıyla, zammın yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı.
29.09.2021 Gündem
İsyana futbol karıştı!
İsyana futbol karıştı! Futbolun üç efsanesi Pele,Ronaldo ve Romario karşı karşıya geldi
21.06.2013 Dünya
Toplu ulaşım zammı mahkemelik!
Toplu ulaşım zammı mahkemelik! Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) üyesi bir grup, İstanbul’da toplu ulaşıma yapılan zammın iptali için idare mahkemesinde dava açtı...
29.09.2021 Gündem
Ulaşıma zam mahkemelik oldu
Ulaşıma zam mahkemelik oldu İstanbul'da 15 Ağustos'tan itibaren uygulanmasına başlanan toplu ulaşım zammı mahkemeye taşınıyor...
18.08.2011 Ekonomi
Öğretmenlere zam darbesi
Öğretmenlere zam darbesi İndirimli AKBİL sistemi değiştirildi, öğrenciler ve diğerleri diye ayrıldı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak?
İstanbul ulaşım zammı ne zaman uygulanacak? Toplu taşıma zam ne zaman başlıyor 2023, İBB ulaşım zammı (akbil zammı) ne zaman geçerli? İETT zam ne zamandan itibaren olacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşım ücret tarife değişikliği teklifi görüşüldü. Toplantıda, İstanbul’da toplu ulaşıma oy çokluğuyla yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Minibüslerde 0-7 kilometrelik mesafeler arasında tek fiyat uygulamasına geçildi. Bu fiyat da 12 TL oldu. Peki, Toplu taşıma zammı ne zaman başlıyor, İETT zamlı tarife ne zaman geçerli?
9.08.2023 Gündem
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok Taksiciler Esnaf Odası'nın zam talebi üzerine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, "UKOME tarafından belirlenen tarifede değişiklik yapma yetkimiz yok" açıklamasını yaptı.
9.08.2023 Ekonomi
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları Toplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023 Gündem
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İstanbul Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği 5362 sayılı esnaf sanatkarlar kanununun 63. maddesi gereği yarın yönetim kurulu olağanüstü toplanacak. Ve bizim ücret tarifelerimizde değişiklik yapacak. Biz de kamuoyuna duyuracağız. UKOME'nin verdiği bu oranı biz kabul etmiyoruz" dedi.
8.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Ulaşım Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu ulaşım zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.