Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
Bakan Kurum site yöneticileriyle bir araya geldi: Süreci başlatıyoruz
Bakan Kurum site yöneticileriyle bir araya geldi: Süreci başlatıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Üsküdar’da İstanbul Site ve Tesis Yöneticileri ile Buluşma programında bir araya geldi. Bakan Kurum "site yöneticilerimizin yüzde 18 KDV yüküyle alakalı gelen talepleri konusunda durum tespiti yapıp, çözüm önerilerimizi hazırlayacak bir süreci başlatıyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa ve ABD'ye gereken cevabı verdik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’in özel davetiyle Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22. Devlet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan zirvede Rusya, Çin, Hindistan, Azerbaycan, Hindistan, Özbekistan devlet başkanlarıyla görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'nin ardından ABD'ye gitti. Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’nin Şanhay İşbirliği Örgütü’ne üyeliği hakkındaki soruya Erdoğan 'Tabii, hedef o' cevabını verdi. Sosyal Konut Projesi'yle ilgili de seçim sonrasını işaret eden Erdoğan; 'Allah nasip ederse seçimden sonra yeni bir etabı inşallah başlatacağız' dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, 9 Eylül’de İzmir’in kurtuluş yıl dönümünde söylediği sözler hakkında Erdoğan, 'Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz' ifadelerini kullandı.
17.09.2022 Siyaset
Sosyal Konut projesi süreç nasıl işleyecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tüm detayları anlattı
Sosyal Konut projesi süreç nasıl işleyecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tüm detayları anlattı TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 81 ilde sosyal konut projesinin detaylarını canlı yayında anlattı. "Şimdi kampanyamız ile ilgili bazı ayrıntıları sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023-2028 arasını kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa." ifadelerini kullandı.
13.09.2022 Ekonomi
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar...
Konut kredisiyle ilgili son dakika kararı! Fiyatlara yansıyor, resmen değişti! İşte yeni oranlar... Ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut kredileriyle ilgili yeni kararlar alındı. Kredilerde flaş değişiklik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık...
Krediler ile ilgili son dakika kararları! Resmen değişti, artık... Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi. Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili flaş değişlik. Konut Kredisi çekecek olanlara yönelik yenilikler ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, konut kredilerinde enerji verimliliğini ön plana çıkardı. Buna göre sıfır konutlarda (1. El olarak da geçiyor) enerji sınıfı A olan bir evin değeri 2 milyon ve altındaysa yüzde 90’ına kadar Kredi çıkıyor. Başka bir deyişle evin fiyatı 2 milyon liraysa 1.8 milyon liraya kadar kredi çıkıyor. Öte yandan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), finansal istikrarın güçlendirilmesine ve kaynakların daha verimli kullanılarak kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasına yönelik olarak koordineli makro ihtiyati adımlar atılmasına karar verdi. Bu adımlar kapsamında TL cinsinden ticari kredi kullanımı ile ilgili yeni koşullar belirlendi. İşte kredilerle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) indirim kampanyası sona eriyor. TOKİ'nin, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik başlattığı indirim kampanyası için son başvuru tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. TOKİ başlattığı kampanya ile borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim olanağı sağlıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman bitiyor? TOKİ indirim kampanyasına başvuru nasıl yapılır? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? TOKİ indirim başvurusu şartları ne? İşte detaylar…
19.04.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman, yüzde 22 indirim kampanyası başladı mı? TOKİ indirim kampanyası 2022 aramaları yoğunlaştı. TOKİ, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yeni bir indirim kampanyası başlattı. Borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman, indirim kampanyası ne zaman sona erecek?
21.03.2022 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu, tarih belli oldu! Yüzde 22 indirim...
Borcu olanlara güzel haber! TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu, tarih belli oldu! Yüzde 22 indirim... TOKİ indirim kampanyasını resmen duyurdu ve belli oldu. Yüzde 22 indirim yapılacak, tarih belli oldu. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyenler için TOKİ son dakika açıklamasını yaptı. İndirim kampanyası 22 Mart tarihinde başlıyor. Borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar 19 Nisan'a kadar başvuru yapabilecek. Öte yandan indirimden tüm borcunu kapatamayacak olanlar da yararlanacak. Borcun yüzde 25'inden az olmamak şartıyla peşin ödemelerde yüzde 22 indirimden faydalanabilecekler. Başvurular ilgili bankaya yapılacak. 19 Nisan'a kadar başvuru yapılmazsa, indirimden sonrasında yararlanılamayacak. Arsa alıcılarına da yüzde 10 indirim yapılacak. İndirim kampanyasından yararlanma şartları tek tek TOKİ tarafından açıklandı.
