Tomruk

Tomruk

Son dakika tomruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tomruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tomruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tomruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tomruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 tomruk haberi bulunmuştur. Tüm tomruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı"
Çalınan traktör jandarmanın 700 kilometre takibi sonucu bulundu! "5 yıllık emeğim zayi olmadı" Adana’nın Kozan ilçesinde çiftçinin çalınan traktörü, jandarma ekiplerinin 700 kilometre takibi sonucunda bulunarak sahibine teslim edildi. Şüphelinin yakalanması için ekipler çalışma başlattı.
1.03.2024 Adana
Tomruk yüklü TIR ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Tomruk yüklü TIR ile kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde, tomruk yüklü TIR ve kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.03.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu durdurup düğün davetiyesi verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu durdurup düğün davetiyesi verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü'ndeki programa giderken yol üstünde kendisine davetiye gösteren çifti gördü. Erdoğan konvoyunu durdururken cadde üzerinde köfteci dükkanı bulunan Saime ve Adnan Yığcı çifti, oğullarının düğününün davetiyesini verdi.
10.06.2022 Siyaset
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü
Şile'de denizin rengi kahverengiye döndü Şile Ağva'da derelerden akan çamurlu su nedeniyle denizin bir bölümü kahverengi oldu. 
28.03.2022 Yaşam
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi!
Anne ile 2 kızı, sobadan sızan gazdan zehirlendi! Konya'nın Seydişehir ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 kızı hastaneye kaldırıldı.
28.03.2022 Yaşam
Tomruk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Tomruk yüklü kamyon devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Konya'nın Seydişehir ilçesinde tomruk yüklü kamyonun devrildiği kazada1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.03.2022 Yaşam
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Tomruk yüklü kamyon alev alev yandı
Tomruk yüklü kamyon alev alev yandı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tomruk yüklü kamyonda çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında kamyon, kullanılmaz hale geldi.
2.09.2021 Yaşam
Selde denize sürüklenen tomruklar toplanıyor
Selde denize sürüklenen tomruklar toplanıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından Sinop, Kastamonu ve Bartın'da yaşanan sel felaketi sonrasında, denize sürüklenen tomrukların toplanmasına başlandı.
23.08.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan eski Ayancık Kaymakamı hakkında açıklama
İçişleri Bakanlığı'ndan eski Ayancık Kaymakamı hakkında açıklama İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, bazı yayın organlarında yer alan, "Sinop'un Ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketinde yıkımın şiddetini artıran tomruk deposunun eski Ayancık Kaymakamı Çağlayan Kaya tarafından kaldırılmak istendiği" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
15.08.2021 Gündem
Bozkurt acının merkezi oldu! 'Biz böyle felaket görmedik'
Bozkurt acının merkezi oldu! 'Biz böyle felaket görmedik' Sel felaketiyle dehşeti yaşayan Bozkurt’ta suların çekilmeye başlamasıyla facianın boyutu gözler önüne serildi. Bir yandan kayıplarına ağıt yakan bir yandan da yaralarını sarmaya çalışan Bozkurt halkı, “Sel yüzünden tüm birikimimiz kayboldu, 40 yıl geriye gittik. Anılarımız çamur altında kaldı” diye gözyaşı döküyor...
15.08.2021 Gündem
Fiyatlar ikiye katlandı! Karaborsaya düştü
Fiyatlar ikiye katlandı! Karaborsaya düştü Zam oranları vatandaşı isyan ettirdi. Fiyatlarda yüzde 100'ün üzerinde artış oldu. Karaborsaya düştü. Yangın fırsatçıları şimdi de keresteye göz dikti. Fiyatlar ikiye katlandı. Mobilyacılar sunta ve MDF gibi ürünlerin kara borsaya düştüğünü belirterek duruma isyan etti.
6.08.2021 Ekonomi
Kazada yaralanmıştı! 58 günlük yaşam savaşını kaybetti
Kazada yaralanmıştı! 58 günlük yaşam savaşını kaybetti Antalya- Korkuteli Karayolu üzerinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada yaralanan ve 58 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Hüseyin Işık (44), bugün yaşamını yitirdi.
8.06.2021 Gündem
Babasına yardım etmek için ormana gitti sonrası korkunç!
Babasına yardım etmek için ormana gitti sonrası korkunç! Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, babasına yardım eden ve üzerine tomruk düşen Baran Üstün (17), hayatını kaybetti.
24.04.2021 Yaşam
Kafasına tomruk çarpan kişi öldü
Kafasına tomruk çarpan kişi öldü Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, kafasına iş makinasındaki tomruk çarpan kişi öldü.
23.02.2020 Yaşam
Divan Grubu’nun Genel Müdürü Murat Tomruk oldu
Divan Grubu’nun Genel Müdürü Murat Tomruk oldu Otel, restoran ve pastane zinciriyle hizmet veren Divan Grubu’nun yeni Genel Müdürü Murat Tomruk oldu.
2.01.2020 Ekonomi
Akılalmaz kaza! Kanlar içinde kaldı
Akılalmaz kaza! Kanlar içinde kaldı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, işçi Ekrem Ş. (45) vincin kancasının yüzüne çarpması sonucu ağır yaralandı.
30.10.2019 Yaşam
Paramparça oldu! Çok sayıda yaralı var
Paramparça oldu! Çok sayıda yaralı var Isparta’da, otomobilin aynı yönde önünde seyreden tomruk yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan 2 kişi itfaiye ekiplerinin hummalı çalışmaları sonucu bulundukları yerden çıkarılırken, kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü.
15.09.2019 Yaşam
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde tomruk yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
24.07.2019 Yaşam
Bakan Pakdemirli'den orman köylülerine müjde
Bakan Pakdemirli'den orman köylülerine müjde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, mevcutta yaklaşık 6,8 milyon orman köylüsüne hibe ve sıfır faizli destekler verildiğini hatırlatarak, 2019 yılından itibaren, köy evleri elektrik iç tesisatı yenileme, üretimde çalışan orman köylülerinin talep ettiği tomruk çekme vinci, traktör ve motorlu testere alımları için de destek verme kararı alındığını açıkladı.
12.06.2019 Ekonomi
Otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı Burdur'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
6.01.2019 Yaşam
Eskişehir'de trafik kazası: 3 ölü
Eskişehir'de trafik kazası: 3 ölü Eskişehir'de sabah saatlerinde kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirdi.
6.01.2019 Yaşam
Ortalık savaş alanına döndü! Yağmuru hesaba katmayınca...
Ortalık savaş alanına döndü! Yağmuru hesaba katmayınca... Balıkesir’in Havran ilçesinde tomruk yüklü kamyon virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada bir kişi yaralandı.
27.11.2018 Yaşam
Kırklareli'de feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Kırklareli'de feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı Kırklareli'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Oğuz Çalan yönetimindeki 39 AAB 861 plakalı otomobil ile Şerif Tomruk idaresindeki 39 EN 124 plakalı otomobil, Kofçaz yolu Kayalı köyü yakınlarında çarpıştı.
24.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tomruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tomruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.