7.03.2022 Ekonomi
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak?
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak? TOKİ'den indirim müjdesi geldi. TOKİ borcunu kapatana yüzde 20 indirim geleceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor. TOKİ 2021 indirim kampanyası detayları…
20.04.2021 Gündem
TOKİ'den indirim kararı! Resmen duyuruldu, 40 bin lira...
TOKİ'den indirim kararı! Resmen duyuruldu, 40 bin lira... TOKİ'den indirim müjdesi. Borcunu kapatana yüzde 20 indirim geri geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor.
20.04.2021 Ekonomi
TOKİ'den yüzde 20 indirim! Son başvuru tarihi...
TOKİ'den yüzde 20 indirim! Son başvuru tarihi... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasının startını verdi. TOKİ borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisini 21 Ekim'de başlatıyor. Borcunu peşin ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 indirim yapılacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen alıcılar, 21 Ekim-19 Kasım'da bankaya başvurabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödeme üzerinden indirimden faydalanabilecek. Kampanyadan, satışları 2019 haziran ayının sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2019 haziran sonu itibarıyla başlamış konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabilecek.
7.10.2020 Ekonomi
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borcunu erken ödeyenlere ilişkin olarak yüzde 20 oranında indirim yapılacağını açıkladı. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak.
3.05.2020 Ekonomi
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar?
TOKİ sonuçları sorgulama rehberi: TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir, ödemeler ne zaman yapılır, TOKİ para iadesi ne zaman başlar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde ilk hak sahipleri belli oldu. TOKİ çekilişi dün İzmir Karabağlar projesiyle başladı, hazirana kadar devam edecek. 1 milyon 197 bin 982 vatandaşın başvurduğu TOKİ projesinde kura çekilişleri noter huzurunda, canlı olarak yapılıyor. Peki TOKİ kura sonuçları nasıl kontrol edilir? Kurada çıkmayanların para iadesi nasıl yapılır? Kurada çıkanlar ne zaman sözleşmelerini imzalayacak?
25.02.2020 Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak? TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020 Gündem
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek?
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek? 100 bin sosyal konut projeleri 16 Aralık 2019'da başladı ve 15 Ocak'ta sona erdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı açıklamaya yaparak, 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın 100 bin sosyal konut projesine başvurduğunu söyledi. Vatandaşlar sabırsızlıkla TOKİ kura çekimi 2020 tarihlerinin açıklanacağı günü beklerken, haber geldi. TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacağı duyuruldu. TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 Mart’ta yapılacak. TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları da TOKİ.gov.tr'den duyurulacak.İllere ve projelere göre TOKİ kura listesi 2020 tarihleri ile kura çekilmeyecek iller listesi...
19.02.2020 Gündem
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi)
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? (Ankara, Gaziantep, Diyarbakır, İzmir, Van proje proje 2020 toplu konut çekiliş tarihi) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 100 bin sosyal konut için 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın başvurduğunu ve kura çekiminin şubat ayında çekileceğini söylemişti. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında başvurularını tamamlayan vatandaşlar, gözlerini TOKİ 2020 kura çekimi tarihine çevirmişti. İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Erzurum, Konya ve daha birçok ilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak kura çekiliş tarihi netleşti. 81 ilde gerçekleştirilen 100 bin konut kura çekilişi tarihleri belli oldu. TOKİ tarafından yapılan açıklamada, "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta, İstanbul'da 16 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 ve 20 Mart tarihinde devam edecek. Ankara'daki kura çekilişi ise 6 Mart tarihinde başlayacak. İşte TOKİ kura çekimi tarihleri hakkında derlediklerimiz...
18.02.2020 Ekonomi
TOKİ çekilişi ne zaman? | TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2020?
TOKİ çekilişi ne zaman? | TOKİ kuraları ne zaman çekilecek 2020? TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Soruları Türkiye genelinde inşa edilecek olan 100 bin sosyal konut projesi kapsamında merak edilen soruların başında geliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) uygun ödeme koşullarıyla satışa sunulan TOKİ konutları sahibi olmak isteyenler başvurularını yaptı, şimdi gözler kuraların çekileceği tarihe çevrildi.
7.01.2020 Gündem